K i k k i    /    Mamma till Albin - 090708

Alla inlägg under januari 2008

Av Kikki - 28 januari 2008 08:23



Gick upp klockan 8 för jag hade ju tänkt gå och sola idag innan skolan eftersom jag verkligen ser ut som en isbjörn nu. Att jag valde just en isbjörn har att göra med att den nog inte heller skulle kunna ha kläderna i min garderob, vilket jag inte heller verkar kunna ha?


Det kändes verkligen motigt att gå upp ur sängen för att gå till skolan, men jag tänkte att jag ska gå ändå. Så jag gick upp och såg kommentarérna på min blogg och dom värmde verkligen så då bestämde jag mig för att gå till skolan! Än så länge gick allt bra. Men då var ju frågan vad man skulle ha på sig?


Glömde mina normala jeans hos tommy, eller ja dom är nog inte så normala längre eftersom dom börjar bli för små också. Sen tänkte jag att jag kunde ta mitt långa linne och strumpbyxor, men det går visst inte heller att ha längre..Nu kan jag lova att det är mer än kaos i min hjärna, jag orkar inte tänka. Det är nu man måste välja. Jag förstår inte, men jag verkar fungera tvärtemot alla andra med liknanade problem. Nu när jag är "normal" så känns det jobbigare att gå till skolan för då är jag verkligen inte ett dugg nöjd, vilket jag var när jag var mindre, och med de orden ska jag lägga mig...


Kan ju hoppas att jag kläderna passar bättre om en timme? Då ska jag nämligen göra ett till försök att gå till skolan. Kan ju alltid ta mammas kläder annars, dom kanske passar mig nu.





Av Kikki - 27 januari 2008 17:46


När en sak äntligen går någorlunda bra, så ska det självklart komma något annat som inte känns allt för roligt..


Jag känner mig så förvirrad och jag undrar när jag ska bli nöjd? Jag kommer ALDRIG bli nöjd, alltid är det något som är fel.


Sen skrev syon att det kanske är för sent för att skicka in en till ansökan om reducering för jag tänker inte läsa mentalträning kursen. Så om jag är smart och bryr mig någorlunda om skolan så borde jag gå på den där kursen ändå för den lär ju inte vara så jobbig. Varför bryr jag mig inte?


Idag är det inte en så bra dag tyvärr..


Jag vill inte skola imorgon och speciellt inte när vi har svenska för jag tror svenskaläraren hatar mig. Så känns det iaf..

Av Kikki - 27 januari 2008 16:34


Haha, det var så kul när jag kom hem från Tommy nyss också började mamma prata om att hon nyss pratade med sin bror Erik nere i söderköping och att hans son Mange som är lika gammal som mig också är väldigt skolless och såhär lät det ungefär en gång när mange kom hem från skolan.


Erik: Hur var det i skolan idag?

Mange: Vad tror du? tråkigt

Erik: Men var det inte lite kul ens?

Mange: Men vad tror du? Jag var i skolan?


HAHA, så klockrent! Det är bra Mange! Jag känner precis som dig! Jag vill inget hellre än att bara skita i skolan.


Igår så kom Tommy hit en snabbis vid 1 tiden efter att jag fått ett litet utbrott på msn att allt blev fel. Så han kom hit och fick mig på bättre tankar och sen åkte vi och handlade och sen for vi hem till honom och kollade på film och sen lagade vi tacos :) På kvällen tog vi det bara lugnt och kollade på film och jag gjorde mina berömda popcorn ;)


Idag sov vi länge, halv 1! Väldigt länge för mig (a) Jag gick upp och åt och tommy skulle såklart värma en billyz pizza, och sen kollade vi på en film :) Sen hann vi inte göra så mkt eftersom pappa kom och hämtade mig vid 4.

Nu väntar jag på att det ska bli mat, syrran ska visst komma och äta också :)

Sen MÅSTE jag försöka läsa lite mer i min bok. Jag lär ju ska behöva skriva något om den eftersom jag missade seminariumet.


Orkar inte skriva så mkt mer just nu, skriver nog mer senare.



Av Kikki - 26 januari 2008 10:32



Hade så mysigt igår hos syrran :)

Tog bilen ner vid halv 5 tiden och då gick vi direkt upp till Jop´s krog och åt. DET VAR SÅ GOTT! Vi åt plankstek, och det var så underbart! Sen gick vi på stan en snabbis och jag hittade världens snyggaste linne på Gina, men nackdelen var att man måste ha ett svart linne av samma typ under och jag har inget sånt linne och det fanns inte att köpa där heller. Så det blev ingen handling =/ Sen gick vi och hyrde film, på smällen och sen skulle vi naturligtvis se någon beck film eftersom både jag och syrran älskar Persbranth ;) Men vi har ju sett alla beckfilmer men vi tog en rätt gammal beckfilm så man kom ändå inte ihåg allt. På smällen var jättebra också :)


Till filmerna så åt vi en massa gott också, chokladboll, godis och popcorn! :D


Nu sitter jag har och har nyss duschat, ska väll snart  gå och äta något. Imorse var jag och tränade, skönt :)


Idag ska jag vara med min älskling! :) Vi ska nog ut och "storhandla" tror jag? Sen ikväll ska vi nog sitta hemma och kolla på film och mysa :) Kommer väll hem imorgon till middagen antar jag. Jag undrar när jag och mamma ska åka och kolla på säng? Jag ska ju få en 1.20, ÄNTLIGEN!:D


Men nu behövar jag mat!

Av Kikki - 25 januari 2008 12:48



Jag börjar första anledning till mitt illamående de senaste dagarna. Det var precis såhär det blev förra gången jag började "äta" igen. Min kropp är ju inte van vid det så det är nog därför jag är så illamående =/ Men det är så jobbigt. Men jag har ända lyckats äta lunch idag, för jag vet hur det blir om jag drar ner på maten bara för jag mår illa. Då kmr dom där jobbiga tankarna och försöker dra ner mig igen och det ska dom minsann inte få! Ikväll ska minsann jag och syrran ut och äta på restaurang! Sen ska vi hyra film och köpa en massa gott och gå hem till henne och ha myskväll :)


Jag hade så tråkigt nyss så jag satt och läste min gamla blogg, en massa inlägg som jag verkligen kommer ihåg att jag skrev och jag kommer verkligen ihåg hur jag kände mig när jag skrev och jag mådde verkligen inte bra då. Det känns så hemskt att sitta och tänka tillbaka på att jag mådde så dåligt och att jag nu mår relativt bra? Det känns ovant, men man ska väll må bra antar jag så jag måste försöka intala mig själv att jag faktiskt får må bra..


där läste jag -> http://kikkiiii.blogg.se/m_052007.html

kanske inte verkar som jag mådde så dåligt där men jag vet att jag gjord det. Jag skrev bara inte rakt ut " Jag mår dåligt"


Ugår hos Annika kom vi också fram till att min familj ska sluta tjata om skolan och jobb, vilket dom kan ha en tendens till att göra lite för mycket. Jag vet att dom bara vill väl, men för mig blir det bara press, och jag vet vart den där pressen leder =/ Nu ska jag bara fokusera på att ta mig igenom de kurser jag har kvar i skolan. Sen om jag har 250 IG eller bort reducerat gör INGENTING! Även fast nog många inte förstår det. Bara jag får ta studenten är jag glad :) SEN när jag känner mig mer stabil är det bara att plugga upp dom där poängen som jag inte hann med. Men vad är viktigast? Plugga ihjäl sig och få 2500 poäng och må hur dåligt som helst? ELLER att kunna leva någorlunda normalt även fast dom där tankarna ALLTID finns där och klara av skolan så jag får ta studenten? Det sista alternativet har jag valt iaf!


Men nu ska jag lägga mig en stund..

Av Kikki - 25 januari 2008 12:48



Jag börjar förstå anledning till mitt illamående de senaste dagarna. Det var precis såhär det blev förra gången jag började "äta" igen. Min kropp är ju inte van vid det så det är nog därför jag är så illamående =/ Men det är så jobbigt. Men jag har ända lyckats äta lunch idag, för jag vet hur det blir om jag drar ner på maten bara för jag mår illa. Då kmr dom där jobbiga tankarna och försöker dra ner mig igen och det ska dom minsann inte få! Ikväll ska minsann jag och syrran ut och äta på restaurang! Sen ska vi hyra film och köpa en massa gott och gå hem till henne och ha myskväll :)


Jag hade så tråkigt nyss så jag satt och läste min gamla blogg, en massa inlägg som jag verkligen kommer ihåg att jag skrev och jag kommer verkligen ihåg hur jag kände mig när jag skrev och jag mådde verkligen inte bra då. Det känns så hemskt att sitta och tänka tillbaka på att jag mådde så dåligt och att jag nu mår relativt bra? Det känns ovant, men man ska väll må bra antar jag så jag måste försöka intala mig själv att jag faktiskt får må bra..


där läste jag -> http://kikkiiii.blogg.se/m_052007.html

kanske inte verkar som jag mådde så dåligt där men jag vet att jag gjorde det. Jag skrev bara inte rakt ut " Jag mår dåligt"


Igår hos Annika kom vi också fram till att min familj ska sluta tjata om skolan och jobb, vilket dom kan ha en tendens till att göra lite för mycket. Jag vet att dom bara vill väl, men för mig blir det bara press, och jag vet vart den där pressen leder =/ Nu ska jag bara fokusera på att ta mig igenom de kurser jag har kvar i skolan. Sen om jag har 250 IG eller bort reducerat gör INGENTING! Även fast nog många inte förstår det. Bara jag får ta studenten är jag glad :) SEN när jag känner mig mer stabil är det bara att plugga upp dom där poängen som jag inte hann med. Men vad är viktigast? Plugga ihjäl sig och få 2500 poäng och må hur dåligt som helst? ELLER att kunna leva någorlunda normalt även fast dom där tankarna ALLTID finns där och klara av skolan så jag får ta studenten? Det sista alternativet har jag valt iaf!


Men nu ska jag lägga mig en stund..

Av Kikki - 24 januari 2008 16:08


Helt sjukt, men jag har redan fått mina kläder från asos :D Dom var jättebra, dock var ena tröjan lite stor men det var ända minsta storleken så den kanske ska vara lite stor (a) Men jag är jättenöjd med kläderna, kmr garanterat beställa mer därifrån :D Nu blev jag glad!


Var ju på möte förut med Annika och någon annan kille som brukar vara med på våra gruppsamtal. Annika blev chockad över att jag börjat må bättre, men blev ändå orolig för mitt tränande. Vilket jag också är och jag känner att jag inte är riktigt 100 än, men jag jobbar på det :) Det tar tid, måste försöka acceptera mig själv i lite större format,vilket inte är så lätt. Men men, det ska gå :) Jag har ju Tommy så då går allt! <3


Men nu ska jag byta om, snart träningsdags! :D Sen får jag äntligen träffa min underbaring!




Av Kikki - 24 januari 2008 12:32



..också var det dags för en hemmadag igen! jag är så jävulskt less på skolan så det finns inte. Jag förstår inte hur jag ska stå ut i 4 månader till? Fast har ju dock rätt bra schema så det ska nog gå bra. Så från och med idag ska jag försöka vara i skolan mer än jag varit senaste tiden :) Det är ju faktiskt inte kul att bara sitta hemma och ruttna heller ;p Men det känns inte som jag satsar på superbetygen nu, iaf fast i psykologi B ska jag ha MVG! För det fick jag i A-kursen och jag älskar verkligen psykologi så det kan jag sitta och läsa på lördagkväll till och med ;)


En annan sak som jag är lite sur för är att jag borde ha lyssnat på Annie förra torsdagen när jag köpte mina jeans som jag har på mig nu. Annie tyckte jag skulle ta en storlek större så jag kunde "växa i dom" , men jag envisades med att ta en mindre storlek. Men dom börjar bli lite trånga nu, inte bra. Så hade jag varit smart så borde jag köpt en större storlek, men tyvärr är jag inte så smart.


Nu ska snart jag och mamma till Annika på lite pratning. Känns onödigt att gå dit nu när jag tycker allt känns så bra, men det är nog bra att fortsätta gå dit ändå för jag vet hur lätt det är att falla tillbaka, och DET VÄGRAR JAG!

När vi varit där ska vi och handla och sen blir det hem och äta och sen träning med Sara. Efter träningen ska Tommy komma och hämta mig också ska vi hem till honom. Blir sovning där :)


Idag skulle jag även haft svenska och prata om min bok som jag läst. Men otur som jag har så är det precis när jag och mamma ska till Annika, SÅ SYND ALLTSÅ! Jag har ju inte ens läst ut min bok (a) Jag har tagit med mig boken till Tommy 3 ggr nu och tänkt att jag verkligen ska läsa. Det ända jag läst är 10 sidor igår. Jag är duktig, jag vet! Men seriöst, varför ska man läsa böcker från stenåldern? Känns som boken är så gammal iaf..


Men nu ska jag packa ihop allt jag ska ha med mig till Tommy. Ikväll MÅSTE jag plugga lite IR iaf, har inte ens öppnat boken och jag och Natalie har förhör imorgon för VG i den kursen. Kommer aldrig fixa det, får nog nöja mig med G ändå. Men man kan alltid försöka :)  Jag kanske ska ta en koll i restauragchansen också och se om det finns något gott som jag och syrran kan äta imorgon för vi ska nämligen ha myskväll imorgon också, som förra fredagen :)



Ovido - Quiz & Flashcards