K i k k i    /    Mamma till Albin - 090708

Alla inlägg den 12 januari 2008

Av Kikki - 12 januari 2008 22:25


Vad är det för fel på alla träningsanläggnignar som öppnar 11 på söndagar? Dom ska öppna 7 varje dag tycker jag! Just nu skulle jag behöva träning. Trodde jag skulle kunna klara mig ifrån det nu ikväll, men nej. Så nu känns det alltså åt helvete och det lär det göra några dagar framöver. Hur svårt kan det vara? Jag borde gått och borstat tänderna så hade det ALDRIG hänt! ÅH! Nu ska jag skicka sms till tommy sen ska jag lägga mig i min säng..



Av Kikki - 12 januari 2008 21:59


Nu har jag nyss kollat klart på filmen jag hyrde. Den var väll helt okej, men väldigt hemsk. Man fick följa några ungdomar på deras skola. Sen slutade det med att en tjej tog livet av sig. Åh, det var så hemsk så tårarna kom till och med =/  Mamma vart helt i chock när hon kom in i mitt rum och såg vad jag kollade på, men hon såg bara den värsta scenen i filmen, slutscenen, när tjejen låg inne på toan.


Nu vet jag inte vad jag ska göra, känner mig lite trött men jag är nog inte det? Men lär gå och lägga mig snart, och om jag inte kan somna så kan jag ju alltid ta och kolla på filmen som mamma och pappa hyrde :)

Av Kikki - 12 januari 2008 16:14


Kom nyss hem från Birsta, var där med Carro :) Vi gick runt och kollade lite och jag åt en macka på Charm. 50 kr för en macka där, så jävla dyrt! Sen köpte jag en ny mobilladdare och ett långt linne på Monki :)


Nu är jag hemma och nu känns inte den här lördagen lika rolig längre. Jag vet verkligen inte vad jag ska göra. ALLT jag vill är att du ska vara lycklig! På vilket sätt du är det struntar jag i! Men jag älskar dig så mycket så jag vill bara att du ska ha det bra! Vill såklart att du ska vara lycklig med MIG men det är ju rätt omöjligt för tillfället. Önskar verkligen inte det var så, men det lär ta ett tag innan jag kan vara lycklig på RIKTIGT! Jag vill tillbaka september, för då var ALLT så bra! Jag var verkligen lyckligast i världen som hade världens underbaraste kille och det har jag fortfarande såklart men det finns ju annat som är så himla mycket sämre nu tyvärr :(

Jag är ledsen att jag inte kan ge dig det du vill just nu. Men jag försöker verkligen, men det räcker inte långt märker jag.

Jag vill bara att du ska förstå att jag har aldrig älskat någon som jag älskar dig. Trodde verkligen aldrig att jag skulle kunna känna som jag gör nu, men min kärlek till dig går inte att beskriva i ord. Den är alldeles för stor för det. <3 JAG ÄLSKAR DIG TOMMY!


Ska väll ta och hjälpa mamma med maten snart och sen ska vi åka och hyra film. Sen ska jag bara ligga i min säng och ta det lugnt och kolla på film och förmodligen äta lite gott för en gångs skull.

Ovido - Quiz & Flashcards