K i k k i    /    Mamma till Albin - 090708

Alla inlägg under januari 2008

Av Kikki - 19 januari 2008 12:40


Ja, här sitter jag och dricker kaffe och håller på och sminkar mig lite medan. Ska ju ner på stan sedan och träffa Carro vid 3-tiden. Sen ska vi gå och äta pizza till middag :) Det ska bli så gott!


Jag känner mig så konstig nu förtiden. Som nu har jag nyss ätit och känner mig mätt, men samtidigt känner jag mig jättehungrig. Haha, jag förstår inte vad det är med min kropp. Jag vet inte vad den vill nu förtiden? Om den vill ha mat eller inte? Men jag känner mig verkligen mätt också det är det som är så sjukt.


Sen så undrar jag om jag ska vara lat och ta bilen till stan sen, det regnar ju faktiskt ute (a) Tror det blir så.


Men nu borde jag nog ta och vika ihop alla kläder som jag slängt ut på golvet, hade lite svårt att bestämma mig för vad jag skulle ha på mig idag.



Av Kikki - 19 januari 2008 00:09


Ja, det är precis vad jag har :) Hon är så himla bra på alla sätt och vis, man kan verkligen prata med henne om allt. Jag vet inte hur jag skulle klara mig utan henne? Tänk vad hemskt att inte ha en storasyster (a) usch, vad hemskt och tråkigt =/ Det känns så skönt att veta att hon kommer finnas är hela mitt liv vad som än händer :) Vi hade så himla mysigt och kul ikväll så jag vet inte vad jag ska börja berätta om?


Åkte som sagt ner och tränade med Sara på friskis, passet blev extra jobbigt för Monika som egentligen skulle ha passet kom senare så då fick en annan ledare hoppa in och köra uppvärmningen. Jag och Sara var helt slut efter det där passet. Sen skjutsade jag hem Sara och sen åkte jag till syrran. När jag kom dit så kollade jag runt i lägenheten eftersom jag inte varit där sen allt blev klart. DET VAR SÅ FINT! Blir så avundsjuk (a) Hon hade verkligen fått till det bra! :)  Men jag hoppade in i duschen rätt fort när jag kom dit och sen började vi laga tacos, och  jag åt som en dåre eftersom jag satt och tänkte på tjejmilen. Jag ska verkligen försöka tänka på det när det känns jobbigt, det tyckte mamma lät som ett bra förslag också ;) Så då satt vi där och åt och pratade.


Sen satte vi oss i soffan och pratade ännu mer och masserade varandra, haha. Jag har "spökfingrar" enligt syrran. Hon tyckte det var så skönt (a) haha. Sen drack vi kaffe och jag smakade iaf på någon daimkaka, inte så mkt men jag smakade iaf. Det blev desto mer av popcorn senare iaf (a) Sen började vi komma in på lite roliga och intressanta saker och det slutade med att vi satt vid datorn och kollade runt lite om det vi nu pratade om. Det är ju jädrans intressant må jag säga (a) Tänker inte säga vad vi pratade om! :D Vi kollade även runt en massa på asos.com och vi hittade jättemkt fina kläder. Ska prata med mamma om att jag ska beställa två tröjor därifrån, men hon måste fixa det eftersom jag inte har någit VISA kort. 


Vi hade iaf verkligen jättetrevligt, och nu är jag mätt som en jag vet inte vad. Men man kanske skulle försöka sova nu? Men jag har världens energi just nu så jag vet inte vad jag ska hitta på? Läsa lite bloggar kan man alltid göra ;)

Av Kikki - 18 januari 2008 13:48


Idag är jag så glad och känner bara för att lämna helvetet bakom mig. Hoppas det håller i sig nu bara! :D har typ ätit upp halva köket som jag brukar säga, men känner mig ändå på topp! Ska ju träna sedan också så då måste man äta annars orkar man inte :) Skulle vara så kul om jag kunde få springa tjejmilen i sommar. Fick ju inte göra det förra sommaren =/ Jag vill verkligen fixa det här nu! Sen vill jag ju såklart springa Vårruset också! Ja, jag vet att jag satt och tänkte såhär förra vintern också och då gick det år helvete, men man kan ju alltid hoppas att det inte gör det den här gången? Det är bara att kämpa på!


Imorrn ska ju jag och Carro äta pizza också ;) Förstå gången för oss både på väldigt lång tid! :D


Men nu ska jag gå och packa träningskläderna, ska snart iväg och handla nu med mor.


Ska bli så mysigt ikväll hos syrran! :)

Av Kikki - 17 januari 2008 22:59



Idag köpte jag mig ett par nya jeans, vilket var väldigt välbehövligt =D hade dock bara 300 kr kvar av presentkortet på Gina så mamma fick komma ner med en hundring efter jobbet så jag kunde köpa mina byxor :)


Sen åkte jag hem och åt våfflor även fast jag var helt proppmätt efter allt jag "råkade" äta tidigare på dagen. Känner mig fortfarande mätt.


Ikväll har jag iaf varit hos Tommy :) När vi låg och kollade på efterlyst så blev jag så rädd för att gå ut till bilen eftersom jag skulle åka hem vid 10-tiden. Så det slutade med att jag pratade med Tommy hela vägen ut till bilen (a) Man vet ju aldrig vad som gömmer sig bakom buskarna? :| Uscha!


Imorrn hade jag inte tänkt gå till skolan, men nu ska jag det ändå, mamma övertalade mig. Har dock bara två lektioner, så på IR ska jag gå iaf :) Sen får vi se hur det blir med dansen. Behöver ju inte gå, bara jag fixar min uppsats om Streetdancen så skulle jag ju få Godkänt så :)


Men nu ska jag läsa lite bloggar och vänta på att Tommy ska ringa. Sen ska man väll försöka sova.


Imorgon blir det först handling med mamma ute på Maxi eftersom jag måste ha mitt favoritbröd som dom bara har där. Det är ett sånt där bröd dom bakat själv =D Det är så underbart gott! Sen blir det träning och efter det myskväll hos syrran med tacos och grejer :) Ska bli mkt trevligt!



Av Kikki - 17 januari 2008 13:34



Hoppas inte mamma blir sur för jag ätit upp all mat här hemma nu. Tror jag måste ringa och förvarna henne, behöver ändå prata med henne just nu.


Varför måste pappa vara nere i garaget och jobba? Hade han inte kunnat varit här uppe istället? Jävla jag! Aja, ska försöka att inte gräva ner mig, jag vet ju vad det beror på. Ska träffa Annie snart på stan, det kan nog göra mig på bättre humör :)

Av Kikki - 16 januari 2008 21:43


Jag hatar när man skrivit ett helt inlägg också raderas det! Det är så irriterande! Jag har egentligen ingenting att skriva men Carro tyckte jag skulle uppdatera lite ;)


Imorgon har jag bara en lektion, naturkunkskap, som börjar 10.15 och slutar 11.30 Men jag ska vara på skolan kl 10 för jag och Anneli ska ha möte med skolsköterskan till vårat projektarbete :) Sen efter naturkunskapen ska jag hem och sedan ner till stan igen för att gå en sväng där med Annie :) Sen på kvällen ska jag ÄNTLIGEN till Tommy! Saknar honom så himla mkt! Min högsta önskan just nu är att jag ska börja må bättre så allt är perfekt till alla hjärtans dag!


Men nu ska jag fortsätta prata med Carro, vi har lite planer inför lördag. Stora planer för oss. Vi ska inte banga! Jag längtar! Den här helgen ska bli så mysig. På fredagkväll ska jag till syrran också på middag och myskväll :)


Men det var allt för tillfället :) Förlåt Carro att det inte vart så mkt skrivet (a)

Av Kikki - 16 januari 2008 16:33

Känner mig så seg just nu, orkar knappt stå känns det som. Men jag ska ta mig en dusch nu tror jag och sen lägga mig och kolla på tv och bara ta det lugnt :) Eller ja just, måste ju göra lite natur men det får bli senare.


Efter skolan idag gick jag ner på stan en snabbis för att kolla om dom hade fått in något nytt på Gina eftersom jag har 300 kr kvar av mina presentkort. Men det fanns inte så specillt mkt, provade dock 3 tröjor som var rätt bra men jag kunde verkligen inte bestämma mig om jag skulle köpa dom eller inte? Det slutade med att jag fick hem tomhänt iaf..


Men duschen nästa!

Av Kikki - 16 januari 2008 11:32


Jag blir galen på mig själv! Det tar verkligen emot att gå till skolan? :s Men IDAG SKA JAG DIT! Har ju dock bara samhälle, men innan den lektionen ska jag och Anneli göra lite projektarbete. Även att dom inte hört av sig från Helex än, jag ringde ju bara förra veckan? Hoppas dom hör av sig snart..


Igår var jag hos Vikky en stund och pratade lite. Vi kom fram till mycket bra saker tycker jag. Jag ska ta och skicka mejl till syon så jag får en tid med honom för jag kommer inte klara av allt känner jag. Den där mentalträning kursen kan jag ju glömma, även fast den inte lär vara jobbig så är det själva grejen att man måste gå till skolan! Men man får ju faktiskt ha 250 poäng IG eller reducerat. Så jag måste prata med syon om det, måste nog reducera bort något mer. Filosofin lär jag ju antagligen få IG i? För det där omprovet gick verkligen åt helvete tror jag.


Efter skolan idag ska jag nog ta en sväng på stan och sen sätta mig på kulturmagasinet och plugga. Eller så blir det så att jag går hem på en gång och pluggar? Men det är bara det att jag har så svårt för att plugga hemma, det är så mkt annat som drar då, saker som är så mkt roligare än att plugga.


Men nu ska jag fixa till mig lite, och sen ut i regnet och halkan för att ta mig ner till skolan. Kommer ju ta år att gå till skolan idag om jag inte vill slå ihjäl mig.

Ovido - Quiz & Flashcards