K i k k i    /    Mamma till Albin - 090708

Alla inlägg den 6 september 2007

Av Kikki - 6 september 2007 19:52


Idag har det varit en jobbig dag, jag är helt slut och alldeles för mätt. Jag har nog ätit upp halva kylskåpet, men jag var så hungrig. Jag åt faktiskt bara kycklingsallad med Carro till middag, så jag tycker nog att jag var värd all mat jag åt nyss (a). Sen så har jag faktiskt tränat idag också!


Imorrn har man labb på skolan, ORKA! Jag hatar att labba!

Sen ska jag på sjukhuset imorrn också, och sen blir det träning på friskis. Monika och gym! Det var väldigt längesen, så jag LÄÄNGTAR!


Saknar min Tommy nu :(

Av Kikki - 6 september 2007 12:44



Nu ska jag snart iväg och ha körlektion, vilket innebär att jag kommer att missa svenskalektionen. Känns både skönt och dåligt, vill inte vara borta så mycket från skolan. Men men, körkortet är viktigt.


Sen ska jag, Natalie och Anneli iväg och träna gym på Ego, och vid halv 5 ska jag träffa Carro på stan så ska vi gå och äta någonstans. Sen ska jag träna IGEN, men den här gången med Sara på Afropowerdance. Jag LÄNGTAR, det är så jävla roligt! :D


Så idag lär jag inte komma hem förrän 8 halv 9 och då ska jag duscha och sen bara lägga mig framför tv;n och äta popcorn och BARA SLAPPA!


Kanske skriver mer ikväll, om jag inte är helt slut efter den här dagen.




Ovido - Quiz & Flashcards