K i k k i    /    Mamma till Albin - 090708

Alla inlägg under oktober 2007

Av Kikki - 17 oktober 2007 11:48



Sitter i datasalen på skolan och har håltimme i en timme till ungefär. Då ska vi ha filosofi, seminarium. Jag vet knappt vad vi ska prata om. HATA FILOSOFI! Alla lär ju tro att jag hatar allt i skolan men det gör jag faktiskt inte. Jag har bara råkat valt hel fel kurser som inte alls passar mig. Jag borde verkligen valt medicinsk grundkurs eller vad det heter. Det verkar vara kul och det är iaf sånt som jag är INTRESSERAD av.


Men men det får bli som det blir.


Idag när jag kommer hem måste jag fixa religionsläxan, ringa vägverket och en himla massa andra saker. Sen ska jag träffa Vikky också om hon har tid.


Sen blir det sovning hos Tommy och jag ska plugga Internationella som FAN!

Av Kikki - 16 oktober 2007 17:43



Vart är all min energi och ork? Allt känns hopplöst. Om jag inte hade haft Tommy vet jag inte hur jag skulle klara mig. Tack för du finns älskling!


Jag har suttit och kollat med mamma, helst ville jag ta bort både multimedian och webbdesignen eftersom jag är osmartast och förstår inte ett skit av datorer verkar det som. Men jag kmr inte kunna välja bort dom kurserna för då får jag för lite poäng. Fast ska gå till syon någon dag snart och se om det går att jag läser två 50 poängskurser till våren eftersom jag kmr få IG i multimedian, antagligen. Allt är så krångligt och jag blir galen för det här är det sista jag har ork med. Börjar verkligen kännas konstigt, och jag vet inte hur jag ska göra. Innerst inne vet jag vad som är rätt, men sen finns det ju så mkt mer också som spelar roll.


Jag behöver min Annika nu! Imorrn måste jag försöka få tag på henne. Sen måste jag ringa vägverket också, och fixa labbrapporten som inte var tillräckligt bra och religonsläxan som jag gjort helt fel på.


Nu kmr snart tommy och hämtar mig iaf. Ska försöka plugga internationella där ikväll. Eller inte försöka, jag MÅSTE! Blir sovning hemma ikväll iaf, måste fixa så mycket. Sen är jag inget bra sällskap idag heller..


Hoppas alla är lite gladare än vad jag är idag! :)

Av Kikki - 15 oktober 2007 18:30



JAG HATAR DATORER! Multimedia kursen kmr gå åt helvete. Jag ska boka tid med syon, kmr inte kunna gå kvar på multimedian, och sen webbdesignen? Men mamma och jag pratade en massa förut o vi ska nog fixa det på något vis. Allt har ju inte varit så lätt, så jag orkar verkligen inte med allt =/ Jag går in i väggen snart som Annie sa igår. Man gör ju det, för lärarna kan ju inte planera och lägger proven samma veckor! TACK!


Jag hinner inte med allt jag måste göra, och det känns som jag sviker alla. Jag har inte glömt er, jag vill inget annat än att umgås mer med er. Även fast det kanske inte märks. Usch, vad dum jag är.


Idag är det en klagodag, stackars tommy. Hur ska han stå ut? Ska dit snart.

Det blev även löpbandet SOM FAN idag, jag behövde avreagera mig. Men det blev inte bättre..


HEJDÅ!

:@

Av Kikki - 15 oktober 2007 09:49



FAN VAD JAG DÖR JAG BLIR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD!

Jag ringde körskolan för en stund sen och bokade ny uppkörning. Jag hade tänkt att jag kanske skulle få en tid om 1-2 veckor sådär för jag tycker jag borde få lite förtur (a) MEN NÄE! 21 NOVEMBER!!!!!!!! Det är ju förfan en evighet tills dess. Jag blir så jävla less :( Men jag ska ringa till vägverket själv och se om det verkligen inte finns en ledig tid tidigare. JAG KAN INTE VÄNTA EN MÅNAD!


Av Kikki - 14 oktober 2007 22:02



Nu saknar jag verkligen min underbaring om någon ville veta :(

Men jag valde själv, hade kunnat varit där nu. Fast jag valde att vara hemma och plugga, och det behövde jag verkligen men det känns så tomt att sova ensam =/


Jag tycker bara om dig mer och mer för varje sekund som går. Vad skulle jag göra utan dig? <3

Av Kikki - 14 oktober 2007 19:44



Jag kan inte glömma det. Jag är forfarande så förbannad på satkärringen :@

Tydligen har hon kuggat flera som inte ens gjort något fel? Har hört av syrran. Jag är inte säker men jag tror hon jag körde upp med hette Jennie, och om hon gjorde det så är det "kuggarjennie" som vi nu kallar henne. Den människan kan inte ha något liv.


Imorrn ska jag iaf ringa körskolan och höra när jag får min uppkörning :) hoppas det inte dröjer för lång tid. Vill köra upp NU! Jag måste bara se till så jag inte får köra upp med kärringen en gång till. Då kommer hon kugga mig igen. Det är en sak som är säker.


I helgen har jag varit hos Tommy. Vi har mest tagit det lugnt och igårkväll var vi hemma hos mig och fikade.


Nu sitter jag och pluggar natur, men tror jag ska sluta med det och kolla på tv och äta popcorn. Åker nog tidigt till skolan imorrn och pluggar istället, jag pluggar verkligen bäst på morron.



Av Kikki - 12 oktober 2007 14:20



Jag vet, förlåt! Fjärde inlägget idag men jag måste få skriva idag känner jag! Vissa tycker säkert att jag bara ska glömma uppkörningen imorse och ladda om till nästa, men jag kan verkligen inte släppa det. Jag kommer inte göra det förrän jag klarat min nästa uppkörning. Åh, jag hade verkligen velat klarat det idag. Då hade jag kanske fått lånat bilen sen när jag ska till friskis, det hade varit skitkul. Men nejdå, inget blir som jag vill.


Nu känns det verkligen som jag har en stor klump i mig, allt pga imorse. Jag har iaf världens bästa föräldrar. Nu har jag ju använt upp alla mina 20 körlektioner och allt jag betalat för och jag vill ha 1 eller 2 körlektioner till. Det är så skönt att få köra precis innan uppkörningen så man känner sig bekväm med bilen. Så mamma och pappa ska betala för det jag känner att jag behöver, så jag slipper betala något själv :) Föräldrar är allt bra ändå!:)


I helgen kommer jag verkligen inte kunna tänka på något annat än idag. Jag vet att jag är dryg nu men SERIÖST jag är så jävla less så det finns inte. Det här var nästan det värsta som kunde hända nu, jag hade verkligen behövt känna att jag kunde fixa det på första försöket. Men det var den där jävla surkärringens fel. När jag bokar nästa uppkörning på måndag ska jag se till så jag inte får henne, för jag klarar verkligen inte av henne. Jag har ALDRIG träffat någon värre människa och då menar jag verkligen INGEN!


Nu blir jag verkligen arg på mig själv, hur kan jag acceptera det här? Satt och kollade på bilder från förr, eller ja, typ ett år sen. Saknar det nu.

:(



Av Kikki - 12 oktober 2007 12:37



Alltså hur trött kan man vara? Jag känner mig verkligen helt slut. Har legat i sängen nu i flera timmar,men av det blev jag bara tröttare. Jag behöver SOVA! Den här veckan har verkligen varit jobbig.


Egentligen orkar jag verkligen inte träna sen men nu känner jag verkligen att jag måste eftersom jag är som jag är och allt blev tok nyss. Hela den här dagen kan bara gå och dö! :(


Även att jag missade min tid på sjukhuset igår pga mina körlektioner =/

Det är så skönt att gå dit, så hoppas min sjuksköterska ringer mig om en ny tid eftersom jag tappat bort hennes telefonnummer. Bra gjort av mig! :s


Nu borde jag egentligen göra lite natur. I allafall frågepapperet om matspjälkningen. Får se om jag orkar, vilket jag inte tror. Det får nog bli imorrn hos Tommy för idag är det världens sämsta dag och jag vet inte om det går att plugga när jag mår som jag gör. Så det blir nog sängen igen sen..


Sen så måste jag verkligen få mer ordning på mitt liv, jag har blivit så lat och jag mår verkligen inte bra av det. Jag måste börja träna mer och plugga mer och inte bara sitta och göra ingenting.


Efter träningen idag börjar mitt nya liv!

Ovido - Quiz & Flashcards