K i k k i    /    Mamma till Albin - 090708

Alla inlägg den 20 februari 2008

Av Kikki - 20 februari 2008 17:02


Nu är jag trött i mina ben efter den här dagens motionerande.

Var iaf jätte trevligt att träffa Annie :) Vi gick runt och kollade på kläder och skor, och både var less för att vi inte har några pengar.


Nu håller mamma på att göra spagetti och köttfärssås, det ska verkligen bli gott nu kan jag lova! Sen kommer älskling och hämtar mig så ska vi åka hem till honom :)


Jag tror även att jag ska färga håret brunt. Det var längesen jag hade brunt hår nu så det kanske är dags för lite förändring?



Av Kikki - 20 februari 2008 13:29


Åh, jag har verkligen inga kläder! Jag blir galen. Hade jag haft lite mer kläder hade man ju känt sig lite fin iaf :/ Man jag får gå på stan och se ut som hej kom och hjälp mig det är lugnt!


Ikväll ska jag till Tommy och jag hoppas att han tar och laddar ner gårdagens gossip girl till mig eftersom jag var så snäll och lät han se på bygglov igår ;)

Jag måste verkligen se till att plugga lite mer ikväll också, har ju prov imorgon som jag måste ner och göra :/ men det är det ända jag tänker göra sen tänker jag gå raka vägen hem! Hade ju faktiskt tänkt att gå till skolan på fredag, för jag borde gå på labben.


I helgen måste jag även plugga hur mkt som helst! :/












Av Kikki - 20 februari 2008 11:28



Gick upp med älskling som vanligt imorse, sen gick jag ocha la mig och kollade på tv och tog det lugnt bara.


Sen vid 9 tiden blev allt fel och det kändes som att hela dagen var förstörd. MEN jag bestämde mig då för att ut ta mig ut och springa, har tänkt göra det jättelänge men det har aldrig blivit av.


När jag väl kom ut var det så himla skönt väder, det kändes nästan som vår om man bortser från snön (a). Dock var det rätt halt runt sjön men det gick bra om man sprang på sidan. Självklart nöjde jag mig inte med ett varv, utan det blev 2 varv ;) Så det blev alltså en springtur på 6,5 km ungefär, om man räknar med vägen till och från sidsjön också.


Nu känner jag mig så himla pigg och glad. Jag måste verkligen börja träna mer. Jag älskar verkligen den där kicken man får av att träna. Det är så underbart!


Senare ska jag ner på stan med Annie som vanligt :) Hoppas att någon hör av sig om min annons på blocket snart. Någon borde väll kunna vara snäll och köpa min gamla jeans. Jag vill verkligen färga håret så jag need money!


Men nu ska jag kolla på providence och äta något :)

Ovido - Quiz & Flashcards