K i k k i    /    Mamma till Albin - 090708

Alla inlägg under december 2007

Av Kikki - 9 december 2007 21:29



Var så mysigt på konserten förut. Min gamla körlärare spelade piano, och det var ungefär samma julkonsert som jag var med på när jag var mindre.

Efter konserten så gick jag och familjen och pratade med Birgitta, alltså min gamla körlärare. Hon frågade varför jag inte var med i någon kör och att jag borde börja igen, eftersom jag visst sjöng bra när jag var mindre (a) Sen i bilen hem så tyckte familjen att jag visst kunde sjunga, men att det ju är svårt att sjunga "bra" när man inte sjungit på flera år. Men bara man övar upp rösten så borde det ju låta bättre. Men att börja sjunga är det sista jag har tid med nu iaf.


Samma misstag som varje söndag. Ska försöka att inte ta det så hårt. En ny vecka imorgon, och den här veckan ska bli bra! Bra för mig kan dock inte vara så bra egentligen. Men men, livet går vidare!

Av Kikki - 9 december 2007 14:33



Ja, idag har man då namnsdag, Anna :) Jag hade helt glömt bort det, men sen när jag läste Carros blogg om att hon också hade namnsdag och att det var Anna så har ju faktiskt jag också namnsdag idag (a) Så grattis till mig och Carro! Ja just, Ronja heter ju också Anna i andranamn, så grattis till Ronja med ;)


I fredags så kom Kricka (tommys kusin) och kollade på idolfinalen med mig och Tommy. Marie var väll en bra vinnare. Men jag tycker lika gärna Amanda borde vunnit. Hon är speciell Amanda på något vis och lite "egen" vilket jag tycker är så härligt! Jag och Kricka var rätt överens om att Amanda borde vunnit, men Tommy däremot ville verkligen inte det, och han fick ju som han ville också. Men Marie var ju klart bäst på Vinnarlåten :) Tråkigt att Idoltiden är över =/


Tommy och Kricka satt även och drack under Idol och sen när klockan var 11 så skulle Kricka kolla när bussen gick.  MEN DÅ HADE SISTA BUSSEN GÅTT!  Så då fick såklart jag skjutsa ner Kricka till stan med en rätt full Tommy i framsätet. Usch, det var en hemsk resa, med en svår bil att köra. Hade en polis sett mig hade jag blivit av med körkortet kan jag lova. Volvo är lätt bäst att köra (a) Men jag vänjer mig nog vid Tommys bil med tiden hoppas jag ;p


I lördags så sov vi länge, och sen åkte vi och handlade mat. När vi kom hem lagade vi mat, kycklingwok med nudlar. Tommy var helt säker på att man skulle koka nudlarna innan man la i dom i woken, och han trodde ALDRIG att det skulle funka att göra som jag gjorde. Men det gick hur bra som helst, och det medgav han sedan också ;)

Vid halv 7 gick vi på bio, Leon. Den var bra, men hemsk. Sen åkte vi bara hem och tog det lugnt, och jag var på hur dåligt humör som helst, som vanligt. Men blev bättre senare iaf, Danne och Johan kom förbi en stund också :)


Idag hann vi inte med så mkt, jag åkte hem vid 1 tiden och nu sitter jag bara här och hade tänkt börja LITE på religionsuppgiften som jag inte ens börjat på (a). Men behöver syrrans hjälp med det och hon är inte hemma så jag får kanske vänta med det till senare ikväll (a).

Ikväll ska också hela min familj iväg på någon julkonsert. Jag är verkligen inte så mkt för konserter, men det kan nog bli mysigt ändå :)


Sen ikväll blir det popcorn och mys med syrran hoppas jag.


Nu är det bara 2 veckor kvar i skolan, och jag ska verkligen försöka kämpa mig igenom dom utan att vara borta så mycket. Har varit borta väldigt mycket senaste tiden, men det har inte varit med mening. Hade gärna gått i skolan mer om jag haft den där energin som krävs =/

Imorrn hinner man dock bara med en halv religionslektion, för imorrn har jag och Anneli tid både på Ego och Friskis för intervjuer till vårat projektarbete :)


Men nu ska jag gå och städa lite tror jag.

Av Kikki - 7 december 2007 14:35



ÅH, JAG BLIR GALEN!

Det borde gå att hantera bättre än vad jag gör?

Av Kikki - 7 december 2007 13:14



Vaknade imorse och kände mig inte ett dugg bättre än igårkväll. Så jag blev hemma idag ändå. Börjar få så jävulskt ont i magen igen nu känns det som.


Vid halv 4 kommer älskling och hämtar mig iaf, då ska vi åka hem till honom och bara ta det lugnt. Laga mat och sen blir det ju Idolfinalen såklart :) Jag trodde inte att jag någonsin skulle få en så underbar pojkvän. Idag har han varit på apoteket och köpt 2 olika saker som är bra mot förkylningar. Underbaringen min :)


Igår när jag var hos honom så försökte han också göra allt för att min mage skulle lugna ner sig. Känns så bra att ha någon man vet verkligen älskar en. Jag kommer ALDRIG sluta älska dig Tommy. Det ska vara DU och JAG!


Lördagen ska också spenderas med älskling :) Blir nog lugnt, eftersom jag inte mår så bra tyvärr.

Av Kikki - 6 december 2007 20:59



Har haft hur ont i magen som helst sen middagen! Kan knappt sitta, eller göra någonting. Ska försöka sova snart, men borde duscha nu om inte magen krampar ihjäl sig. Den gör så ont så nu gör mitt huvud ont som satan och min förkylning gör ju inte saken bättre! Hoppas det känns bättre imorrn, det måste det för jag vill verkligen gå på dansen imorgon. Sen är det ju labb också som man måste gå på. Men lite sömn så borde det bli bra!


Idag körde jag tommys bil hem från honom och till mig :) Jag körde lite som en galning, inte som jag borde köra iaf. Undra om tommy kommer låta mig låna bilen när han nu sett mig köra (a)


Men dusch nu, sen sova!

Av Kikki - 6 december 2007 12:58


Det var PRECIS det där jag behövde höra, verkligen! ALLT blev ju liksom 100 ggr bättre nu, eller så var det inte så..:(


Nu kan jag ju lika gärna fortsätta eftersom det inte märks någonting. Då är det ju lugna puckar! :/


Usch, vad min blogg har blivit deprimerande på sista tiden. Hoppas jag kan försöka tänka på annat i helgen iaf, blir ingen klassfest ändå. Vet hur det blir när jag dricker =/ Så jag kanske återkommer med ett lite gladare inlägg på söndag efter en helg med älskling! Inte för det känns som jag kmr vara på så bra humör i helgen heller men kan ju alltid hoppas.


Orkade inte med sista lektionen idag, men pratade med Karla om hur det var så jag skulle få uppgifterna som skulle göras denna vecka, så kan jag fixa det i helgen.


Men nu ska jag fortsätta kolla runt lite här på datorn och se om jag hittar något intressant..


Varför tar jag jämt allt så hårt? Hör jag något så sitter det kvar i flera månader. Det borde inte vara så..


Av Kikki - 6 december 2007 08:55



Är så himla förkyld nu, jobbigt =/


Idag har man naturprov! Det kommer gå åt helvete! Har knappt pluggat någonting eftersom jag inte orkat, och sen är det så mycket nu i skolan. Jag satsar hellre på att uppsatserna blir bra som ska in imorrn :)


Igårkväll var älskling här en stund, och jag gick och la mig i sängen och kollade på tv tidigt för jag var på så dåligt humör som sedan Tommy fick ta del av i telefon. Stackarn! Jag måste ha varit hemskt =(


Jag vet precis vad jag vill, men bara för att jag vet det så är det inte säkert att det går att fixa. Det KOMMER gå att fixa om ett tag, några månader eller så, men inte NU, inte imorrn, inte om en vecka! Det tar tid. Mamma kom in till mig igårkväll när jag pratat klart med Tommy, för en gångs skull så förstod hon och tyckte att det var tråkigt att all min energi går åt till sånt den minst ska gå till. Jag önskar verkligen att det aldrig hade blivit som det är nu, varför skulle jag ens börja hålla på? Det där nyårslöftet för snart 2 år sen var väll JÄVLIGT ONÖDIGT!


Ikväll ska jag iaf skriva klart samhällsrapporten, kmr få sitta länge har mycket kvar på den :( Sen ska jag och älskling hinna med lite prat också.


Jag vill inget hellre än att det ska funka mellan oss. Jag vet att det är jag som förstör, men det är absolut inte med mening. Det har egentligen INGENTING med dig att göra varför det blir som det blir hela tiden. Önskar verkligen jag kunde få dig att förstå det =/

Av Kikki - 4 december 2007 22:21



Var så himla kul att få träffa Carro idag, hann bara var där en timme men vi hann snacka en del iaf. Hon är så himla härlig! Sen åkte jag till Tommy direkt och var där en stund. Måste ju bara säga att det är så JÄVLA KUL ATT KÖRA BIL ENSAM! Det känns så overkligt, men ändå naturligt på något vis. Tog mig en väldig omväg när jag skulle köra hem så jag skulle få köra längre (a).


Imorrn blir det skola, sen stan med Annie och sen ska älskling bjuda mig på sallad på Coffée house. Han har ju också blivit helt galen i den ;) Men man kan ju inte annat än att tycka om den där underbara salladen med vitlökssåsen till. Mums! :D

Ovido - Quiz & Flashcards