K i k k i    /    Mamma till Albin - 090708

Alla inlägg den 24 januari 2008

Av Kikki - 24 januari 2008 16:08


Helt sjukt, men jag har redan fått mina kläder från asos :D Dom var jättebra, dock var ena tröjan lite stor men det var ända minsta storleken så den kanske ska vara lite stor (a) Men jag är jättenöjd med kläderna, kmr garanterat beställa mer därifrån :D Nu blev jag glad!


Var ju på möte förut med Annika och någon annan kille som brukar vara med på våra gruppsamtal. Annika blev chockad över att jag börjat må bättre, men blev ändå orolig för mitt tränande. Vilket jag också är och jag känner att jag inte är riktigt 100 än, men jag jobbar på det :) Det tar tid, måste försöka acceptera mig själv i lite större format,vilket inte är så lätt. Men men, det ska gå :) Jag har ju Tommy så då går allt! <3


Men nu ska jag byta om, snart träningsdags! :D Sen får jag äntligen träffa min underbaring!




Av Kikki - 24 januari 2008 12:32



..också var det dags för en hemmadag igen! jag är så jävulskt less på skolan så det finns inte. Jag förstår inte hur jag ska stå ut i 4 månader till? Fast har ju dock rätt bra schema så det ska nog gå bra. Så från och med idag ska jag försöka vara i skolan mer än jag varit senaste tiden :) Det är ju faktiskt inte kul att bara sitta hemma och ruttna heller ;p Men det känns inte som jag satsar på superbetygen nu, iaf fast i psykologi B ska jag ha MVG! För det fick jag i A-kursen och jag älskar verkligen psykologi så det kan jag sitta och läsa på lördagkväll till och med ;)


En annan sak som jag är lite sur för är att jag borde ha lyssnat på Annie förra torsdagen när jag köpte mina jeans som jag har på mig nu. Annie tyckte jag skulle ta en storlek större så jag kunde "växa i dom" , men jag envisades med att ta en mindre storlek. Men dom börjar bli lite trånga nu, inte bra. Så hade jag varit smart så borde jag köpt en större storlek, men tyvärr är jag inte så smart.


Nu ska snart jag och mamma till Annika på lite pratning. Känns onödigt att gå dit nu när jag tycker allt känns så bra, men det är nog bra att fortsätta gå dit ändå för jag vet hur lätt det är att falla tillbaka, och DET VÄGRAR JAG!

När vi varit där ska vi och handla och sen blir det hem och äta och sen träning med Sara. Efter träningen ska Tommy komma och hämta mig också ska vi hem till honom. Blir sovning där :)


Idag skulle jag även haft svenska och prata om min bok som jag läst. Men otur som jag har så är det precis när jag och mamma ska till Annika, SÅ SYND ALLTSÅ! Jag har ju inte ens läst ut min bok (a) Jag har tagit med mig boken till Tommy 3 ggr nu och tänkt att jag verkligen ska läsa. Det ända jag läst är 10 sidor igår. Jag är duktig, jag vet! Men seriöst, varför ska man läsa böcker från stenåldern? Känns som boken är så gammal iaf..


Men nu ska jag packa ihop allt jag ska ha med mig till Tommy. Ikväll MÅSTE jag plugga lite IR iaf, har inte ens öppnat boken och jag och Natalie har förhör imorgon för VG i den kursen. Kommer aldrig fixa det, får nog nöja mig med G ändå. Men man kan alltid försöka :)  Jag kanske ska ta en koll i restauragchansen också och se om det finns något gott som jag och syrran kan äta imorgon för vi ska nämligen ha myskväll imorgon också, som förra fredagen :)



Ovido - Quiz & Flashcards