K i k k i    /    Mamma till Albin - 090708

Alla inlägg den 6 januari 2008

Av Kikki - 6 januari 2008 20:39


Ja, kul med skola imorrn? Känns verkligen TRÅKIGT! Har även naturomprov kl 8 när jag egentligen har sovmorgon till 10.15 Det där provet kmr inte ta mer än en halvtimme heller så det blir ju kul att gå och vänta i nästan två timmar? Förstår inte ens hur jag ska kunna gå i skolan imorrn med min förkylning, är verkligen en rejäl förkylning jag dragit på mig!


Det är ju bra tajming jag har också, det är ju liksom gratisvecka

på ego :( Men i mitten av veckan ska jag minsann dit ändå! Lite afropower skulle inte sitta fel (a) Jag har blivit så lat med träningen så det är ju hemskt.


Nu ska jag gå och fixa i ordning lite te och frukt och lägga mig i sängen och kolla på paradiset, har ju sett den förut men jag tycker den är så bra så jag kan se den igen (a)


Saknar min älskling gör jag också nu! :(





Av Kikki - 6 januari 2008 12:58


Den här dagen hoppas jag förhoppningvis ska sluta bättre än gårdagen. Var ute och gick en sväng förut, jag har nu öppnat naturboken och läste 2 meningar, men sen tog det stopp. Jag orkar inte bry mig om hur det kmr gå..det får gå som det går..=/


Ska nog ta och fixa i mitt rum nu, orkade inte fixa klart igår. Ska ta in mitt bord igen tror jag och göra lite mysigt! :)

Ovido - Quiz & Flashcards