K i k k i    /    Mamma till Albin - 090708

Alla inlägg under oktober 2007

Av Kikki - 12 oktober 2007 09:55



Om någon är på dåligt humör så kan den gärna få komma och döda mig lite halft, för nu är jag less som fan! Jävla skitkärring säger jag bara!


Imorse så körde jag först med min körlärare och det gick mkt bättre än igår,och hon sa att om jag körde som jag körde med henne så skulle jag lätt klara uppkörningen sen.

Sen när vi kom till vägverket så ser jag det jag inte vill se. Surtanten nr 1! Jag såg henne i somras när jag gjorde teoriprovet och då tänkte jag att henne vill jag verkligen inte köra upp med. Men SJÄLVKLART så får jag henne! Jag fick köra bort mot skönsmon och sen mot stan igen och ut på E4an och sen mot Haga och jag tyckte jag körde hur bra som helst, och det brukar jag inte tycka om mig själv men idag kändes det SKITBRA! Sen när jag har parkerat på vägverket "Du kör bra, men du är inte tillräckligt uppmärksam så jag kan inte godkänna dig! När jag hörde henne säga det där så ville jag bara slå till människan. Snacka om att inte vilja att folk ska få lyckas. Okej, om man typ missar att lämna företräde eller gör något fel i en rondell men jag gjorde fan inte något sånt där fel.


Sen träffade jag min körlärare och hon tyckte det var jättekonstigt att jag inte klarade uppkörningen. Hon är så snäll! Men på måndag ska jag boka ny uppkörning iaf, hoppas det inte är så lång väntetid bara =/


Jag skiter i skolan idag, känner mig så jävla misslyckad så jag orkar visa mig. Jag ska ligga i min säng hela dagen, och sen ska jag och träna SOM FAN och få ut alla aggressioner. Löpbandet 100km/h! (typ inte ,men fort som fan iaf)


HEJDÅ! :( Nu är min helg förstörd iaf!

Av Kikki - 12 oktober 2007 06:08



Jag kan köra jag är inte räädddd! bara nervös. Jag HATAR den här känslan, men som tur är så slipper jag bara känna den 3 timmar till. Idag måste jag verkligen hålla mig vaken, inte för jag vet hur det ska gå när jag är så trött som jag är idag.

Hoppas jag får köra upp med en gubbe, eller gubbe, men någon över 50 iaf, dom brukar vara så snälla (a) Men jag tror jag kommer få köra med en sur tjej om jag inte känner helt fel.



Av Kikki - 11 oktober 2007 12:12


Jag dör! Jag är så nervös så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag kan inte tänka på något annat än imorrn! Imorse på min körlektion kändes det som jag gjorde alla fel man kan göra. Men jag tror lite berodde på att jag var hur trött som helst, mina ögon åkte ihop hela tiden kändes det som. Vi gick också igenom säkerhetskontroll. Det var rätt lätt förutom allt under motorhuven :o Jag måste träna mer senare ikväll med mamma! Men vi ska gå igenom säkerhetskontrollen igen sen, jag har ju dubbelkörlektion kl 4 också.


Nu kom jag nyss hem från skolan, så nu ska jag duscha och äta och plugga om jag hinner, vilket jag inte tror. Sen efter min körlektion ska tommy komma och hämta mig så ska vi åka hem till honom. Kan tyvärr inte vara där så länge ikväll eftersom det är en stor dag imorrn. Ibland känns det som jag kommer att klara uppkörningen, men ibland inte. Det har gått så bra att köra men imorse gick det inte alls lika bra. Jag var så nervös när jag körde för jag satt och tänkte på imorrn. Men nu ska jag försöka få bort min nervositet och ta det lugnt. Jag tror inte jag kommer vara lika nervös imorrn när jag väl sitter framför ratten, det är mest innan.


Klarar jag inte uppkörningen så behöver ju inte hela världen rasa samman, det är bara att boka en ny uppkörning isåfall :) Så jag ska försöka att inte bli så besviken på mig själv om jag inte klarar det. Men OM jag skulle klara det imorrn kommer jag typ vara gladast i världen! Ska bli så skönt att slippa ha en skrikande mamma bredvid en när man kör.



Av Kikki - 11 oktober 2007 06:34



Sovit tre timmar och ska ha dubbelkörlektion kvart över 7. Ja, alla förstår väll hur det kommer sluta? Jag kommer somna, det skulle seriöst inte förvåna mig. En annan gång när jag hade körlektion och var hur trött som helst så fick min körlärare säga till mig 3 ggr om att det blivit grönt, alltså grönt på trafikljusen. Bra att jag är med i svängarna.


Skriver mer om resan senare :)

=/

Av Kikki - 9 oktober 2007 17:50



MEN JAHA! Som vanligt. Jag får nog ta med mig 100 mandariner imorrn på bussen istället. Nu är det inte mkt kvar. Men nu lovar jag att jag inte ska röra det mer! Åh, jag blir så less på mig själv när det blir såhär! Nu får det ta och bli ändring. Det är ingen ordning på någonting längre. Det är KAOS överallt and I HATE IT! =(


Hoppas Tommy kmr och hämtar mig snart..

Av Kikki - 9 oktober 2007 16:40



Ibland tycker jag verkligen om mina föräldrar, eller inte bara ibland, OFTAST!


Nyss när jag kom hem från skolan så började jag prata med mamma om mina körlektioner på torsdag som jag helst inte ville ha för jag vill ha råd med att färga håret (a) Sen kommer pappa med pengar till mig som jag ska ha till "mat" på stockholmsresan imorrn :)

Men nu till det bästa av allt! När jag står i köket och surar över att jag inte kmr ha råd att färga håret så säger mamma "Om det är för att du ska ha råd att färga håret som du inte vill ta alla körlektioner så kan vi bjuda dig på en hårfärgning. Vi vill så gärna att du blir klar med körkortet så då kan vi sponsra dig med en hårfärgning eftersom du så gärna verkar vilja det" :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Nu är jag glad igen!


Det är klart jag vill ha så mkt körlektioner som möjligt, eftersom chansen att klara uppkörningen bara ökar. Mamma hade pratat med min körlärare idag och då hade hon sagt att vi ska börja repetera nu. Sen så ska jag visst köra runt själv utan att min körlärare ska säga något :s Haha, undra vart man ska ta och köra då? (a) Jag lär ju köra runt och runt på samma stället om jag känner mig själv rätt.


Godiset som jag skulle ha till stockholmsresan har tyvärr minskat lite på den här halvtimmen jag varit hemma. Men godispåsen stog ju helt synligt inne på mitt rum. En frisk människar klarar inte av att hålla sig ifrån en godispåse! Men nu ska jag inte äta mer, lite måste det ju finnas kvar tills imorrn :o Om det krisar sig får det väll bli mer godisinköp på Tönnebro.



Av Kikki - 9 oktober 2007 11:38



Det här händer inte. Det är inte min dag idag! Nu hade jag suttit och skrivit ett LÅNGT inlägg också kommer jag åt en knapp och ALLT försvinner!



Min mamma skulle ringa och avboka mina körlektioner som jag skulle haft imorrn men som jag nu inte kan ha eftersom jag ska på religionsresa till Stockholm med skolan. Jag känner att jag inte behöver ta alla körlektioner jag betalat för och då ska man få pengarna tillbaka. Men min körlärare har något slags fel och säger att jag ska ta alla lektioner ändå för att det kommer kännas bättre på uppkörningen:s VARFÖR? Jag kan lika gärna köra hemma med mamma hur mycket som helst GRATIS! Jävla idioter, jag blir så förbannad! Men det är väll bara att acceptera då antar jag. Så på torsdag har jag två dubbelektioner en på morron 7.15 och en 15.00 Det känns ju SÅ KUL att köra 7.15 på morron när jag kommer hem från Sthlm klockan 1 på natten från Sthlm. Jag vet ju en som kmr sitta och sova framför ratten!


Inatt sov jag hos Tommy, och jag ville verkligen inte gå upp ur sängen imorse. Det var så varmt och skönt. Det finns verkligen ingenting bättre än att sova! Ikväll blir det Tommy igen, men inte så länge eftersom jag ska upp halv 5 imorrn =/


Nu har vi snart Natur, sen svenska och Religion. SEN slutar jag!

Jag vill hem NU!

Av Kikki - 7 oktober 2007 21:26



I helgen har jag då varit hos Tommy :) Vi har mest tagit det lugnt, och jag har pluggat och Tommy har målat om sitt badrum :) Jag förstår inte hur han orkar fixa så mkt. Det var fint redan innan han målade om. Men det blev faktiskt väldigt fint som det blev nu med.


Ikväll har jag pluggat mer svenska, och nu är jag nästan klar med all svenska, ska fixa det sista imorrn. Sen så har jag övningskört med mormors bil ut till njurunda och tillbaka,sen motorvägen ut till City gross och sen över Haga och hem. Jag gjorde även min första PERFEKTA fickparkering. HELVETE vad svårt det är att fickparkera, det tog säkert 5-10 min innan jag hade krånglat mig in mellan 2 bilar!Jag kommer verkligen försöka undvika fickparkeringar så mkt som möjligt när jag får körkort det är en sak som är säker.


Imorrn efter skolan ska mamma hämta upp mig så ska vi och träna, Sara ska också meeed! Var hur länge sen som helst som jag träffade henne. Vi har väldigt mkt att prata om. Men det hinner vi ta på gymmet förhopppingsvis. Det var även typ 2-3 veckor sen jag tränade sist. SKÄRPNING KIKKI!

Sen senare på kvällen blir det Tommy :)


Ja just! Imorrn har jag körlektion 7.15 och jag börjar skolan 10.15 Hejdå sovmorgon! :(



Ovido - Quiz & Flashcards