K i k k i    /    Mamma till Albin - 090708

Alla inlägg den 29 januari 2008

Av Kikki - 29 januari 2008 20:57



Åh, vilken underbar serie! Så jävla bra! :) Kan ju lova att jag inte kommer missa ett avsnitt. Blev såklart popcorn till det ;)


Imorgon blir det inte någon svenska för mig iaf. Jag känner mig inte precis tvingad att gå dit för hon verkade förstå mig ändå om hur det är nu förtiden. Det trodde jag inte om henne så det var en positiv överraskning.


Men ska försöka läsa ut boken nu i allafall. Börjar alltså typ 12 imorgon :)

Kanske skriver mer senare ikväll, men nu ska jag vara lite duktig, försöka iaf..





Av Kikki - 29 januari 2008 15:09


Jag är på så bra humör idag! Var faktiskt jätteskönt och roligt att vara i skolan idag. Ser till och med fram emot resten av veckan. Jag är störd, man ska inte tycka om skolan men det är ju faktiskt bättre än att sitta hemma.


Hinner inte skriva så mkt nu, men skriver nog mer senare ikväll :)

Av Kikki - 29 januari 2008 08:41


Jag måste klippa mig! Varje morgon tar det säkert 15 min innan jag fått till mitt hår bara för att min snedlugg har blivit för lång också vill ingenting bli som jag vill. Så en klippning skulle sitta fint men det var ju det här med min ekonomi som inte är den bästa. Men ska fråga mamma om hon kan betala hälften ;p


Idag känns det som en rätt bra idag :) Efter skolan ska jag hem en snabbis och packa träningskläderna och sen ta bilen upp till Annika och sedan blir det träning med Sara! :)



Ovido - Quiz & Flashcards