K i k k i    /    Mamma till Albin - 090708

Alla inlägg den 24 september 2007

Av Kikki - 24 september 2007 19:21


Jag har ju jämt en så himla bra tajming med saker. Igårkväll mådde jag inte alls bra så jag gick och la mig vid 8-tiden och somnade på en gång. Sen imorse så mådde jag verkligen inte bra. Men duktig som jag är så hade jag tänkt åka till skolan med mamma för att hämta hem böcker. Så jag gick upp och tog på mig jackan och sen kommer jag inte ihåg något mer än att jag satt ute i hallen på golvet. Jag hatar verkligen att svimma. Så tyvärr blev det inte några böcker hämtade. Jag får göra ett nytt försök imorgon om febern har gått ner sig lite tills dess.


Så idag har jag legat i sängen nästan hela dagen, och svettats och frysit om vartannat.  


Det känns verkligen förjävligt att jag skulle bli sjuk nu, det är det sista jag har tid med. Är så mycket som jag måste plugga till =/ Men det får bli när jag mår bättre, har verkligen inte ork för att plugga nu iaf.


Men nu ska jag dra mig tillbaka till sängen, tur att det är idol snart så man har någonting att sysselsätta sig med eftersom det inte blev något med Tommy ikväll =/ Fast imorrn ska jag dit hur jag än mår. Det känns även som att jag borde avboka min körlektion på onsdagmorron, kommer aldrig orka med den. Sen så skippar jag nog friluftsdagen på onsdag också.



Ovido - Quiz & Flashcards