K i k k i    /    Mamma till Albin - 090708

Alla inlägg under oktober 2007

Av Kikki - 28 oktober 2007 13:31



Idag var det ett brädpass! :D Det var längesen, och det var även längre än ett vanligt pass, också hade man gummiband och allt :) Sen blev det gymmet en stund, så nu är jag rätt slut. Men jag älskar den här känslan! Att känna att man verkligen tagit ut sig så mkt det bara går.


Nu ska jag ta och fixa till mig sen ska vi ivääg en stund.


Jag måste verkligen skärpa mig nu, jag gör inte alls som jag borde. Fan för mig! Jag vill ju inte tillbaka så vad i helvete håller jag på med? :( Men om jag inte vill förlora allt så ska jag verkligen försöka skärpa mig. Det kommer inte bli lätt, för det känns nästan som jag är tillbaka på ruta ett. Helt sjukt men så är det. :(


Ikväll ska jag iaf till Tommy :) Skönt med lov nu, så imorrn ska jag soova ut medan älskling får gå upp tidigt, stackarn. Jag ska nog ta en sväng på stan på dagen. Måste gå till banken och ta ut pengar från mina fonder.


Sen på tisdag ska jag klippa mig, och på torsdag ska jag färga håret :D Jag LÄNGTAR! Jag kan ju inte visa mig som jag ser ut nu, mitt hår ser verkligen förjävligt ut!




Av Kikki - 28 oktober 2007 08:59



Åh, jag blir galen! Jag gick upp klockan 9 idag för jag hade tänkt att träna kl 10. Så vid halv 10 börjar jag gå ner mot friskis, sen när jag nästan är framme så kommer jag på att man ju ska ställa bak klockan! Så då var det bara att gå hem igen, något less jag blev.


Så snart ska jag väll börja gå ner mot friskis igen, eller ja om en halvtimme ungefär.

Av Kikki - 27 oktober 2007 22:00



Varför kan inte allt bara flyga iväg från mig? Då skulle jag bli lyckligast i världen! Det bara snurrar i huvudet på mig, jag vet ingenting och jag förstår verkligen ingenting heller. Allt var ju så bra? Hur kan allt bara då vända så snabbt? :( Jag trodde verkligen inte det skulle bli ett sånt här bakslag!


Jag tycker det är så jävla hemskt allting, men samtidigt saknar jag det. Hur kan det gå till som? Jag ska inte sakna det!


Nu ska jag gå och lägga mig i vardagsrummet och tända ljus och kolla på film och försöka att inte tänka så mycket..Den här dagen har verkligen varit jobbig, hoppas att det blir bättre imorgon.



Av Kikki - 27 oktober 2007 18:54



Ikväll skulle jag ha fått gått på Ladies night med syrran och hennes kompisar men jag känner att jag inte riktigt är på humör för det. Så ikväll ska jag bara vara med mig själv och kolla på tv och ta det lugnt. Jag gick hem från Tommy förut, och det är ju inte så långt ifrån granloholm hem till mig egentligen.


Idag var jag och Tommy ute på ikea och kollade på IDOL och nu blir jag förbannad över att Evelina åkte ut igår. Hon sjöng så JÄVLA BRA i verkligheten, alla andra lät dåligt jämfört med henne. Jag har inte tyckt att hon varit så bra innan, men nu har jag helt ändrat uppfattning om henne iaf. Synd att hon åkt nu bara =/


När vi varit på IKEA så åkte vi till Tommys mamma och fikade. Jag börjar verkligen tycka om kaffe på riktigt nu, drack en kopp imorse och två hos tommys mamma.


Nu ska jag gå och fortsätta städa eftersom det inte är någon annan som gör det i det här huset. Inte för tillfället iaf. Skriver nog mer senare ikväll om jag känner mig själv rätt.





Av Kikki - 26 oktober 2007 15:29




Sådär, där har vi min älskling. Världens underbaraste!

Även fast du kanske inte tror, och även fast jag kanske inte är så himla bra på att visa det så älskar jag dig såååå mycket. Jag har aldrig känt såhär förut, så lämna mig ALDRIG!


 Idag på dansen så steppade vi, det var skitkul men jobbigt. Jag trodde inte det skulle vara så jobbigt men det var det verkligen. Nu ska jag snart iväg och träna :)


IDAG om en vecka är det äntligen dags, då blir det party! Åh, jag längtar något så jävulskt. Natalie fyller ju 18 år så då ska hon ju självklart ha fest. Jag är så festsugen nu så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Sen helgen efter Natalies fest är det Annelis tur att fylla år och då blir det också fest ;)


Ikväll blir det Tommy. Sen imorrn ska vi ut på ikea och kolla på idol, hoppas det är några bra som kommer bara.


Men nu ska jag ta och byta om.



Av Kikki - 26 oktober 2007 08:39



Idag känner jag verkligen inte för att gå till skolan. Men jag MÅSTE, för vi ska spela upp våran hamlet teater idag så man kan ju inte svika resten av gruppen då. Men har egentligen bara 3 lektioner, och det är en rätt så lätt dag så jag kan nog kanske stå ut.



Grattis Sara på födelsedagen ;)



Av Kikki - 25 oktober 2007 22:47



Var så skönt att äntligen få träffa världens bästa sjuksköterska idag. Hon sa att jag måste komma dit varje vecka nu, har ju inte varit där på 3 veckor pga olika anledningar. Men nu måste jag skärpa mig med det. Det känns verkligen som hon känner mig utan och innan, även fast vi bara träffats i ungefär ett halvår. Det är så skönt att ha någon som verkligen inte ser ner på en även fast allt inte går som det borde. Jag får ju för mig att allt är bra hela tiden, vilket det ju inte är.


Sen vid 5 tiden kom Tommy och hämtade mig också åkte vi ut till IKEA. Tommy köpte en jättefin tröja som han nog inte tyckte var lika fin som jag tyckte, han var så himla fin i den så jag höll på o dö :) Sen åt vi där, jag åt spagetti och köttfärssås. Man fick även hur mkt mat som helst, det var säkert minst 2 portioner :o Men bättre det än för lite mat iaf. Sen åkte vi och handlade på Ica Maxi och efter det åkte vi hem till älskling.


Nu sitter jag hemma och ska nog gå och lägga mig i sängen nu och fundera lite på allt.

Av Kikki - 25 oktober 2007 12:06



Imorse gick jag upp extra tidigt bara för att vara snäll att äta frukost med Tommy. Det blev gröt som han inte hade ätit på väääldigt länge, så nu hoppas jag han börjar med det varje morgon ;) Vilket han inte kommer att göra, haha.


Idag ska vi ut på IKEA, eftersom det öppnar nya butiker där idag. Sen så ska vi äta där också :) Mysigt. Sen blir det till att åka hem till Tommy och kolla på våran serie, Labyrint ;) Blir nog sovning hemma, min familj har typ damp för jag aldrig sover hemma.


Nu är det veeerkligen snart lov. Hade sista provet idag på ett tag. Så ikväll blir det INGET plugg alls! :D

Ovido - Quiz & Flashcards