K i k k i    /    Mamma till Albin - 090708

Alla inlägg under januari 2008

Av Kikki - 23 januari 2008 14:32


Nu känns allt bättre :D Jag fick bort dom där jobbiga tankarna. Man måste försöka att se framåt, och jag får ingen bra framtid om jag låter tankarna bestämma. Jag har så mycket att se fram emot i mitt liv, och man lever bara en gång så nu ska jag vara glad!


Ska åka till Tommy snart, eller ja, han slutar halv 4 så jag ska väll se till att vara där då iaf :) Saknar honom redan, men det är ju inte så konstigt eftersom han är världens underbaraste! :)


Får se hur länge jag kan stanna hos Tommy. Jag måste nämligen åka och hämta mamma när hon kommer hem från Umeå, antingen vid 8 eller 10 blir det ungefär.



Av Kikki - 23 januari 2008 12:51



Nu skulle jag kunna gå och gräva ner mig någonstans. Varför kan jag aldrig göra något normalt? För mig är det typ ALLT eller INGET och idag är det en ALLT dag, och jag HATAR dessa dagar. =/ Aja, men får försöka tänka positivt ändå. Tänk om min klädbeställning hade kunnat kommit idag då hade den här dagen blivit lite bättre.


Men men, får se om jag kanske åker till tommy en stund sen för att få tänka på något annat?


Men man kanske skulle ta sig en pirog nu så jag kanske blir mätt? För jag blir ju aldrig mätt längre. Min kropp är nog lite förvirrad för tillfället och det skulle jag också varit om jag var den. Jag har ju inte behandlat den på bästa sätt precis så jag stå ut med den här känslan..



Av Kikki - 23 januari 2008 09:09


Det var inte så kul att sätta sig i en iskall bil imorse när jag skulle hem från Tommy. Men jag tog mig hem iaf och nu sitter jag här och gör ingenting, ska väll ta och sminka mig snart. Sen ska jag ner till skolan vid 11-12 tiden för att ha samhälle som jag bara hinner vara på en stund eftersom jag ska till min dietist sen och det känns så ONÖDIGT! Det är bra att gå dit när man har behov av det, men det har jag verkligen inte idag. Hon lär ju bli lite chockad över hur jag mår nu, för när jag var där senast så var hon så orolig. Så nu behöver hon inte vara det längre iaf :)



Av Kikki - 22 januari 2008 14:07


Nu sitter jag här och äter fil, musli, mandel och sylt. Kom hem från skolan för inte så länge sen och jag är hungrig eftersom det var potatis och köttbullar på skolan. usch! inte gott..


Ikväll ska jag till Tommy och sova där! :) Annars har jag inget att skriva idag tyvärr ;)


Jag mår så bra just nu, helt sjukt att jag säger det eftersom jag verkligen inte mådde bra för en vecka sen? Tänk vad mkt som kan hända :D Men jag ser allt som ska hända framöver och det får mig att kämpa! Studenten närmast ;) SKA BLI SÅ JÄVLA KUL!

Av Kikki - 21 januari 2008 22:34


Ikväll har min underbaring Tommy varit här :) Han hämtade upp mig på stan vid 6-tiden efter att jag och Carro varit på stan en stund. Vi åt sallad på Coffée house :) Så gott! Sen åkte vi då hem till mig och tog det lugnt.


Idag har jag också beställt 2 tröjor från asos.com. Frakten kostade bara 60 kr eller något sånt. Det var väldigt billigt tycker jag! :D Hoppas det inte tar allt för lång tid innan man får hem kläderna (a) Jag är lite klädlös!


Jag tror aldrig jag haft 80 besökare någon gång, det var ju lite kul (a) Hade ju då det igår :D Jag undrar vika alla är? ;)


Men nu ska jag sluta dryga mig, Tommy ringer nog snart också :)

Av Kikki - 20 januari 2008 23:46


Idag har allt varit så perfekt! Kom till Tommy vid 3-tiden och då tog vi det bara lugnt, och sen beställde vi hem pizza! Ja, precis ni hörde rätt. Så nu har jag ätit pizza två gånger på två dagar! Men jag tänkte ju att jag måste ta igen alla gånger som jag inte ätit pizza nu under det senaste året ;) Åh, det är ju så gott! Sen så var vi ju på bio också, National treasure, den var jättebra :) När den var slut så åkte vi hem till Tommy en stund och vid 10 tiden åkte jag hem och nu sitter jag här och har nyss ätit popcorn. Men jag är inte ett dugg mättare för det?


Men nu ska jag gå och göra något, borde sova men jag har ingen lust med det :D



Av Kikki - 20 januari 2008 11:44



Ja, igårkväll började ju mitt försök mot livet! Hela dagen gick jag och var festsugen och ville verligen ut. Men jag tänkte att det är ju ändå inte bli något så jag satt kvar och nördade vid datorn TILLS anneli plötsligt skriver till mig och frågar om jag inte ska med på krogen. Jag fick beslutsångest, eftersom jag satt i mjukiskläder och hade tvättat bort allt smink. MEN jag bestämde mig ändå för att följa med ut, så det blev en snabbsminkning, kände mig inte så festfin dock men jag hade kul ändå! Blev tyvärr så att jag fick vara nykter för annars hade jag inte kunnat tagit mig någonstans, så jag tog bilen bort till Anneli och var där en stund innan vi begav oss ner mot stan och BK där vi träffade Emma och folket :)


Så igår var första gången jag var NYKTER på krogen, det var inte så tråkigt som jag trodde. Det var ju mkt roligare än att bara sitta hemma iaf.

Senare på kvällen kom Tommy och Kricka bort till BK så då hängde jag på dom lite :) Vid halv 3-tiden ville Tommy åka hem så då skjutsade jag hem honom. Vi satt i bilen och pratade lite innan jag åkte hem :)


Nu har jag nyss duschat eftersom jag tog mig upp 9 imorse och åt frukost och sen åkte jag och tränade. Ikväll ska Tommy och jag på bio! :D Fast jag ska försöka komm dit vid 3-4 tiden så jag får lite mer tid med honom.


Nästa helg hoppas jag på utgång igen, och då ska jag dricka och leva livet! Det är dags att börja ta tag i sitt liv.


Imorgon har jag bara en lektion tror jag, sen måste jag nog ner på stan en sväng..


Även att jag sitter vid nere datorn nu för internet funkar inte i mitt rum nu för pappas kompis är här och tapetserar om syrrans gamla rum och då har dom dragit ut någon sladd så inte mitt internet funkar :@


Men nu ska jag gå och äta lunch!



Av Kikki - 19 januari 2008 19:20


Jag är så jävla less på det här nu, så nu ska jag försöka bli normal, igen! Innan det här helvetet mådde jag hur bra som helst. Jag orkade umgås med mina kompisar, pojkvän och bara leva livet och festa och allt man ska göra i min ålder. NU orkar jag ingenting, eller ska man säga orkade ;) För nu ska jag börja "orka" mera för jag ska verkligen försöka skärpa mig nu! Jag vill inte slösa bort mer tid på den här skiten!


Jag vill verkligen att det ska bli jättebra mellan mig och Tommy igen, och inte ha det som vi har det nu. Det var så himla mkt bättre förut. Det finns verkligen inga fördelar med att hålla på som jag gjort alldeles för länge nu, eller ja, man känner sig mer nöjd och "duktig" Men man borde kunna vara nöjd med sig själv utan dra ner på något som man måste ha för att kunna leva? Det är bara att börja jobba på det där självförtroendet som inte är så bra tyvärr.


Fortsätter jag som jag gjort så kommer jag minnas studenten som något jobbigt? Studenten är något jag sett fram emot ända sedan jag var liten. Jag trodde ALDRIG det skulle bli min tur att få ta studenten, men nu är det snart dags ;) Sen vill jag ha en framtid med min Tommy! Vilket jag inte får om jag fortsätter som jag GJORT! Sen älskar jag verkligen barn och det är verkligen något jag längtar efter. Men vem vet, fortsätter jag som jag GJORT kanske det inte går så lätt heller? Det finns verkligen INTE EN ENDA FÖRDEL MED ATT DRA NER PÅ NÅGOT ALLA MÄNNISKOR BEHÖVER FÖR ATT ÖVERLEVA! 


Jag vill kunna träna och äta precis vad jag vill, och det ska jag börja med. Träning är något som jag alltid kommer att hålla på med för jag älskar verkligen det, men det är inte kul att träna när man känner att man håller på att svimma för man inte fått i sig tillräckligt med energi! Man ska träna för att bli BÄTTRE och för att få mer energi till annat, man ska inte träna för att bryta ner kroppen som är något jag varit expert på väldigt länge nu!


Jag vill ut och festa mer och bara leva livet med alla mina underbara kompisar som man inte precis kommer närmare när man gör som jag GJORT! Saknar er verkligen! Men nu ska jag tillbaka och bli den gamla vanliga kikki!


Måste bara skriva en sak till. PIZZA PLAYA HAR STANS GODASTE PIZZA! Den var så underbar. Jag åt en bolognese med extra lök på, och Carro åt en Vesuvio. Det var så jädrans gott! Vi åt upp allt!


Inte nog med det så har jag nyss ätit upp allt naturgodis och VANLIGT godis som jag köpte idag på stan. Jag är proppmätt, men känner jag mig själv är jag nog hungrig snart igen. JAG ÄR JÄMT HUNGRIG! :s Så det blir nog popcorn ikväll också (a) Jag känner inte igen mig själv. Men hur kul är det att sitta hemma en lördagkväll när dom flesta är ute och festar som tex Tommy? =/ Jag vill också!


JAG ÄLSKAR DIG TOMMY! Det ska vara du och jag, och inget ska få förstöra det, och minst av allt alla mina tankar som är helt fel.


SÅ NU KÖR VI!


Ovido - Quiz & Flashcards