K i k k i    /    Mamma till Albin - 090708

Alla inlägg under september 2007

Av Kikki - 13 september 2007 20:22



Ibland önskar jag verkligen man kunde köpa nya kroppsdelar, då hade jag LÄTT köpt mig en ny mage, för den har ju något jävla problem!


Idag var det ju då mössprovning. Jag beställde royalpaketet och ett par mjukisshorts :D Åh, vad jag längtar till studenten nu, det var en så härlig känsla att få sätta på sig en studentmössa :D


Imorrnkväll ska några av tjejerna i klassen ut och äta på Biteline, tacobuffé :D Det ska bli jättekul! :) Sen efter det ska jag till Tommy.


Men nu ska jag lägga mig framför tv;n så min mage blir bra någon gång, för imorrn har vi dans på skolan och det vill jag verkligen inte missa eftersom jag ÄLSKAR det! Imorrn ska jag också på sjukhuset, och efter det blir det träning SOM FAN! Jag ska även ta kort på ett löpband på gymmet imorrn till min Fotokurs, eftersom löpband är bland det bästa jag vet (a).







Av Kikki - 12 september 2007 19:49


Ikväll har jag pluggat, pluggat och pluggat! Men nu tänkte jag ta en liten paus i allt innan min hjärna kollapsar.


Imorrn har vi mössprovning på skolan :D Tänk att det verkligen är vi som ska ta studenten nu. Jag kommer ihåg när man gick första året och såg alla treor som skulle ta studenten, då kändes det som en evighet till det var ens egen tur. Men nu är det äntligen dags :)


Nu ska jag kolla på idol med syrran =)


Av Kikki - 12 september 2007 11:35



Nu ska vi snart ha filosofi som jag inte alls tycker om, men det är väll bara att härda ut. Sen har vi samhälle, där jag hoppas att vi får sluta tidigare.


Efter skolan ska jag på stan med Annie, vi ska gå och äta restaurangchansen, får se vad det blir :D Sen funderar jag på om jag ska sätta mig på kulturmagasinet och plugga? För jag har märkt att om jag ska sätta mig och plugga hemma så slutar det med att jag sätter mig framför datorn eller lägger mig och sover, vilket inte alls är bra! Men vi får se hur jag gör, det känns ju lite överseriöst att sätta sig på kulturmagasinet.


Idag var det även äckelmat på skolan, pasta och skinksås. Så nu är jag hungrig, och jag får inte mat förrän om kanske 4 timmar =/  Men nu ska jag sluta klaga och göra något vettigt, som att kanske läsa tidningen? Finns inte så mkt annat att göra på skolans bibliotek.




Av Kikki - 11 september 2007 17:07



Haha, fan vad kul det var idag på religionslektionen. Våran lärare verkligen STIRRADE på anneli, vilket vi hade väldigt roligt åt :D Sen så läste vi ur bibeln, jag och ronja satt och drygade oss som vanligt. Men det var faktiskt en väldigt rolig lektion om jag får säga det själv (a).


Men nu ska jag duscha och sen äta mat, sen blir det övningskörning till Tommy! :D

Av Kikki - 11 september 2007 09:50


Jaha, så nu har vi haft första fotolektionen. Vi fick även läxa, man ska ta ett självporträtt och en bild på något man tycker om eller var det var. Det kommer ju gå åt helvete, jag kan inte vara med på bild! Sen ska man presentera sin bild och berätta varför man tagit den. ÅH, SÅ KUL! or not.


Nu sitter vi på bibblan på skolan och jag och Natalie skriver blogg som vanligt medan Anneli sitter och pluggar och är duktig. Men jag är lat, och trött och orkar ingenting. Men jag SKA plugga någon gång, SNART!


Nästa lektion har vi internationella relationer med kurtan. Vi ska kolla på fiiilm, säket någon värdelös men film som film :D


Ikväll ska jag till Tommy, ska sova där :)


Annars så vill jag ha HELG NU! För jag måste visst på ikea och stan med mamma och köpa jacka :) Men det är verkligen välbehövligt, och mamma ska ju betala så (a)


Imorse när jag pratade med Annie så fick jag världens chock om vad hon och mormor hade pratat om. Jag dör! Det trodde jag aldrig om henne :o Men det var en rolig överaskning :D


Jag vet, jag ska sluta dryga mig för jag har absolut inget att skriva. Jag skriver bara för att fördriva tiden.


Ciaoooooooo!






Av Kikki - 11 september 2007 06:47


Idag känner jag verkligen inte för att gå till skolan. Vi har 5 lektioner och börjar 8.30 och slutar 16.00 FYFAN! Ta mig härifrån. Tänk vad skönt det skulle vara att bara få ligga hemma i sängen hela dagen och kolla på film. Näe, nu ska jag sluta önskedrömma här och vakna upp till verkligheten.







Av Kikki - 10 september 2007 20:58



Av Kikki - 10 september 2007 19:07


Min novell blir sämst! Den hade kanske kunnat blivit bra om man hade fått skrivit mer än 4 handskrivna sidor. Man hinner ju knappt in i handlingen förrän slutet kommer. Men den får bli som den blir.


Idag var det dans på skolan, det var SÅ KUL! Vi gjorde en massa nya steg där man skulle göra något hopp och sen ner på golvet och rulla runt, så jag känner mig lite blåslagen efter allt flygande och rullande på golvet.


Nu är jag hur trött som helst, sov inte allt för bra inatt =/ jag tänker för mycket! Men nu ska jag nog ta och lägga mig framför tv;n och ringa Annie och se vilken dag vi ska ta stan after school, som vi jämt gjorde förut och det måste vi absolut fortsätta med (a) 


Imorrn får jag ÄNTLIGEN träffa älskling igen. Jag saknar honom som in i helvete nu :(



Ovido - Quiz & Flashcards