K i k k i    /    Mamma till Albin - 090708

Alla inlägg under februari 2008

Av Kikki - 4 februari 2008 19:49



YOGHURTGLASSEN VAR HELT UNDERBAR! Den smakade precis som vanlig glass! Så nu kan jag börja äta glass igen.

Men nu ska jag fortsätta se på sjukhuset :)

Blir nog lite gymträning imorgonbitti, börjar ju inte skolan förrän halv 1 :)

Av Kikki - 4 februari 2008 18:08


Jag vet, jag skulle plugga. Men jag har faktiskt skrivit några rader ;) Men jag sitter och pratar med Emilia på msn samtidigt och jag blir bara mer och mer peppad inför lördagen! Emilia fyller ju alltså 18 år då och då ska vi vara hos henne först och sen krogen såklart :) Det ska bli så kul!


Jag har gått och längtat i flera veckor. Jag är redan så laddad, så det kommer bli en kanonkväll tror jag :D


Men åter till skolarbetet nu. Måste bara säga att jag blivit helt kär i den här låten, Daughtry - Over you!

Av Kikki - 4 februari 2008 17:42



Ikväll är det dags. Var och handlade med mamma nyss och jag sa att jag var så sugen på glass och då tyckte mamma jag skulle köpa någon glass. Men eftersom grädde och choklad är mina fiender så köpte jag yoghurtglass med hallon och skogsbär eller vad det var. Såg jättegod ut! Återkommer om den var god! Men glass som glass, jag har inte ätit glass på jag vet inte hur länge?


Ikväll är det unga mödrar och sjukhuset också. Så jag kanske borde plugga lite nu innan dess?


Saknar min älskling hur mkt som helst också, även fast jag träffade honom för 12 timmar sen. Men det känns mycket =/



=/

Av Kikki - 4 februari 2008 10:30



Idag känns det som att det är jag mot hela världen? Någon förståelse från min moder kan man visst bara glömma idag..

Av Kikki - 4 februari 2008 07:07



Näe, idag känns det inte så bra..men jag ska berätta lite om helgen innan jag börjar allt "klagande"


Pappa skjutsade mig som sagt till Tommy i lördags vid halv 2 tiden. När jag kom dit så ligger Tommy i soffan och kollar på en film som jag sa åt honom att kolla på någon gång då jag inte var där men jag var snäll och kollade klart på den där filmen med honom. Eller ja, kollade kanske man inte ska säga, slötittade låter nog bättre! Jag lyckades även få honom att pausa filmen så han kunde värma något att äta eftersom han inte hade ätit något än. Jag klarar inte av människor som slarvar med maten! Det finns ju förklaringar till det med..


Sen så åkte vi iväg och handlade och köpte med oss Sallad hem från Coffée house :) Kvällen spenderades bara hemma hos älskling med film och popcorn.


Igårmorse så var jag på dåligt humör. Jag tycker så synd om Tommy som måste stå ut med mig ibland. Men mitt konstiga humör blir nog bättre med tiden hoppas jag. När jag vaknade så kände jag mig som ett slusk och ville bara gå upp och duscha och fixa till mig. Men det kändes onödigt eftersom vi skulle åka och sola senare på dagen. Så jag gick upp och åt gröt och sen skulle vi lägga oss i sängen igen och kolla på film, och jag som är så rastlös blev inte så glad över det. Så jag låg där och var lite allmänt less TILLS älskling säger "Ska vi åka och sola nu?" Då blev det fart på mig. Han vet precis hur han ska göra för att jag ska bli på bättre humör.


När vi solat klart så åkte vi hem igen och jag duschade och fixade till mig lite. Sen åkte vi på ICA ettan en snabbis för att köpa Bearnaise sås till fläskfilen som vi åt till middag :)


På kvällen kollade på vi någon jättebra film, kommer inte ihåg vad den heter nu men den var väldigt bra :) Sen kollade vi klart på Wallander filmen också även fast man sett den ett antal gånger.


SEN kom mitt dåliga humör tillbaka för Tommy ville sova men jag var så PIGG så jag ville ligga och kolla på tv men då kunde visst inte Tommy sova så då stängde jag av ändå. Men det resulterade i att jag låg och var så irriterad i någon timme innan jag ÄNTLIGEN kunde somna.


Imorse när vi vaknade kl 6 så hade mitt dåliga humör gått över, fast det är lite på väg tillbaka. Men som tur är så är jag hemma nu så ingen störs av det!


Men det har ändå varit en väldigt mysig helg med min älskling. Tycker då bara synd om min underbaring som måste stå ut med mitt dåliga humör. Tur att han har tålamod med mig :)


Vi satt även och kollade lite på lägenheter i helgen :) Fanns så mycket fina! Jag längtar till sommaren nu! Då ska det ske! Det ändå som jag är lite oroad över är hur min ekonomi kmr se ut efter studenten? Måste ta och kolla lite på Komwux hemsida om hur mkt det är man måste plugga för att få bidrag? Men det ordnar sig.


Nu blir det ett långt inlägg känner jag för nu ska jag skriva lite om annat. Jag vet inte om det blir någon skola idag. Varför tar det emot så mycket? Det är så jobbigt, vill inte att det ska kännas såhär. Jag måste verkligen ta och boka en tid med syon. Skulle vara bra om jag kunde få en tid imorgon så kanske mamma kan följa med eftersom hon har sin lediga dag då, eller ja, hon ska plugga då men hon kan nog komma ifrån det en stund. Skulle vara bra om hon följde med för hon kommer på så mycket saker att fråga om som inte jag kommer på själv. Jag känner att vi måste kolla igenom mina kurser och se hur det ser ut med allt?

Sen skulle jag verkligen vilja att Syon kan prata lite mer med mina lärare för jag tycker inte det känns som dom förstår även fast mamma har skickat mejl till dom. Det är mycket jobbigare än det verkar. Utåt ser jag säkert ut att må bra, men det som finns där inne mår fortfarande inte bra. Lär ta tid innan jag har "läkt" ihop.


Annika så att jag inte behövde komma upp på våra möten varje tisdag om jag inte kände för det om jag hade annat jag hellre ville göra. Men jag ska nog fortsätta gå dit varje vecka för jag tror det är bra för mig. För jag har fortfarande mycket att prata om. Det mesta går bra nu, men det är bara det att jag har så SVÅRT för att acceptera mig själv i den storlek jag är just nu.


Men nu ska jag gå och äta frukost tror jag. Undrar vad mina kära moder säger om att jag tänker vara hemma idag? Ibland känns det som att hon verkligen förstår hur jag mår, men ibland känns det som hon inte alls förstår. Ingenting är som det ser ut att vara, tyvärr!



Av Kikki - 2 februari 2008 10:36


Då fick man en genomkörare idag med. Först gymmet och sen ett medelpass. Var en ledare som jag aldrig varit på något pass med förut men hon var rätt bra faktiskt :)


För en gångs skull så stannade jag kvar på på avslappningen och sen när passet var slut och man skulle ut från salen så kryllar det av jätte söta barn med sina mammor, och vissa pappor. BARNEN VAR SÅ HIMLA SÖTA! Det var så gulligt när dom kom där hand i hand med sina mammor iklädda träningskläder. Ja, jag älskar barn!


Nu har jag nyss duschat så nu ska jag väll äta lunch snart och fixa till mig. Vid halv 2 ska pappa skjutsa mig till Tommy :) Jag undrar hur han mår idag? eftersom han var ute igår. Det återstår att se när jag ska ringa honom lite senare. Är nog för tidigt att ringa nu ;p Jag hoppas vi kommer ut något idag iaf. Jag är ju så sugen på sallad på Coffée house och vi hade ju tänkt äta det men min ekonomi är sämst. Men jag funderar ändå på om jag inte ska unna mig en sallad ändå? ;)


Nu blir det nog inget bloggande förrän på måndageftermiddag ;) Ska vara hos älskling fram tills dess så :) Myys!


Av Kikki - 1 februari 2008 18:34


Till min och Saras stora besvikelse så var det inte Monika idag =/ Det var ett intensivpass istället! Jag hade jätte ont i magen under hela passet så jag kunde inte precis ta ut mig som jag hade velat. Sen när man skulle göra ryggövningarna så kunde jag knappt lyfta upp magen för det kändes som en stor klump i magen.


När jag kom hem så var syrran här :) Det första hon säger när jag tagit av mig jackan är "Men vad fin du blivit nu, nu har verkligen musklerna börjat komma tillbaka" Först tog jag det lite fel för den här dagen känns "stor" Men jag ska försöka att inte bry mig för storleken spelar ingen roll. Man ska var nöjd med sig själv hur man än ser ut. Jag tror jag skulle vara lyckligare om jag vägde 90 kg än 50kg. Sen så vill jag ju börja se lite "vuxnare" ut och det gör man om har FORMER!


Förut så tyckte jag att det var så snyggt att vara smal men det tycker jag inte längre. Man är byggd som man är byggd. Vissa är född pinnsmala, andra normala, andra lite knubbiga. Det är inget man kan rå för. Man är bra precis som man är. Utsidan ska inte spela någon roll. Det är insidan som är viktig. Jag önskar att ALLA kunde tänka så.


Nu ska jag ta och läsa lite bloggar. Men jag tycker vissa uppdaterar lite dåligt. Så ta och skriv lite mer blogg nu så jag får något att läsa ikväll ;) Att läsa bloggar är ju till och med roligare än att kolla på film. Så mitt nöje ikväll lär ju bli att läsa bloggar och äta godis! ;)


Kommer säkert ett till inlägg senare. Har ju "bara" skrivit 5 inlägg idag men jag har inte så mycket för mig idag och då blir det lätt att jag skriver lite för mycket här.

Av Kikki - 1 februari 2008 15:04



ÄNTLIGEN! Jag har haft så tråkigt idag så det ska bli så skönt att få komma iväg och träna snart. Ska vara hos Sara vid 20 i 4 så vi hinner gå på gymmet innan passet börjar :)


Jag förstår egentligen inte hur jag ska kunna träna idag har världens träningverk sen allt gående igår. Gick mer än vanligt, från Tommy i granloholm och ner till stan och sen en massa mer. Men jag är duktig!


Blir nog träning imorgon med på morgonen innan jag ska vara med Tommy.


Men nu ska jag leta rätt på vattenflaskan. Den försvinner jämt på något konstigt sätt?



Ovido - Quiz & Flashcards