K i k k i    /    Mamma till Albin - 090708

Alla inlägg den 27 september 2007

Av Kikki - 27 september 2007 18:15


Läkaren på vårdcentralen var SÄMST. Vi gick in i ett rum och han klämde på min mage och rygg och frågade hur jag mådde. Allt tog väll 5 min, sen sa han att jag skulle hämta ut antibiotika på apoteket. Så besöket på vårdcentralen var bara onödigt, eller ja antibiotikan var ju bra iaf. Men den tar ju inte bort det onda som gör att jag inte kan göra någonting, och det värsta av allt, INTE SOVA! Så när jag kom hem därifrån så ringde syrran upp till akuten och pratade med en sköterska där och hon sa att jag skulle komma upp om det inte blev bättre. Så det blir nog en tripp upp dit senare ikväll, jag måste få något smärtlindrade. Jag klarar inte av den här smärtan :'(


Förut så städade även syrran mitt rum och min garderob, vilket verkligen behövdes. Hon är så snäll :)


Imorrn ska vi ta kort på skolan till skolkatalogen, men för första gången i mitt liv kan jag inte vara med :( Jag hade verkligen velat varit med.

Jag trodde aldrig jag skulle säga det här, men jag saknar skolan nu. Det finns inget tråkigare än att bara ligga i en säng och knappt kunna röra sig för att man har så ont =/ Sen så kan jag inte vara med Tommy heller så mkt som jag vill. På söndag fyller han också år, och jag har såklart inte hunnit köpt något än eftersom jag är så sjuk. Men imorrn måste jag ta mig iväg i vilket fall, mamma skjutsar mig nog ut till Birsta :)


Kan den här jävla infektionen gå över nu tack!

Av Kikki - 27 september 2007 11:11



Igårkväll ringde jag till sjukvårdsrådgivningen och dom sa inte så mycket förutom att jag skulle ringa vårdcentralen nästa morgon. Så imorse ringde jag dit och jag fick en tid kl 3. Hade verkligen velat kommit dit tidigare, men nejdå jag kan plågas lite mer. Jag är van!


Natten har bestått av filmtittande, läst tidningar, lyssnat på musik, ätit mackor, gått runt  i huset. Allt detta eftersom jag INTE kan sova :'( Det är så jobbigt. Det ända jag låg och tänkte på inatt var att jag ville att det skulle bli morron. Jag hoppas verkligen jag får någon medicin idag på vårdcentralen för jag VÄGRAR en till sömnlös natt =/


Men nu ska jag gå och lägga mig i soffan och kolla på skilda världar (a) Jag älskade nämligen det programmet när jag var mindre. Så det kan nog vara kul att kolla på, jag har ju ändå inget bättre för mig.


Ovido - Quiz & Flashcards