K i k k i    /    Mamma till Albin - 090708

Alla inlägg under februari 2008

Av Kikki - 1 februari 2008 12:19



Sådär, nu har jag gjort om min design lite eftersom jag har så tråkigt :/

Jag undrar vad jag ska hitta på nu? Ska ju inte iväg och träna förrän om 4 timmar. Jag vill träna NU! Hoppas verkligen det är Monika idag nu :) Ska bli kul att träffa Sara också, jag tror hon hade lite skvaller på gång ;)


Men man kanske ska ta och städa här i databordet. Det ligger papper och böcker överallt i hyllorna och lådorna. Ingen ordning alls! Jag som brukar ha så fint överallt, men när det gäller ordning i lådar och liknande så är jag lite slarvig tyvärr. Så det ska jag nog ta och göra nu :)


Sen om 2 timmar ska jag kolla på Nya tider. Det är ju så spännande nu! Synd att man missar vissa dagar eftersom det sänds på en så dålig tid då man oftast är i skolan eller nere på stan. Men idag får jag iaf se på det :)


Som vanligt satt jag och kollade på en massa bilder nyss. Kanske kommer upp lite bilder här sen om jag har tid. Det är alltid kul med gamla bilder för man såg så annorlunda ut!


Men nu är det städdags!

Av Kikki - 1 februari 2008 09:31



JAG BLIR GALEN PÅ MIG SJÄLV!


Jag var verkligen positiv till dagens skoldag. Men oj, sen hände det grejer och nu är skolan det sista jag tänker gå till. Jag som verkligen, verkligen, verkligen VILLE GÅ PÅ PSYKOLOGIN! Men det är ju bra att jag ska förstöra allting.


Jag börjar nästan bli rädd för mig själv för jag vet inte vad som håller på att hända? Jag är verkligen tvärtemot mot vad jag var för en månad sen? När ska allt stabilisera sig? Hela min kropp verkar vara ur funktion! Jag blir tex ALDRIG mätt? Men jag ska försöka ta in vad Carro sa nyss i telefon! :)


Jag får väll skylla mig själv när jag misshandlat min kropp som jag gjort senaste tiden.


Hade det varit för en månad sen nu så vet jag precis vad jag hade gjort. Men nu lever jag igen, och jag ska bli BRA någon gång i framtiden och det blir man inte genom att fuska!





Av Kikki - 1 februari 2008 08:16



Har bara en lektion idag från 10.15-11.30 :) Sen är det ju Psykologi också så det ska bli kul! Sen ska jag väll bara hem och äta lunch och ta det lugnt så jag är utvilad till träningen halv 5! :D


Ikväll ska jag bara vara hemma och äta mammas hemmagjora pizza och svulla godis och kolla på film ikväll :) Tommy ska ut, eftersom jag inte "ville" vara med honom. Men jag tycker om att vara själv ibland :) Men lördag och söndag ska jag vara med min älskling iaf :)


Men nu måste jag ta och fixa till mig!



Ovido - Quiz & Flashcards