K i k k i    /    Mamma till Albin - 090708

Alla inlägg under januari 2008

Av Kikki - 9 januari 2008 17:29


Idag har jag varit i skolan hela dagen! Haha, stort för mig ;) Träffade först Anneli vid skåpen och då satte vi oss på biblioteket på GA för att göra lite projektarbete. Just ja, jag måste ju ta och "brainstorma" ikväll! ;) Sen måste jag läsa samhälle, men det är bara att läsa men ändå, jobbigt!


Efter filosofiprovet som gick åt helvete så gick jag, ronja och anneli ner på stan en sväng eftersom vi hade håltimme fram till samhällen.


Nu sitter jag bara här och har nyss dammsugit och duschat, nu återstår bara pluggandet så har jag gjort lite nytta idag iaf! :) Ikväll är det även väldigt mkt bra på tv, unga mödrar, det är faktiskt jättebra och intressant, haha ;) Sen är det barnsjukhuset (a) ja, jag vill bli sjuksköterska! Jag älskar sjukhusprogram! Sen är det grammisgalan! Var även en rätt bra film kl 9 på 3an tror jag det var? men får se hur det blir med den.


Nä, nu ska jag försöka sätta igång med pluggandet. Har ju bara 1,5 timme på mig innan all bra tv börjar ;)

Av Kikki - 8 januari 2008 20:21


Idag fick Annika mig att inse att jag måste ta och lyssna till mig själv och inse SANNINGEN! Hur det egentligen är. Fick verkligen ut mycket idag känner jag. Hon sa till och med saker som jag helst inte hade velat höra, men jag förstår att det kommer att bli så om det blir sämre. Men jag måste orka, vill inte missa. Jag ska kämpa på!


Tommy var här förut en stund. Vi kom fram till vissa saker som känns så jobbiga, för oss båda. Men det måste bli så, allt pga mig =/ Jag önskar verkligen att allt bara kunde bli bra med mig så skulle mitt liv vara perfekt! Kommer sakna ihjäl honom kan jag lova :( Fast vi kommer såklart ses, för annars vet jag inte hur jag skulle klara mig. För jag kommer aldrig sluta älska dig!

Av Kikki - 8 januari 2008 12:52


Lika bra att skita i hela kursen nu, jag orkar verkligen inte. Varför väljer jag jämt praktiska kurser när jag vet att det är stor chans att jag inte kan fullfölja dom? Men trodde verkligen det skulle funka den här gången, så 100 poäng bort för att jag väljer fel, aerobicsen blev jag tvungen att sluta i, och nu likaså dansen. Kan få godkänt i dansen om jag är med nästa vecka, men det klarar jag inte av. Ja, dom flesta tror säkert att det bara är att gå dit och dansa? Men så känns det inte för mig, jag gör vad som helst för att slippa. Jag får ta hand om allt efter studenten och när det känns bättre med allt..Jag blir bara så less på mig själv varför jag inte orkar med någonting längre? Allt blir bara förstört ! Nää, nu ska jag sluta klaga här.


Har inte gjort någon nytta alls idag, kanske borde öppna naturboken o läsa lite? Äh, det får bli ikväll. Då ska jag även plugga lite moralfilosofi, inte för att jag brukar plugga inför filosofiprov för det är bara att babbla på, men borde kolla igenom det lite iaf och se vad moralsofi handlar om. För jag kommer inte ihåg någonting av det (a).


Jag har ju även inte filosofi boken hemma eftersom jag är så smart av mig. Men ska åka förbi och hämta den på skolan innan jag ska på möte med Annika.



Av Kikki - 8 januari 2008 10:18


Åh, känner mig så hängig idag med =/ Huvudet spänner som in i helvete och halsen är ju inte direkt bättre, känns jätte tjockt =/ Behöver te!


Jag gjorde ett test nyss för vilket yrke man skulle passa för, såg det på Carros blogg ;) Det är helt sjukt, men jag har ju funderat rätt mkt på att bli sjuksköterska, och såhär står det!


"Du är en sjuksköterska!

Genom avancerade beräkningar och topphemliga formler har superdatorn räknat ut att du är en sjuksköterska. Grattis! Då är det bara att börja laga människor.


Sådan är du

Du är både blyg och passionerad. Du var troligtvis hemligt förälskad i någon i paralessklassen hela grundskolan, utan att någon märkte ett dyft. Eftersom du dessutom är relativt noggram och ansvarstagande, så pasar du perfekt som sjuksköterska. Du tar gärna hand om andra människor, med förhoppningen om att någon ska ta hand om dig. Någon dag."


http://www.jobbafrisk.se/yrkestestet.php


Haha, inte för jag kmr ihåg att jag var hemligt förälskad i någon i min paralellklass, men annars stämmer det nog :) Sen står det att om jag har problem med handneksam så ska jag bli psykolog! Haha, men handeksam har jag aldrig haft så det är ingen fara ;)


Men nu ska jag ta och äta frukost!



Av Kikki - 7 januari 2008 18:55



Satt och tänkte tillbaka lite, och jag kom på att allt var så bra när man var mindre, det var så himlans skönt! Man behövde inte tänka på någonting, man bara flöt med! Saknar verkligen Cypernresan som mormor och morfar bjöd min familj, mina kusiner och deras familjer. Det var så underbart!

Vill utomlands NU! Men hej, jag har absolut inga pengar :/ Önskar jag kunde få ta av mina fonder, men dom pengarna ska jag ju ha till jag flyttar hemifrån, och ett extrajobb är det sista jag orkar med just nu :(


Men nu ska jag lägga mig i sängen med lite frukt!


Känns som jag bloggar lite för mkt idag (a)

Av Kikki - 7 januari 2008 16:08



Funderar på att vara hemma imorgon? Skulle verkligen behöva det, eller ja, min förkylning skulle behöva det. Har frysit som en tok idag med, pappa tyckte jag skulle kolla om jag har feber? Kanske borde göra det. Men åh, jag blir så arg. Jag vill inte vara sjuk nu, jag vill träna :( Men på lördag, är det afropower 10.40 och det ska jag gå på! Bara jag får med mig någon (a)


Jag har verkligen försökt läsa IR idag, men jag läser och förstår inte ens vad jag läser för jag har så ont i huvudet. Usch, känner mig inte frisk idag. Vill bara lägga mig under mitt täcke nu och kolla på tv, men det är lite för tidigt för det än tycker jag (a).


Näe, man kanske ska kolla på lite O.C

Av Kikki - 7 januari 2008 10:30


Naturprovet gick åt helvete, och gud vad jag stör mig på att vår naturlärare kallar mig Ronja hela tiden! Hon har liksom känt mig länge nu, så idag på provet säger hon "Nu får Christine och Ronja sluta prata, annars får ni gå härifrån" Jag kanske får byta namn till Ronja ;p


Sen gick jag och Natalie till datasalen på GA och kollar fc, och där står det att vi inte har någon religon :D Så då gick jag hem och pratade med älskling en stund och sen la jag mig i sängen och läste veckorevyn, som jag köpte på ica på vägen hem :) Men nu har jag redan läst ut den =/ Så nu får jag sitta och läsa bloggar istället.



Av Kikki - 7 januari 2008 07:01


Trodde förkylningen skulle vara på bättringsvägen, men idag känns det bara sämre. Känner mig så hängig idag =/ Tänkte stanna hemma idag men måste ju försöka med naturprovet, och sen ska jag nog gå på religionen också. Men sen måste jag hem och lägga mig. Det fattas bara feber nu så kan det inte bli värre, eller ja, vi kanske ska ta lite vinterkräksjuka på allt också? Det skulle ju vara trevligt det.





Ovido - Quiz & Flashcards