K i k k i    /    Mamma till Albin - 090708

Alla inlägg den 4 januari 2008

Av Kikki - 4 januari 2008 12:37


Åh, idag borde man hålla sig borta från mig. För idag är jag på dåligt humör kan jag lova! Jag HATAR att vara det, för jag blir så otrevlig när det verkligen är det sista jag vill. Jag vet inte hur Tommy ska överleva när han kmr och hämtar mig vid halv 3. Vill bara sitta framför tv;n och göra ingenting idag. Hoppas älskling står ut med mig iaf. Man vet aldrig, jag står ju knappt ut med mig själv idag så.





Av Kikki - 4 januari 2008 09:22


Igårkväll gick jag och la mig vid 11 tiden och då kände jag mig verkligen jättetrött så jag trodde jag skulle somna direkt. Men så blev det inte, jag låg där och vred på mig en timme men kunde inte somna. Så till slut gick jag upp till mamma som satt o kollade på tv och då kom hon och masserade mig (a) så då vart jag lite avslappnad iaf, så då gick det lättare att sova sen iaf. Jag hade så mycket tankar och mådde väll inte allt för bra igårkväll så det kanske var därför det inte gick att sova, men massage fixar allt ;) Oftast..


Så idag bestämde jag mig för att gå upp tidigt iaf, vid halv 9! Så jag kan somna rätt så bra ikväll hos älskling iaf. Hatar att inte kunna sova! Har blivit jätteförkyld igen :(


Nu ska jag snart ta bilen ner till stan och sola hade jag tänkt, sen ska jag hem och duscha och fixa i ordning mig lite. Blir nog en siesta i sängen med lite tv också.



Ovido - Quiz & Flashcards