K i k k i    /    Mamma till Albin - 090708

Alla inlägg den 19 februari 2008

Av Kikki - 19 februari 2008 16:04



Ja också fick man mamma att gråta också.. Det finns inget jag hatar mer än att göra folk ledsna =/


Jag hade nyss duschat och stog och plattade håret också kommer mamma och då säger jag att jag inte tänker åka till Annika ändå och då börjar mamma fråga varför jag inte ska dit osv. Jag säger bara att jag inte känner för det och då börjar mamma gråta. Jag blev helt chockad för jag hade ju inte sagt något speciellt? Sen så sa mamma iaf att hon var så ledsen för att hon tycker det är så jobbigt att jag mår som jag gör och att hon så gärna skulle vilja göra något för att hjälpa mig. Men tyvärr finns det inte något någon kan göra =/ Bara för att jag mår dåligt så vill jag inte att någon annan ska må dåligt bara för mig. Det känns bara ännu jobbigare då..


Jag lovade iaf mamma att jag skulle gå till Annika nästa vecka. Det känns som att mamma börjar förstå mer och mer. Förut kändes det som att hon trodde att jag mådde bra bara för att jag åt. Nu vet hon att det inte sitter i vikten och det känns så skönt att hon bryr sig så mkt :)


Så det blev alltså ingen annika idag =/ Jag kände bara att jag inte orkade. Det känns så jobbigt att gå dit som det känns nu, då vill jag visa mig så lite som möjligt.


Jag och mamma åkte iaf iväg en sväng och handlade och skulle försöka lämna in mina byxor på en second hand butik men då tog dom inte emot mer kläder för dom skulle upphöra. Så jag ska försöka lägga ut byxorna på blocket iaf. Jag vet, jag är desperat efter pengar nu!


Nu ska jag knäppa kort på mina gamla byxor till blocketannonsen. Jag förstår inte hur jag kunde ha dom en gång i tiden? Det är ju helt sjukt..Jag skulle inte ens få dom över knäna nu..


Usch, vad den här dagen är jobbig. Jag vill inte känna såhär!









Av Kikki - 19 februari 2008 10:36


Åh, ni är för snälla med mig! Jag får så dåligt samvete..


Fick sms av Anneli nyss  " Vi har en påse med kataloger om sjuksköterska"


Tack! :)


Alltså dom är på Noliamässan men jag kände att jag inte orkade det idag tyvärr :/


Fick även svar av både svenska och naturläraren igår. Dom var iaf lite förstående och det verkade lugnt att jag jobbade hemma :)

Av Kikki - 19 februari 2008 10:17


Idag känner jag bara för att ligga i sängen och inte visa mig för någon.

Gick upp en snabbis med tommy vid halv 7 då han skulle iväg och jobba också passade jag på att göra i ordning lite te för jag har så ont i halsen :/

Jag hade ju tänkt träna imorse men så blev det alltså inte.


Sen igårkväll har jag verkligen inte känt mig bra. Jag insåg verkligen att jag inte kan fortsätta som jag gjort hittils för jag hatar verkligen min kropp. Jag kan knappt kolla på den. Så från och med idag ska jag börja äta mer nyttigt iaf och mer regelbundet.


Jag blir så less att jag inte kan ha några kläder längre. Men ska försöka sälja dom på någon second hand butik iaf för det är i allafall 4 dyra märkesjeans och dom tänker jag inte bara slänga. Får man en hundring styck för dom blir jag glad. Så jag kanske kan införskaffa mig ett par nya jeans snart?


Hade tänkt att skippa mötet med Annika idag, men mamma vill verkligen att jag går dit. Det är väll sant att jag behöver det också men det är så jobbigt att komma dit större än någonsin. Jag vet att Annika inte tror att jag är frisk än men det känns ändå som det när jag gått upp allt jag gått ner. Men men, jag ska väll försöka ta mig dit iaf.


Klockan 12 ska jag lägga mig och äta frukost/lunch och kolla på Providence. Mysigt! :) Orkar inte äta något nu, mår så illa =/


Idag är jag verkligen inte på bra humör..

Ovido - Quiz & Flashcards