K i k k i    /    Mamma till Albin - 090708

Alla inlägg den 27 januari 2008

Av Kikki - 27 januari 2008 17:46


När en sak äntligen går någorlunda bra, så ska det självklart komma något annat som inte känns allt för roligt..


Jag känner mig så förvirrad och jag undrar när jag ska bli nöjd? Jag kommer ALDRIG bli nöjd, alltid är det något som är fel.


Sen skrev syon att det kanske är för sent för att skicka in en till ansökan om reducering för jag tänker inte läsa mentalträning kursen. Så om jag är smart och bryr mig någorlunda om skolan så borde jag gå på den där kursen ändå för den lär ju inte vara så jobbig. Varför bryr jag mig inte?


Idag är det inte en så bra dag tyvärr..


Jag vill inte skola imorgon och speciellt inte när vi har svenska för jag tror svenskaläraren hatar mig. Så känns det iaf..

Av Kikki - 27 januari 2008 16:34


Haha, det var så kul när jag kom hem från Tommy nyss också började mamma prata om att hon nyss pratade med sin bror Erik nere i söderköping och att hans son Mange som är lika gammal som mig också är väldigt skolless och såhär lät det ungefär en gång när mange kom hem från skolan.


Erik: Hur var det i skolan idag?

Mange: Vad tror du? tråkigt

Erik: Men var det inte lite kul ens?

Mange: Men vad tror du? Jag var i skolan?


HAHA, så klockrent! Det är bra Mange! Jag känner precis som dig! Jag vill inget hellre än att bara skita i skolan.


Igår så kom Tommy hit en snabbis vid 1 tiden efter att jag fått ett litet utbrott på msn att allt blev fel. Så han kom hit och fick mig på bättre tankar och sen åkte vi och handlade och sen for vi hem till honom och kollade på film och sen lagade vi tacos :) På kvällen tog vi det bara lugnt och kollade på film och jag gjorde mina berömda popcorn ;)


Idag sov vi länge, halv 1! Väldigt länge för mig (a) Jag gick upp och åt och tommy skulle såklart värma en billyz pizza, och sen kollade vi på en film :) Sen hann vi inte göra så mkt eftersom pappa kom och hämtade mig vid 4.

Nu väntar jag på att det ska bli mat, syrran ska visst komma och äta också :)

Sen MÅSTE jag försöka läsa lite mer i min bok. Jag lär ju ska behöva skriva något om den eftersom jag missade seminariumet.


Orkar inte skriva så mkt mer just nu, skriver nog mer senare.



Ovido - Quiz & Flashcards