K i k k i    /    Mamma till Albin - 090708

Alla inlägg under december 2007

Av Kikki - 13 december 2007 14:58



Sådär, nu är jag klar med svenskan iaf. Så nu blir det inget mer plugg förrän på söndag!


Ska iväg till tommy senare idag. Undra om stackarn kommer klara sig, mitt humör är verkligen inte det bästa.


Halsen känns iaf lite bättre om vi ska se något positivt i allting, så kanske blir träning imorgon :)



Av Kikki - 13 december 2007 11:29


Jag hade verkligen velat gått på lucian idag på skolan. Men när jag vaknade imorse av att mamma kom in och frågade om jag inte skulle komma och kolla på luciamorgon och äta lussebullar så kände jag verkligen inte att jag skulle orka med skolan idag. Så jag låg kvar en stund och funderade om jag inte skulle gå till skolan ändå? Men så vart det inte.


Nu sitter jag och kollar på Skilda världar, längesen man såg det nu. Jag älskade verkligen det när jag var mindre. Men ska väll ta och fixa svenskan sen senare iaf. 


Men ska lägga mig i soffan nu. Känns tråkigt att man inte kan njuta av allt som förut, nu när det är lucia och allt =/ Men men, det är så det är nu, så det är väll bara att acceptera.



Av Kikki - 12 december 2007 21:37


NU känns det bara som jag vill lägga ner allting, jag orkar inte! Vet inte om det blir skola imorgon ändå, inte om det känns som det känns nu. Just nu känns allt bara förjävligt! :(

Av Kikki - 12 december 2007 14:19




För en gångs skull känner jag mig rätt duktig, har kommit igång med religionen mycket nu :) Vill bli klar med alla frågor idag, så har jag bara källkritiken att göra på söndag. För det kommer inte bli något pluggande i helgen eftersom helgen ska spenderas med Carro. Sen måste jag ju också börja plugga på religionsprovet jag har nästa vecka.


Usch, vad den här dagen verkligen känns jobbig. Har inte lust med någonting!

Av Kikki - 12 december 2007 08:11



Varför måste det alltid komma dåliga dagar för mig? Idag känns det inte alls bra, och någon skola blir det inte idag kan jag lova. Även fast jag har muntligt filosofiprov, men det går bara inte! Jag önskar att jag kunde ta kraften och dra iväg mig till skolan, det borde jag kunna göra, men inte idag. Omöjligt! Konstigt men sant!


Det får bli en lugn dag idag. Sen ikväll så blir det Luciavaka hos Anneli, vilket jag inte vill missa så därför känns det bra om jag är hemma idag så jag kan försöka bli på bättre humör så jag är glad ikväll! Ska ta och ringa en PT och en läkare snart till mitt och Annelis projektarbete, hoppas jag får tag i dom!

Av Kikki - 11 december 2007 15:34



Åh, jag får så dåligt samvete när jag verkligen inte borde få det. 


Idag fick vi tillbaka naturproven, och vi ska inte gå in på vad jag fick, men det var nära G iaf. Sen när jag pratade med läraren efteråt så sa hon att Kemi kanske inte är min grej men att det ju gått bra på de andra momenten så jag kommer nog att få VG i betyg iaf om jag fortsätter kämpa som jag gjort :) Så det känns bra iaf! Trodde jullovet skulle bli fritt från plugg, men då blir det till att plugga kemi eftersom det är omprov måndagen efter jullovet. VAD KUL!


Ikväll kommer älskling som vanligt, också blir det mycket religionsplugg. Det råkade inte bli så mycket plugg igår ändå (a).

Av Kikki - 11 december 2007 08:33



Idag känner jag mig glad för en gångs skull. Har varit det sen igårkväll av någon konstig anledning. Jag och syrran tog en promenad igårkväll en timme och kom hem och såg ut som 2 snögubbar. Men det var så mysigt. Jag fick iaf in den där julkänslan, nu är det bara julklapparna som måste fixas. Har bara fixat klart till mamma & pappa. Börjar bli lite stressad, men i helgen blir det julklappshandling med Carro :)


Blev inte mkt religion gjort igår, 2 frågor. Så ikväll MÅSTE jag verkligen plugga mycket. För på onsdag blir det ju luciavaka med Jacqueline, Natalie och Anneli så då finns det ingen tid för plugg! Men nu ska jag ta och fixa i ordning mig och sen ut i snön och försöka ta mig till skolan.



Av Kikki - 10 december 2007 14:57


Det är så skönt att man har vissa människor runt omkring sig som faktiskt bryr sig om mig, och FÖRSTÅR! :) TACK för ni finns!


Synd bara att inte alla kunde göra det, men det är väll för mycket begärt antar jag. Det är liksom inte JAG som VALT att leva som jag gör, jag kan inte bara ändra på det. (Ja, då tänker väll dom flesta, men det är väll bara att ändra så du blir som du vill, och ja det är klart man kan ändra på sig. Men när det gäller det här så är det inte bara att ändra på sig tyvärr)


Hade jag varit den jag en gång var, och den jag en gång ska komma tllbaka till så hade jag haft världens bästa liv, och varit den perfekta kompisen och en BRA flickvän. Känns inte som jag är något av det just nu, verkligen inte det sistnämnda. Jag vill inte leva som jag gör nu, och jag ÖNSKAR verkligen jag bara kunde trycka på en knapp så allt blir bra. Men jag vet att det är svårt, det gick upp och ner 4 ggr innan jag blev någorlunda "stabil" förra gången. Sen är det den där viljan man måste ge sig fan på att man har, men som jag inte har nu förtillfället, men den kommer att komma!


Jag vet att jag förstör så mycket just nu, men det verkar inte spela någon roll hur många gånger jag säger att det faktiskt inte är med mening. Hade JAG fått bestämma hade jag verkligen inte betett mig som jag gör. Jag vill verkligen inte att alla ska tro, vilket de flesta verkar göra, att jag är omogen och helt konstig för jag tänker som jag gör. Jag KIKKI hade kunnat betett mig så jävla mycket bättre om jag inte börjat med den här skiten för snart 2 år sen. Det var inte meningen att det skulle bli såhär :(


Idag var iaf jag och Anneli på EGO och friskis för våra intervjuer. Tjejen vi intervjuade på EGO kände jag och Anneli igen. När hon sedan sa att hon ledde Afropowerdance där så kom vi ju på att vi varit på ett pass med henne. Så då tyckte hon vi skulle komma och gå på hennes Afropowerdance pass någon dag också fick vi en varsin fribiljett :D Det är så jädrans kul med afropowerdance! Men måste bara bli av med min förkylning innan jag kan gå på det. Men nästa vecka så :)


Senare idag kommer Tommy hit. Jag önskar jag kunde göra allt du vill att jag ska göra. Jag vill inget hellre än att göra dig lycklig, men det är inte så lätt..

Måste även börja på religionsarbetet! 5 frågor ska jag fixa klart har jag lovat mig själv, hm. Undra om jag kommer hålla det där? Tror knappast det, men jag MÅSTE!

Ovido - Quiz & Flashcards