K i k k i    /    Mamma till Albin - 090708

Alla inlägg den 13 januari 2008

Av Kikki - 13 januari 2008 23:02


TACK! Jag blir så jävla ledsen över att mina "problem" ska ta över så mycket så jag inte ens orkar umgås med den jag älskar så himla mycket? Mitt huvud vill verkligen inte att jag ska må bra. Pratade nyss med Tommy i telefon, vi kom inte fram till så bra saker men jag får ju visst inte må bra så det finns inte så mycket att göra. Det ända jag hoppas på är att det vänder snart, innan det är för sent och jag har förlorat den jag älskar på riktigt.

Tänker inte gå på skolan imorgon iaf, jag tänker ligga i min säng hela dagen och sen ska jag träna med Sara på kvällen.


Du är så underbar Tommy, och dom här nästan 5 månaderna som jag har fått varit med dig har varit dom bästa i mitt liv! Jag trodde inte man kunde älska någon så mycket som jag älskar dig. Men som sagt, det kan bli fler månader om jag nu orkar vända det här. Det värsta är bara att den där kämparglöden är så långt borta..


Kommer verkligen sakna dig! :'(


Ska väll lägga mig i sängen, inte för jag kommer kunna sova.. 


Av Kikki - 13 januari 2008 12:16


Inatt har jag sovit, vaknat, sovit, vaknat, sovit och vaknat + att katten kom och väckte mig en gång och skulle såklart ut. Sen kunde jag inte somna om och då var väll klockan 6 så då låg jag och lyssnade på musik till halv 9 då jag gick upp. Det ända jag låg och tänkte på var att jag ville iväg och träna så halv 10 gick jag ner till Friskis. 


Nu har jag nyss duschat och städat lite. Jag hade ju tänkt att jag skulle plugga idag, lär verkligen inte bli så. Jag förstår inte ens hur jag ska skriva labbrapporten eftersom jag inte förstod ett skit av vad vi gjorde i fredags? Sen borde jag läsa lite i svenskaboken, som jag inte ens börjat läsa (a) Men imorrn ska jag plugga, försöka..


Ska iväg till Tommy vid 4-tiden sen :) Saknar honom så himla mycket nu! :(


Men nu ska jag fortsätta städa lite, jag gör verkligen allt för att inte behöva plugga. Men jag kanske ska vara duktig imorrn och gå och sätta mig på kulturmagasinet och plugga när vi slutat skolan? Har ju antagligen bara en lektion imorgon så :)



Ovido - Quiz & Flashcards