K i k k i    /    Mamma till Albin - 090708

Alla inlägg den 21 september 2007

Av Kikki - 21 september 2007 13:43


Den här dagen har varit så konstig. Imorse var jag verkligen på sämst humör och kände verkligen för att bara stanna i sängen hela dagen.  Men duktig som jag var så klev jag upp och gick till skolan och hade labb och internationella relationer. Sen åt jag på skolan och efter det gick jag hem.

När jag kom hem så gjorde jag gröt eftersom det inte blev så mkt mat på skolan. Sen allt annat jag har gjort sen jag kom hem ångrar jag som fan. Hur i helvete kan det vara så jävla svårt? Man måste väll kunna kontrollera sig själv, men inte jag. Nejdå! Jag blir så less på det här :( Det har ju varit så himla bra såå läänge nu. Ursäkta att jag klagar så mkt hela tiden, men ni behöver ju inte läsa min blogg. Men det är så skönt att få skriva av sig lite..


Såhär dagen efter trodde jag verkligen att det skulle fungera bra? Men inte har det blivit någon skillnad..Jag får väll acceptera att det kommer fortsätta att vara såhär. Men ska det vara så svårt att fatta att jag kan ta ansvar för mig själv, och att jag inte orkar ha det som förut? Känns verkligen som att vissa inte förstår någonting alls. Självklart finns det som som verkligen förstår och som verkligen försöker få mig på bättre tankar och det är jag väldigt tacksam för :)


Nu ska jag snart iväg och handla med mamma, som vi jämt gjorde förr i tiden på fredagarna. Sen ska vi iväg och träna. Jag hoppas verkligen det är Monika idag, och sen blir det gym. Idag får jag även träna själv, varken Anneli eller Sara ska träna =/ Jag får nöja mig med mamma. Jag måste verkligen börja träna mer än vad jag gör nu, det är ju för jävligt det här. Hela jag mår verkligen bättre när jag får trääääna.


Sen ikväll ska jag till Tommy, och vara där i helgen =) Men på söndag får han stå ut med att jag måste plugggaaaaaa! Nu är det verkligen hur mkt som helst på gång i skolan, och jag har verkligen ingen ork till det. Men man får väll försöka att göra sitt bästa iaf. Jag undrar verkligen vad jag kommer göra om 10 år? :o


Varför kan alla andra men inte jag? =/

Ovido - Quiz & Flashcards