K i k k i    /    Mamma till Albin - 090708

Alla inlägg under februari 2008

Av Kikki - 18 februari 2008 13:51


Jag kom att tänka på en sak som mamma sa häromdagen då jag pratade med henne om att jag var så less på alla som klagar på att de är för tjocka och att vissa äter så lite. Då sa mamma "Men det är inte vikten som spelar någon roll, det handlar om hur man mår där inne och där mår inte du bra" Det var så gulligt sagt tycker jag :)


För mig spelar det ingen roll om jag väger 50 eller 70, jag mår ändå precis likadant tyvärr. Fast det är klart, kroppen mår ju bättre fysiskt men det är ju inte där problemen sitter. Det är så konstigt allting..


Sen så tror jag att jag ska slänga precis alla byxor jag har i garderoben för nyss när jag började prova en massa jeans så passade dom verkligen inte och det är det som får mig att känna mig så stor. För när jag bara har mjukisbyxor känns det mycket bättre. Så när jag får studiebidraget ska jag på jakt efter dom perfekt jeansen! Det är nog bäst att börja kolla redan nu för att hitta jeans är inte det lättaste.


Jag är så himla glad att jag har min älskling som stöttar mig hela tiden. Som i helgen då jag hade så mkt jobbiga tankar så tröstade han mig och sa att jag har mkt snyggare kropp nu än jag hade när jag smalare. Ni förstår inte hur underbart det kändes att höra det :) Jag måste bara försöka inse det själv också! Det är även ett halvår på torsdag <3 Tiden går så fort!


Jag kanske får ta och kolla efter jeans på onsdag då jag ska på stan med Annie :)


Nu ska jag rensa min garderob och SLÄNGA en massa jeans. För jag vet hur det kan bli annars "Men blir jag lite smalare kan jag ju ha alla mina jeans igen" Ja, och då var vi där igen och dit vill vi inte så hejdå med er! :)



Av Kikki - 18 februari 2008 10:36


Kom nyss hem, blev en promenad hem från älskling idag.


Vi har haft en jätte mysig helg. I lördags så skjutsade mamma mig och Tommy hem till honom och då åkte vi ut och handlade på en gång nästan.

Till middag gjorde vi så himla god mat! Det var kyckling i ugn med en jättegod sås gjord av matlagninsgrädde och creme fraiché och soja och något mer var det också men det kmr jag inte ihåg vad det hette.


Jag som fortfarande inte "lärt" mig äta vissa saker blev lite less först när tommy sa att det skulle vara grädde i såsen och då sa jag att jag inte åt grädde och så säger tommy att det är matlagningsgrädde så jag gick med på det till slut. Fast självklart letade jag upp den med minst fetthalt. Men men, jag lär mig nog att äta även grädde med tiden :)


Sen på kvällen så kollade vi lite på melodifestivalen och sen såg vi "Se upp för dårarna" Vi somnade ovanligt tidigt tycker jag men det var skönt! :)


Söndagen bestod av promenad med älskling. Jag trodde aldrig jag skulle få med honom ut men han följde med helt frivilligt :) Senare på dagen så åkte vi och köpte pizza och tog med oss hem ;) Gott!


På kvällen när vi låg och kollade på Singing Bee och det kom reklam för filmen King kong så säger Tommy " den där ska vi se sen" och jag får typ världens utbrott " Vaa? Nej, aldrig! Vi ska ju se Wallander! Aldrig att jag ser king kong" Sen låg jag och tjurade i typ 15 min till klockan var 9 och då bytte tommy till 4an så jag fick se Wallander.


Haha, jag vet att jag är lite tjurig ibland. Men jag har haft så jobbiga tankar i helgen och när jag gått och sett fram emot något också blir det inte av så blir jag så less =/ Det där kommer nog också gå över med tiden. Men det tar tid!


Inatt så vaknade jag vid 4 tiden och var hur pigg som helst? Men jag lyckades somna om igen tills älskling skulle upp och jobba. Gick väll upp vid 7-tiden även fast jag hade kunnat sovit hela dagen. Men jag var så hungrig och pigg så jag orkade inte sova mer.


Så nu är jag alltså hemma, och ingen skola idag. Det känns skönt att mamma verkligen börjar förstå att jag tycker det är jätte jobbigt att gå dit :(


Jag önskar verkligen att jag kunde gå till skolan :/ Att gå till skolan har ALDRIG varit ett problem för mig. Jag är även väldigt morgonpigg så jag gick jämt upp halv 6 och fixade i ordning allt och såg fram emot att få komma till skolan. Det kan man inte säga att jag gör nu :/

Av Kikki - 16 februari 2008 09:56


Älskling tog taxi hem hit inatt vid 2-tiden :) Nu ligger han och sover medan jag gick upp 9 och hade tänkt ut och gå men jag har så himla ont i halsen och känner mig lite hängig så jag ska nog inte anstränga mig en massa.

Inte för promenad är så speciellt ansträngande men ändå. Blir så less att jag ska bli förkyld igen. Jag var ju sjuk nyss? :( Snart kommer jag börja rulla fram eftersom jag aldrig kan träna. Dessutom har jag inga byxor, eller jag har ett par men dom tycker jag inte om. Alla andra är för små (ja, jag hade dom när jag var som "minst") men ändå. Jag tror nästan jag måste ta tillbaka mina gamla dieseljeans som syrran fick av mig när dom blev för stora men dom passar nog perfekt nu. Så eftersom jag inte har några byxor som passar går jag runt i mina mjukisbyxor JÄMT! För det är som ända byxorna som jag inte känner mig så jädrans stor i.


Nu sitter jag och äter frukost och gör religion, alltid lika kul på lördagmornar, eller så inte ;) Men ska ju vara hos älskling resten av helgen så vill få klart allt nu :)



Av Kikki - 15 februari 2008 23:03


Jag är nog egentligen jävligt svartsjuk men jag visar det nog inte så mkt.

Men nu sitter jag har och är det i allafall för att tommy är på krogen, fast pratade med honom nyss iaf :) han ju ringa senare också.


Sen kommer han och sover här om han inte kan ta sig hem.


Men nu ska jag sova! Imorgon ska jag ta en promenad på morgonen och sen göra religion och resten av helgen ska jag vara med min Tommy :)



Av Kikki - 15 februari 2008 15:40


Vaknade vid 9 tiden imorse hos Tommy och då tog jag det bara lugnt. Sen vid 12-tiden så kom mamma och syrran och hämtade mig också åkte vi och handlade :) När vi kom hem så tog jag och syrran oss en promenad ner till stan för att hyra film så ikväll blir det myskväll med syrran :) Vi har laddat upp med godis och annat gott ;) Ska äta tacos till middag också så det blir en riktig myskväll i kväll :)


Hade varit kul att gå på studentfesten ikväll, men känner mig inte så laddad för det idag. Känner mer för en hemmakväll med syrran :) Även fast jag kmr sakna min älskling som bara den för jag saknar honom redan så himla mkt :/


Men det är jag själv som valt att vara hemma ikväll så jag får skylla mig själv.

Sen tycker jag det är så dåligt att vem som helst verkar kunna komma in på studentfesterna. Är det studentfest ska det väll vara för dom som tar studenten och inte för en massa annat folk? Då kan dom ju lika gärna kalla det gymnasiefest. Jag tycker bara det känns så dumt. Men jag är nog ensam om att tycka det men det står jag för. Tommy ska ju till och med dit. Men men ;p Det får jag väll acceptera.


Nu vill jag ha tacos!



Av Kikki - 14 februari 2008 17:55



Förlåt för jag skriver inlägg hela tiden! Jag åt nyss våfflor för att fördriva tiden för jag har så tråkigt!


Jag måste snart förnya mitt kort på friskis. Mamma betalar för 2 "aktiviteter". Jag brukar ju ha jympa och gym, men nu funderar jag på att byta gym mot spinning? För jag är inte så mkt för gym, det är bara löpbandet som drar mig dit, haha.


Jag vet, jag går runt och säger att spinning är SKIT TRÅKIGT, och det är det. Men jag kan faktiskt göra något som jag tycker är tråkigt för det är iaf väldigt bra träning :) Så det blir nog så!


Man kanske kan lära sig tycka om spinning annars? Anneli har ju blivit helt galen i det nu så ;)



Av Kikki - 14 februari 2008 16:22



Åh, kan inte min älskling sluta jobba snart vill att han ska komma och hämta mig nu!


Syrran gjorde nyss en romantisk middag till mig och henne :) Det var gott och mysigt att få umgås lite med henne!


Förut när jag låg i sängen och kollade på tv så kom det en massa tårar, men det var bara glädjetårar. Jag är bara så himla glad och lycklig med dig Tommy! Jag trodde aldrig jag skulle få känna vad riktig kärlek är, men det är precis vad jag får känna varje dag nu :) TACK för du finns älskling!



Av Kikki - 14 februari 2008 10:50



Hemma från skolan, ovanligt. Både mamma och Tommy försökte övertala mig imorse att gå dit men det gick ju inte så bra då tyvärr. Behöver egentligen gå ner till stan och hämta ut mina kort jag beställt men jag tar nog bilen senare idag när mamma kommit hem istället. Orkar inte gå idag. Har dom inte fixat mina bilder nu blir jag inte glad. För jag behöver dom IDAG!


Ikväll ska jag såklart vara med min underbara älskling och sova där! Mys!

JAG ÄLSKAR DIG TOMMY! <3

Ovido - Quiz & Flashcards