K i k k i    /    Mamma till Albin - 090708

Alla inlägg den 16 februari 2008

Av Kikki - 16 februari 2008 09:56


Älskling tog taxi hem hit inatt vid 2-tiden :) Nu ligger han och sover medan jag gick upp 9 och hade tänkt ut och gå men jag har så himla ont i halsen och känner mig lite hängig så jag ska nog inte anstränga mig en massa.

Inte för promenad är så speciellt ansträngande men ändå. Blir så less att jag ska bli förkyld igen. Jag var ju sjuk nyss? :( Snart kommer jag börja rulla fram eftersom jag aldrig kan träna. Dessutom har jag inga byxor, eller jag har ett par men dom tycker jag inte om. Alla andra är för små (ja, jag hade dom när jag var som "minst") men ändå. Jag tror nästan jag måste ta tillbaka mina gamla dieseljeans som syrran fick av mig när dom blev för stora men dom passar nog perfekt nu. Så eftersom jag inte har några byxor som passar går jag runt i mina mjukisbyxor JÄMT! För det är som ända byxorna som jag inte känner mig så jädrans stor i.


Nu sitter jag och äter frukost och gör religion, alltid lika kul på lördagmornar, eller så inte ;) Men ska ju vara hos älskling resten av helgen så vill få klart allt nu :)



Ovido - Quiz & Flashcards