K i k k i    /    Mamma till Albin - 090708

Alla inlägg den 3 januari 2008

BK!

Av Kikki - 3 januari 2008 20:56


Idag kom vi fram till mkt hos Annika. Kändes bra att hon förstod att jag tycker att skolan tar mycket energi från mig. Så hon tyckte jag skulle prata med lärarna så jag kan få jobba mer hemma om jag har någon jobbig "period" som jag har rätt ofta nu tycker jag =/ Så det ska jag ta och göra, men inte just nu, men jag SKA, snart!


Sen tog jag bussen ner till stan också träffade jag syrran och jag fick med mig henne på BK, igen (a) Åt ju där igår med Carro också, men jag ÄLSKAR verkligen entrecotén med vanlig lök och purjölök med ris till. Finns inget godare. Det slår till och med kycklingsalladen på Coffée house, och då ÄR DET VERKLIGEN GOTT! Sen vid 6 tiden så begav vi oss genom stan och bort till Mittuniversitetet där syrrans nya lägenhetl ligger. Den var jättefin, kommer bli skitsnyggt när alla gardiner och möbler är uppe :) Nu kom vi nyss hem därifrån och jag känner mig väldigt trött kan jag lova. Har hänt mycket idag, men jag gillar det ;)


Fast känner mig inte alls laddad för fest i helgen =/ Vill helst bara ligga inne, och på lördagkväll vill jag göra det mysigt i mitt rum för då tar äntligen syrran med sig sin soffa som har varit i mitt rum nu ett halvår (a) Det har varit skönt att ha soffan men den tar ju sån plats.


Men nu ska jag läsa bloggar!


JA JUST, jag köpte även en röd bondelid tröja idag på MQ rean. Jag har funderat på att köpa en sådan tröja jättelänge, men har aldrig blivit av. Men idag så blev den min iaf :) Annars köpte jag bara lite smink, men det är alltid kul det med.


Skriver kanske mer senare ikväll!





Av Kikki - 3 januari 2008 10:12



Idag kanske det är carros sista dag att leva! Vi ska nämligen ta bilen ner till stan sedan med mig som chaufför. Men det borde gå bra, hoppas jag (a)


Igårkväll kollade vi på film och pratade och hade väldigt trevligt :) Har alltid så kul med Carro! Nu håller hon på o provar min volumemaster, det blir nog finfint :D Jag ska nog ta och platta håret jag med nu :)


Ska iväg till Annika senare idag. Sen ska jag o syrran äta middag på stan och sen ska jag hjälpa henne att ställa in köksgrejorna i hennes nya lägenhet som jag även ska få se för första gången idag :D Den är jättefin sa pappa :) Så det här ska bli en rolig dag! :)


Tjohej!

Ovido - Quiz & Flashcards