K i k k i    /    Mamma till Albin - 090708

Alla inlägg den 16 september 2007

Av Kikki - 16 september 2007 22:39



Mitt liv höll verkligen på att gå under för någon timme sen. Jag blev helt konstig. Men som tur är så har allt löst sig, och jag lovar att jag ska göra ALLT för att det ska fungera mellan oss <3

 Jag vet verkligen inte hur jag skulle kunna klara mig utan dig? Det skulle inte gå, och jag skulle verkligen inte orka med att förlora dig efter allt skit som varit den senaste tiden.


Imorrn ska jag iaf med mamma och träna halv 5, sen på kvällen ska jag till Tommy och antagligen sova där om han vill ha mig där :)


Men nu måste jag soooova, så jag orkar med den här veckan.






Av Kikki - 16 september 2007 15:50


Det var den helgen..Varför går helgerna ALLTID så fort?


I fredags så var då några av tjejerna i klassen ute och åt på biteline. Det var så mysigt och trevligt :D Sen så kom Tommy och hämtade mig också åkte vi hem till honom där även Daniel var. När Daniel åkt hem så gick vi och la oss nästan på en gång.


Sen vid halv 10 på lördag så åkte jag iväg med mamma ut till Birsta och köpte jacka och skor :) Vi åt på IKEA restaurangen också och jag åt något väldigt gott. Jag kommer dock inte ihåg va det hette men det var iaf ris, lax och wokgrönsaker blandat. Jag måste dit och äta det snart igen!


När vi var klar ute i Birsta åkte jag till Tommy igen. Senare på eftermiddagen åkte vi ut till Birsta igen, men vi var inte där så länge. Sen på kvällen åkte vi ut till Indal till Tommys syrra och hennes kille. Det var verkligen jättetrevligt. Vi åkte hem vid 1-tiden och då var jag verkligen hur trött som helst. Så jag somnade nästan direkt när vi kom hem igen.


Idag kom mamma och hämtade mig hos tommy vid 2 tiden och nu så sitter jag och pluggar natur, DET ÄR SÅ ROLIGT! Ta mig härifrån!

Men jag måste verkligen sätta igång med pluggandet nu, jag har varit så lat dom här första veckorna i skolan. Men ska jag få vg och mvg i allt är det bara att plugga på.


Ikväll ska jag och syrran ta oss en promenad ner till stan och hyra film. Så sen blir det filmmys och popcorn, som vanligt på söndagarna :) Alltid lika trevligt =)


Nu ska jag gå och se om det blir någon mat här i huset.


Ovido - Quiz & Flashcards