K i k k i    /    Mamma till Albin - 090708

Alla inlägg den 11 februari 2008

Av Kikki - 11 februari 2008 15:27


Mamma åkte till Maxi och handlade förut och kom hem med 3 st bröd, alltså 3 hela "limpor" eller vad man ska kalla det. Nu pratar jag om mitt favoritbröd som dom bakar själva på Maxi :) Det är så jädrans gott och jättenyttigt! Så nu har jag nästan ätit upp en halv limpa för det var så gott! Tänkte ta med mig av av limporna till Tommy så jag klarar mig när jag är där. Ibland är det lite svårt att leva utan det där brödet, för det finns inget godare bröd!


Nu gör jag ingenting, kanske ska ta och packa ihop lite ska ju sova hos älskling inatt :)

Av Kikki - 11 februari 2008 10:58


Ikväll ska jag och Tommy ut och gå en sväng. Det är någon slinga vid honom som jag ju måste få se hur den går eftersom jag snart vill börja springa lite och eftersom jag är hos älskling rätt ofta så går det inte precis att springa runt sidsjön som jag brukar göra när jag är hemma ;)


Ska ner till skolan till 12 så ska jag och Anneli fixa lite PA! :) Sen har jag bara religon.



Av Kikki - 11 februari 2008 09:06



Nu har jag nyss ätit frukost, men är fortfarande lika hungrig men det är väll som det ska vara om man kallas Kikki.

Håller på och fixar håret nu och ska väll gå ner till skolan snart eller om jag åker med mamma. Jag vet inte hur den här dagen kommer bli, jag får bara världens panik när jag tänker på allt. Fixar jag det inte idag, måste jag verkligen ta ett riktigt snack med Mamma så hon kan prata med lärarna igen för det går inte att hålla på såhär längre. Jag vill ha ett papper med de saker jag ska göra för att få godkänt.

Men nu börjar plattången brinna snart så nu måste jag kila..

Ovido - Quiz & Flashcards