K i k k i    /    Mamma till Albin - 090708

Alla inlägg under februari 2008

Av Kikki - 7 februari 2008 21:41



Jag skulle inte skriva mer blogg ikväll? Men jag är så rastlös så då måste jag skriva.


Jag har märkt att jag verkligen skriver ut allt om mitt liv här, jag vet inte om det är bra eller dåligt. Men det är ju MIN blogg så jag borde ju få skriva vad jag vill?


Idag när jag gick till friskis så gick jag och funderade på varför jag tycker det känns jobbigt att gå till skolan? Det är ju inte det att jag tkr det är jobbigt att gå på lektionerna o sådär? Men jag är ju så noga med allt, att jag ska vara perfekt och jag orkar inte vara perfekt varje dag.


Jag skulle vilja kunna gå upp ur sängen på morgon och klä på mig och gå till skolan och känna att jag duger! Men så känns det inte. Sen är det annat som känns jobbigt, men det tänker jag inte skriva för då kmr det bara bli ännu jobbigare att gå till skolan.


Men åter till något roligare, provade nyss kläderna inför lördag och jag tror jag ska fråga syrran om jag får låna hennes skärp att ha till som hon beställde från asos. Tror det skulle passa bra till min svarta "långa" tröja. Sen blir det nog mina svarta skor också med lite klack sådär. Det blir nog bra om jag inte halkar ihjäl mig men jag får ta emilia som stöd.



Av Kikki - 7 februari 2008 20:20


Det är så jobbigt att ALDRIG känna sig mätt! Har jag tex ätit en riktig middag så är jag hungrig en kvart efter. Jag behöver få komma till min dietist snart så ska jag fråga om ett riktigt matschema för en som tränar som jag då kan följa. Tror det kan vara bra för mig, för just nu är jag så osäker på om jag äter för lite eller för mkt? 


Idag så har dagen spenderats i Tommys lägenhet :) Gick iväg till ICA och köpte baguetter och risifrutti. Annars så låg jag bara i soffan och kollade på tv. Sen vid tre så GICK jag till friskis från granloholm. Det gick faktiskt mkt fortare än jag trodde så jag fick sitta på friskis 45 minuter innan passet började (a) Jag vägrar verkligen betala buss, speciellt nu när dom höjt priserna. Fattiga jag har inte råd med buss tyvärr.


När jag kom hem så möts man av mamma och pappa i dörren och dom såg ut som om dom inte sett mig på 1 månad!

"Hej, åh vad kul att du är hemma! Det var så tomt här hemma igårkväll"

Sen så fick jag se ett sms som mamma hade försökt skicka till mig igårkväll men som inte hade gått att skicka iväg. Hon är ju allt för gullig min mor :)

Men det känns lite jobbigt när dom verkar sakna en så mkt när jag inte är hemma? Jag får bara en massa skuldkänslor. Jag undrar verkligen hur dom ska reagera till sommaren då jag hoppas på att få flytta med min älskling.

Men mina föräldrar får ju faktiskt skylla sig själv att jag inte är hemma så ofta eftersom jag har en för liten säng så inte tommy kan sova här, eller han får ju inte sova här för mig för jag kan inte sova 2 st i en 90 säng.


MEN IMORGON!


Ska jag och mamma åka och kolla på säng! Så jag blir tvungen att skippa träningen =/ men ska jag få en ny säng i år är det väll lika bra att åka och kolla på den imorgon så älskling kan börja sova här mer :) Får bli träning på söndag istället.


Igårkväll när Tommy kom och hämtade mig efter träningen så var klockan kvart över 7 vilket betydde att sjukhuset då började om en kvart! Så jag hade lite bråttom (a) MEN NEJDÅ! När jag slår på tv;n så är det inte ens sjukhuset! :@


Nu har jag nyss ätit popcorn. Är jag mättare för det? Nej, snarare hungrigare. Jag blir galen! Det känns som jag äter för lite men ändå för mkt? För jag äter så konstigt. Men jag ska nog äta rätt mkt eftersom jag tränar? Ja, det tkr vi! Sen är det så mkt finare att ha lite att ta i så MAT ÅT FOLKET! :D Ät och var glad!


Imorgon gott folk ska jag på skolan, ja det säger jag jämt! Men har ju bara psykologi så det är bara kul! Men det sa jag förra fredagen också men imorgon ska jag! :)


Nu hade jag verkligen behövt mitt bröd från ICA MAXI! Det är det ända brödet man blir mätt av, för en stund iaf, och som är så himla gott! Men imorgon ska jag och mor handla på Maxi så då ska jag köpa mitt bröd ;)



Av Kikki - 6 februari 2008 13:34


Den här dagen finns det inte så mkt att säga om, orkar inte gå in på en massa saker. Det känns bara väldigt jobbigt så mycket kan jag säga.


En bra sak med den här dagen var att jag satt och räknade ihop mina poäng nyss. Efter vårterminen så har jag faktiskt 2350 poäng. Jag trodde jag skulle ha precis så jag ska få ta studenten. Men jag har alltså bara 150 poäng mindre än alla andra, så det känns så himla skönt :)


Jag kommer ihåg i tvåan på gymnasiet, då var jag verkligen JÄMT i skolan även fast jag inte mådde bra? Betygen höjdes och jag tog tag i allt. Var jättenoga med att ALLT skulle vara perfekt, och att JAG skulle vara perfekt. Hur orkade jag?  Jag kommer ihåg hur slut jag var på slutet av vårterminen då det var så mycket som det alltid är innan loven. Men jag klarade av tvåan på gymnasiet hur bra som helst och blev glad över att betygen blev så bra som dom blev.


I början av trean tänkte jag att jag skulle satsa ALLT, jag skulle inte ha något G alls. Se hur det gick? Nu orkar jag knappt vara i skolan, jag måste försöka nöja mig med godkänt i betyg. Jag vet inte vad det är som gör att jag inte orkar lika mycket nu? Jag kanske körde slut på mig i tvåan?


Allt känns bara så konstigt, för jag är mycket piggare nu. Men det ändå dom där känslorna som finns där som jag försöker börja lära mig att leva med och det är nog det svåraste och jobbigaste som jag kommer att göra i hela mitt liv.


Jag kommer ihåg när jag var mindre också gick jag och tänkte på hur det skulle vara att ha dom här problemen som jag har nu. Då trodde jag att det bara var att äta och bli frisk. Men då visste jag inte mycket, mer vet jag nu. Bara för kroppen mår bra, som den nog gör nu, så finns det mycket mer att jobba på. 


Men på lördag ska jag minsann släppa alla problem och bara ha kul! :) Jag ser verkligen fram emot helgen :)


En positiv sak också är att jag orkar göra mer saker nu. Förut festade jag ALDRIG, orkade aldrig umgås med folk osv. Men det gör jag nu, så det är kul :)


Av Kikki - 6 februari 2008 09:41



Nu sitter jag bara här och läser en massa bloggar. Vaknade för en stund sen så jag ska väll snart ta och hoppa in i duschen.


Det blir ingen svenska för mig idag iaf. Jag ska mejla henne så hon kan skicka det dom håller på med nu. Så jag ska väll gå ner till samhällen, försöka att ta mig iväg i allafall. Jag hoppas verkligen jag kan komma iväg, men så säger jag jämt och sen blir allt fel. Men vi får se :) Jag gör mitt bästa!


Senare idag ska jag ner på stan och träffa Annie :) Vi ska käka på subway. Sen ikväll blir det träning, ska försöka få med mig Sara. Efter träningen så hoppas jag Tommy kan komma och hämta mig så ska jag sova där sedan :)


Men nu, duschen!

Av Kikki - 5 februari 2008 23:03



Borde ha stannat hos älskling och sovit där. Det hade varit det bästa! Jag saknar honom redan. Jag längtar tills jag får min nya säng också så han kan börja sova här lite mer också :)


Hela den här dagen har bestått utav kaos, så det var skönt att få prata med Annika idag. När hon kollade på blodtryck, puls osv så hade jag 80 i puls, jag brukar JÄMT ha 60 eller lägre. Jag vart helt chockad :o haha. Annika blev även glad då jag sa att jag inte ville bli dietist längre eftersom det är så mkt tänk om mat och liknande, och det är nog inte så bra för mig. Så det blir nog sjuksköterska. Jag är ju som sagt helt besatt av serien sjukhuset och ju mer jag kollar på det desto mer säker känner jag mig på att jag vill bli sjuksköterska :) Det kan nog bli bra!


Men imorgon börjar mitt nya liv. Imorgon ska det in rutin i mitt liv. Ska träna imorgon också :) Så eftersom det redan kaosat sig så jävulskt idag så ska jag ta mig lite yoghurtglass nu innan jag ska sova. Jag har ju redan sabbat den här dagen så det spelar ingen roll vad jag gör resten av kvällen.

Imorgon är det nya tag. Allt går så bra när jag är med älskling :) Då tänker jag ingenting alls, bara på hur bra jag har det som har min underbara Tommy :)


Måste bara berätta en sak till att jag har under en rätt lång tid tjatat om mitt Svensson svennson att jag vill ha de gamla säsongerna. Så nu håller Tommy på och laddar ner flera säsonger till mig som vi sedan kan bränna ut :) Jag älskar svensson svensson, det är så kul! 


Vad konstigt det känns att skriva Tommy, det känns mkt bättre att skriva älskling :) Jag trodde inte man kunde vara så kär som jag är? Det går inte en sekund utan att jag tänker på dig.











Av Kikki - 5 februari 2008 13:34



Nää, nu känner jag att jag måste skriva något positivt efter förra inlägget som mest var negativt. Nu har jag nyss sminkat mig och klätt på mig så jag ser ut som folk. Då ställde jag mig och kollade i spegeln och då kändes inte det som mötte mig lika hemskt som det gjorde imorse. Jag mår så mycket bättre då jag har fixat till mig än då jag går ut och ser ut som ett slusk. Jag är lite konstig, jag vet!


Ska ta bilen upp till Annika så jag kan åka direkt hem till älskling :) Vi ska laga spagetti och köttfärssås bestämde vi i telefon nyss. Det var faktiskt efter att jag pratat med honom som jag började må bättre :) Jag skulle verkligen inte ha kommit så långt i allt det här om det inte var för att du alltid finns här för mig :)


Ikväll är det ju min nya favorit serie också som jag lär få tvinga Tommy att kolla på. Sen är det ju Unga mödrar och Sjukhuset också. Hur ska det här gå? 2 timmar med program som jag så gärna vill se? Men jag vet hur jag ska göra för att få se. Det kallas killning, som han är besatt av och som jag oftast ger honom. För det är han värd :)


Men nu ska jag plocka ihop lite, kläder överallt!

Av Kikki - 5 februari 2008 09:55



Vad ska man ta sig till? Det känns bara som jag förstör för alla. Jag vill inte att det här ska gå ut över andra, vilket det så lätt gör.


Bara några dagar sedan kändes allt bra och jag trodde verkligen jag var på väg bort från helvetet som jag varit i så länge nu. Men dom där känslorna är inte lika starka just nu. Allt har blivit tvärtemot om man jämför med förut.


Jag vet inte om det är bra eller dåligt, men jag kan ju verkligen inte göra allt jag känner för just nu. En promenad på 1000 mil kanske skulle hjälpa? Men vad gör man när man inte har den minsta ork till det? Jag borde ha världens superenergi just nu med tanke på vad jag gjort nu på morgonen. Men jag känner mig helt slut. Hur går det ihop?


Jag vet att det tar tid att komma bort från det här. Men jag har världens sämsta tålamod för tillfället. För jag är så LESS på det här nu så jag vet inte vad jag ska ta mig till snart.


Det värsta är att det jag var som räddast för förut har börjat hända allt oftare. Jag har verkligen noll kontroll. Allt bara händer av sig själv, fast jag verkligen inte vill. Men mitt huvud och min kropp gör precis som den vill nu. Det är väll rätt åt mig som jag behandlat den men ändå.


Igår hände samma sak som hände imorse, men då var både mamma och pappa hemma men nu är ingen hemma så då kan man ju göra vad som helst. Vilket inte är så bra. Jag behöver verkligen ett strikt matschema att följa tror jag. För ALLT blir fel hela tiden. Mamma kommer hem snart som tur är. Jag kan inte vara ensam..


Har jag mått dåligt andra dagar, så mår jag ungefär sämst idag.


Så idag har jag varit världens sämsta kompis och skitit i Anneli. Vi skulle både fixa PA och religionen. Men jag ska göra klart min del av religionen iaf, men ändå. Jag hatar att göra folk besvikna, men det händer allt oftare nu för jag känner inte igen mig själv längre. Det här är inte jag! Den riktiga Kikki verkar ha försvunnit? För hon är inte såhär..


Jag borde verkligen ut och gå en sväng nu, men jag har ingen mp3 för mamma är och byter hörlurarna eftersom dom gått sönder. Sen orkar jag inte heller. Ett varv runt sjön skulle inte ens hjälpa, kanske 10 varv om det ska göra någon skillnad. Men som sagt, jag orkar inte.


Tur att jag ska till Annika idag, även fast det känns jobbigt att behöva ta upp allting som hänt senaste dagarna.



Av Kikki - 5 februari 2008 08:10


Gick upp halv 7, gav katten mat, tog på mig träningsbyxorna, kollar ut, går och lägger mig igen. Ingen träning alltså (a) Jag får köra onsdag, torsdag och fredag istället. Kanske inte så bra med 3 dagar i sträck men det går inte på något annat sätt tyvärr.


Men vid kvart över 7 så gick jag upp och duschade och nu ska jag ta och platta och fixa till håret och sen äta frukost. Jag är så hungrig! Fast det är jag ju jämt så det var väll egentligen inget nytt.





Ovido - Quiz & Flashcards