K i k k i    /    Mamma till Albin - 090708

Alla inlägg under december 2007

Av Kikki - 23 december 2007 16:39


Du verkar tro allt är sååå lätt? Det är bara att förstå annars kan vi lika gärna skita i allt? FÖR JAG ORKAR INTE!


Det är inte så lätt som de flesta verkar tro, jag skulle göra PRECIS VAD SOM HELST FÖR ATT SLIPPA DEN HÄR SKTEN! :(


För jag menar, hade det varit lätt, hade jag tagit mig ur det här för JÄVLIGT LÄNGESEN!

Av Kikki - 23 december 2007 15:46



Var på ikea idag med syrran. Jag var snäll och körde både dit och hem, men det är nog bra att köra lite när man nyss fått körkort och syrran hade aldrig åkt med mig förut heller så det var säääkert en mycket rolig upplevelse (a)

Vi dog ju iaf inte :D


Åt lite naturgodis nyss, och helvete vad gott det var. Men nu har jag gömt undan det så det inte tar slut eftersom jag ska ha det till ikväll, och självklart ska jag ha popcorn. Men det är lika bra att slå på stort, för vem vet när det blir nästa gång...


Sen blir det självklart bingolotto! Fått en bingolott av mamma, men kommer jag vinna? NEJ! Det är jämt så att jag väljer fel bingolott också får syrran den med vinst på :@ Men jag kanske har tur ikväll (a)


Ska ut och gå med syrran sen också efter middagen :)



Av Kikki - 22 december 2007 20:39



Vart ingen träning i fredags ändå =/ Jag orkade verkligen inte, hade noll energi. Blev helt slut av att springa runt på ikea med Annie :)

Nu är jag hemma och ska snart ta och kolla på Sweet home alabama.


Jag längtaar så mkt till imorrn! Då ska jag och syrran på ikea en stund, sen på kvällen är det ju uppesittarkväll och jag ska minsann äta allt jag vill hur jobbigt det än lär bli efteråt men det får jag väll ta hand om då..Ska försöka att inte tänka så mkt nu över jul iaf! :)


Har så jädrans ont i magen nu också =/ Det kanske blir bättre med lite frukt som jag nog ska gå och fixa nu.


Nu har jag iaf slagit in alla julklappar och lagt dom under granen :) Ska gå ner med Saras julklapp imorrn bara sen är allt klart, skönt!



Av Kikki - 21 december 2007 10:50



Nu sitter jag här och väntar på att Annie och Patte ska komma och hämta upp mig så ska Patte skjutsa ut oss till Birsta. Sen åker vi nog in till stan också. Har bara julklappen till älskling kvar, och jag vet vad jag ska köpa nu också så det känns UNDERBART att vara klar med alla julklappar nu :) Dock är dom inte inslagna än (a). Men det fixar jag imorrnkväll :)


Idag ska jag iväg och träna också :) Sen ska kvällen och dagen imorgon spenderas med älskling :) Vi ska nog köpa sallad på Coffée hosue till middag idag! :D Tommy har nog blivit lika besatt av den som jag är ;p


Men nu ska jag ta och plocka undan lite..



Av Kikki - 20 december 2007 19:37


 Idag när vi ätit middag så kommer mamma in med en bok till mig som jag satt och pratade om hos dietisten i tisdags. Tack mamma! Nu har jag något att läsa iaf, står nog mkt intressant i den där boken som kan vara bra för mig att läsa :)


Idag började vi också läsa en bok hos Annika, och den var så bra. Man kände igen sig kan jag säga. Tiden gick så snabbt så blev kvar 20 min extra. Men det behövdes kände jag..


Hann in till Carro innan jag skulle till Annika också, vi bytta våra julklappar också :) Sen följde hon med mig ner till Annika för vi skulle ge henne en liten julklapp :)


Sen när mamma hämtat mig så åkte vi hem och gjorde middag och nu sitter jag här och tar det lugnt :) Ska nog lägga mig och läsa lite i boken tror jag.



Av Kikki - 19 december 2007 21:51


Det går inte att beskriva den lättnad jag känner just nu. Jullovet kunde inte ha kommit lämpligare! Behöver verkligen lov nu känner jag.


Ikväll var jag hos älskling och jag tvingade honom att kolla på något matlagningsprogram typ "Monikas mat" HAHA, men det var faktiskt julmat så jag tyckte det var lite mysigt, och det fanns ju inget annat att kolla på.


Imorrn är det julmarknad för oss treor på skolan :) Ska bli kul! Jag ska ta och leta fram min tomteluva senare också ;) Borde ställa fram julmusten jag ska ha med mig också så jag inte glömmer den.


Imorrn ska jag försöka hinna till Carro en stund innan jag ska till Annika :) Ska bli skönt att komma dit! Behöver det verkligen känns det som =/ När ska den där bra känslan komma tillbaka? Jag vet inte vad jag håller på med, jag vet ju att det är sååå FEL!


Av Kikki - 19 december 2007 09:37


Idag börjar jag 13.45 :D SKÖNT! Då har jag samhälle i 50 min och sen har jag religionsprov. Sista provet för terminen!


Ja, igår fick jag och mamma oss en vistelse till matfors helt i onödan. Vi skulle ju då hämta mitt körkort men då vi kommer dit och jag ska gå in där på brevbärarkontoret så säger han som står där "Nej, nu har du också åkt hit i onödan, posten i stan har gjort fel med adresserna. Du ska hämta det på kolvägen" JÄVLA POST! Jag förstod det, det lät ju lite konstigt att man skulle behöva åka till matfors och hämta sitt körkort :o Så det blev ingen körkortshämtning igår, får åka ner och fixa det någon dag framöver.


Igårkväll kom älskling hit iaf, mysigt! Har ju inte träffat honom på flera dagar =/ Sen blev det lite pluggning och senare på kvällen gick jag och syrran kvällspromenad :)


Jag längtar så himla mkt till jul nu, och till uppesittarkvällen (a) Det är så mysigt! I år ska jag verkligen gå på julgympan på friskis med syrran och hennes kompis. Det har aldrig blivit av dom tidigare åren även fast jag alltid planerat att jag ska gå, men sen har det inte blivit så. Men i år, då SKA JAG!


Ikväll ska jag vara med älskling också, vi ska ut och fixa klart lite julklappar :)


Men det var allt jag hade att skriva för tillfället ;p

Av Kikki - 18 december 2007 10:04



Jag har verkligen blivit lite virrig av mig på senare dagar (a)

Var helt säker på att det var 11 vi skulle träffa läkaren, men för säkerhetsskull så kollade jag på en lapp där jag skrivit ner vad läkaren hette, vart vi skulle träffas, tid osv. JAHA? Då står det kl 12 :s Så nu hoppas jag det var 12 och INTE 11 som jag tutade i Anneli från början. Men nu kör vi på 12 iaf, jag kmr få springa hem från stan när vi är klar på sjukhuset eftersom mamma kmr och hämtar mig halv 2. Men borde hinna!


Idag ska jag och mamma åka och hämta mitt KÖRKORT också! ÄVEN UTE I MATFORS? Jag fattar inte, varför ska man åka till matfors och hämta sitt körkort där? Helt sjukt! Men det ska bli kul iaf, även fast jag ser ut som ett mongo på kortet. Men men..

Ovido - Quiz & Flashcards