K i k k i    /    Mamma till Albin - 090708

Alla inlägg under december 2007

Av Kikki - 4 december 2007 10:46



Man kan väll inte må illa av att dricka en stor kopp kaffe? Men jag mår så himla illa nu efter att ha druckit det. Hm..konstigt.


Nu känns den här dagen helt plötsligt väldigt jobbig, jag tycker de här dåliga dagarna kommer allt för ofta nu. Finns absolut ingen ork för någonting. Är klar med konfliktrapporten nu iaf, känns bra! Är nog rätt nöjd med den. Nu återstår bara 2 sidor resultat på samhällerapporten, så är jag klar med det jag planerade att jag skulle göra nu på dagen. Men känner att jag behöver en liten break nu en stund.


Varför kan det inte vara vår nu och studenten? Då kanske allt hade varit lite bättre. Gymnasiet tar knäcken på en, iaf på mig!

Av Kikki - 4 december 2007 08:13



Åh, vad jag älskar när lärare kan förstå ens situation. Tyvärr är det ju verkligen inte alla som gör det. Men jag skrev ett mejl i helgen till min danslärare och förklarade varför jag inte varit där på några gånger nu, och hon förstod mig verkligen och sa att jag självklart skulle få ett G iaf, och att jag skulle komma tillbaka när det kändes bättre och att jag inte skulle stressa upp mig. Finns inget skönare än när människor verkligen förstår en :)


Igår var jag och tränade med mor, vilket jag inte borde eftersom mitt halsont har kommit tillbaka nu =/ Gör så ont! Så idag blir det till att sitta och dricka kaffe hela dagen, vilket jag nog kmr att behöva för idag ska jag sitta hemma och plugga. Förklarade för mamma att jag verkligen inte skulle hinna om jag inte hade varit hemma idag. Har bara källkritiken kvar på IR rapporten nu. Sen ska jag fixa klart resultat delen på samhällen idag på dagen. Ikväll ska jag plugga natur 2 timmar iaf! Jag måste, borde försöka få ett G iaf på provet, vilket jag tvivlar på att jag kmr att få. Hatar kemi!


Senare ikväll ska jag åka och hälsa på Carro en stund, och jag ska ta bilen! För första gången sen jag fick körkortet, jag längtar! Ska bli så kul! Det var så kul igårkväll för då frågade syrran mamma om hon kunde låna hennes bil, vilket hon oftast brukar kunna göra. Men inte den här gången, för då hade redan jag bokat bilen ;) Haha!


Källkritik nästa!



Av Kikki - 3 december 2007 08:18



Då var det skola igen, måste gå och försöka fixa till mig lite nu. Har bara 2 lektioner idag, har egentligen 3, men ska till annika så :) Ska bli skönt! Sen blir det träning och sen hem och hårdplugga. Måste skriva klart analysen iaf. Älskling kommer också hit en stund hoppas jag!



Av Kikki - 2 december 2007 19:39


Den här helgen har det varit full gång, och inte har jag pluggat någonting. BRAVO! Ska försöka skriva sammanfattingen på min konflikt rapport nu ikväll iaf.


I fredags så var det då julbord, träffade Tommys arbetskamrater på stan och sen var det buss ut mot Njurundahållet. Var jättetrevligt och gott, och gratis dricka så det var ju bara att beställa vad man ville (a) Vart en massa cider, vin och Baileys :) Sen vid 10 tiden gick bussen hem och jag och Tommy gick först på aveny en stund, men där var det inget drag så vi drog vidare på BK med johan och danne en stund. Fast blev inte kvar där så länge så danne fick skjutsa hem oss (a)


Igårkväll så var det lite partaj hos Tommy, var så himla kul att få umgås med Annie och Sara. Ses ju inte allt för ofta nu förtiden =/ Sen så kom Klara också, mkt trevligt :) Sen var det johan, danne, robin och några andra också! :)


Idag så var jag och Tommy på julskyltningen en stund, men var så regnigt så det blev nästan hemgång hem till mig på en gång, men vi tog oss iaf en kaffe på stan.


Nu har nyss jag och syrran varit ute och gått, och ikväll blir det vårat söndagsmys med popcorn och film :)


Känner mig förövrigt så himla stressad över skolan, hinner inte, och ska jag försöka må bättre måste jag sluta stressa och göra det jag orkar. Annars kommer det bara bli värre, vilket är det sista jag vill nu =/


Jag trodde verkligen inte man kunde älska någon så mycket som jag älskar dig, Tommy!

Ovido - Quiz & Flashcards