K i k k i    /    Mamma till Albin - 090708

Alla inlägg den 30 januari 2008

Av Kikki - 30 januari 2008 10:05



Träningen igår gick verkligen sämst, passet var drygt. Var en kille som ledde ett styrka/medel pass. Så det passet blir det nog inte någon fler gång. Vore bättre att köra måndag, onsdag och fredag för då vet jag att det är någorlunda bra pass. Så jag ville bara gå från passet men då skulle jag ha känt mig så dum så jag var kvar hela passet så jag fick väll lite träning i allafall.


Annika blev jätteglad för det går så bra för mig nu :)


Nu sitter jag här och borde vara på skolan, men jag kan inte och jag förstår inte ett skit av den där svenskauppgiften "plocka ut några citat" och sen försöka få fram vad det har med romantiken/upplysningen att göra?

Men jag hoppas jag får skriva om det istället så får mor hjälpa mig på söndag med det.


Så idag ska jag på stan först med Annie en stund, och sedan blir det Subway middag med Carro. Sen vid halv 6 måste jag börja bege mig hemåt eftersom jag absolut ska gå hem. Tommy erbjöd mig skjuts men lite promenad varje dag måste man ha (a) Så han ska hämta mig vid 6-tiden hos mig och då ska vi åka och sola på snygg solariumen i stan ;) Jag är verkligen hur vit som helst nu. I höstas var jag BRUN för då solade jag som en galning men har inte haft råd men nu jävlar ska jag bli brun igen!


Även jag förut i telefon med älskling

"Ser du inte till så jag pluggar ikväll så är du en dålig pojkvän"


Jag vet, jag är såå snäll! Men man sitter ju hellre framför tv;n och myser med sin underbaring än att plugga naturkunskap B! (a) Det kommer gå åt helvete i vilket fall imorgon känner jag på mig. Har ju muntligt förhör på organisk kemi då. Kolatomer hit och kolatomer dit. SÅ KUL!


Nej men nu är det sminkningsdags. Har bara samhälle sen, också ska jag och Anneli göra PA :)


Ska sova hos Tommy sen ikväll också <3

Ovido - Quiz & Flashcards