K i k k i    /    Mamma till Albin - 090708

Alla inlägg under september 2007

Av Kikki - 25 september 2007 11:26


Jag trodde verkligen att febern skulle ha gått ner tills idag, men det har den ju inte gjort. =/ Hela min kropp gör ont, och det känns som att huvudet ska explodera när som helst. Så jag borde egentligen inte sitta här framför datorn men blev bara tvungen att kolla fc så då kan man ju lika gärna blogga lite också tycker jag. Men nu ska jag nog ta och försöka äta något, inte för att jag har någon som helst matlust men man får väll försöka tvinga i sig lite iaf.


Sen lite senare så ska jag till Tommy =)

Av Kikki - 24 september 2007 19:21


Jag har ju jämt en så himla bra tajming med saker. Igårkväll mådde jag inte alls bra så jag gick och la mig vid 8-tiden och somnade på en gång. Sen imorse så mådde jag verkligen inte bra. Men duktig som jag är så hade jag tänkt åka till skolan med mamma för att hämta hem böcker. Så jag gick upp och tog på mig jackan och sen kommer jag inte ihåg något mer än att jag satt ute i hallen på golvet. Jag hatar verkligen att svimma. Så tyvärr blev det inte några böcker hämtade. Jag får göra ett nytt försök imorgon om febern har gått ner sig lite tills dess.


Så idag har jag legat i sängen nästan hela dagen, och svettats och frysit om vartannat.  


Det känns verkligen förjävligt att jag skulle bli sjuk nu, det är det sista jag har tid med. Är så mycket som jag måste plugga till =/ Men det får bli när jag mår bättre, har verkligen inte ork för att plugga nu iaf.


Men nu ska jag dra mig tillbaka till sängen, tur att det är idol snart så man har någonting att sysselsätta sig med eftersom det inte blev något med Tommy ikväll =/ Fast imorrn ska jag dit hur jag än mår. Det känns även som att jag borde avboka min körlektion på onsdagmorron, kommer aldrig orka med den. Sen så skippar jag nog friluftsdagen på onsdag också.



Av Kikki - 21 september 2007 13:43


Den här dagen har varit så konstig. Imorse var jag verkligen på sämst humör och kände verkligen för att bara stanna i sängen hela dagen.  Men duktig som jag var så klev jag upp och gick till skolan och hade labb och internationella relationer. Sen åt jag på skolan och efter det gick jag hem.

När jag kom hem så gjorde jag gröt eftersom det inte blev så mkt mat på skolan. Sen allt annat jag har gjort sen jag kom hem ångrar jag som fan. Hur i helvete kan det vara så jävla svårt? Man måste väll kunna kontrollera sig själv, men inte jag. Nejdå! Jag blir så less på det här :( Det har ju varit så himla bra såå läänge nu. Ursäkta att jag klagar så mkt hela tiden, men ni behöver ju inte läsa min blogg. Men det är så skönt att få skriva av sig lite..


Såhär dagen efter trodde jag verkligen att det skulle fungera bra? Men inte har det blivit någon skillnad..Jag får väll acceptera att det kommer fortsätta att vara såhär. Men ska det vara så svårt att fatta att jag kan ta ansvar för mig själv, och att jag inte orkar ha det som förut? Känns verkligen som att vissa inte förstår någonting alls. Självklart finns det som som verkligen förstår och som verkligen försöker få mig på bättre tankar och det är jag väldigt tacksam för :)


Nu ska jag snart iväg och handla med mamma, som vi jämt gjorde förr i tiden på fredagarna. Sen ska vi iväg och träna. Jag hoppas verkligen det är Monika idag, och sen blir det gym. Idag får jag även träna själv, varken Anneli eller Sara ska träna =/ Jag får nöja mig med mamma. Jag måste verkligen börja träna mer än vad jag gör nu, det är ju för jävligt det här. Hela jag mår verkligen bättre när jag får trääääna.


Sen ikväll ska jag till Tommy, och vara där i helgen =) Men på söndag får han stå ut med att jag måste plugggaaaaaa! Nu är det verkligen hur mkt som helst på gång i skolan, och jag har verkligen ingen ork till det. Men man får väll försöka att göra sitt bästa iaf. Jag undrar verkligen vad jag kommer göra om 10 år? :o


Varför kan alla andra men inte jag? =/

Av Kikki - 20 september 2007 12:52



Nu sitter jag hemma. Blev bara två lektioner idag eftersom jag ska iväg snart. Jag undrar verkligen hur det kommer gå, vill egentligen inte men det är nog bra både för mig och mamma och pappa. Men jag har ju världens bästa sjuksköterska som "stöd" så det går nog bra :)


Sen ska jag på stan och äta restaurangchansen med syrran :) och ikväll ska jag vara med Vikky en stund :) Saknar verkligen henne, var så längesen vi sågs nu =/


Igår och idag har jag känt mig så konstig och ovanligt less på nästan allt, jag tror nog att allt är bättre än vad det egentligen är. Jag borde ju förstå att det inte är helt bra än, vilket jag verkligen har känt av de här dagarna. Men det är bara att kämpa på antar jag. Jag förstår inte hur allt funkar egentligen? Det är så sjukt alltihop!


Tur att jag har Tommy säger jag bara, det gör allt så himla mkt lättare!<3

Av Kikki - 19 september 2007 07:52



Då satt man på skolan igen, lika kul som vanligt..

Ska snart ha multimedia som jag inte alls tycker är så roligt som jag trodde det skulle vara. Men det är nog för jag inte förstår mig på datorer riktigt, inte photoshop iaf, usch.

Sen har vi projektarbete som jag då faktiskt tycker är väldigt roligt :) Jag och Anneli gör såklart vårat projekt om Hälsa, det kommmer bli så bäst ;) Så vi ska nog göra ett besök på "Må bra mässan" eller vad det heter i slutet av den här månaden :D


Ikväll blir det sovning hos Tommy :)


Undra hur det kommer gå imorrn..jag börjar redan gruva mig lite.



Av Kikki - 18 september 2007 18:00



Idag har det varit en låång och seeg dag. Naturen gick sådär, inte så bra som jag hoppades, men vår kära naturlärare tar ju alltid med sånt som vi inte ens gått igenom.


Nu sitter jag här och väntar på att Tommy ska komma och hämta mig.


Dagens kommentar av Anneli idag, kommer inte ihåg riktigt hur det var men något sånt här var det "du kanske vill sprattla själv"


Varför måste jag tänka så mkt på hur allt var? Fel att bara tänka framåt. .

Av Kikki - 16 september 2007 22:39



Mitt liv höll verkligen på att gå under för någon timme sen. Jag blev helt konstig. Men som tur är så har allt löst sig, och jag lovar att jag ska göra ALLT för att det ska fungera mellan oss <3

 Jag vet verkligen inte hur jag skulle kunna klara mig utan dig? Det skulle inte gå, och jag skulle verkligen inte orka med att förlora dig efter allt skit som varit den senaste tiden.


Imorrn ska jag iaf med mamma och träna halv 5, sen på kvällen ska jag till Tommy och antagligen sova där om han vill ha mig där :)


Men nu måste jag soooova, så jag orkar med den här veckan.






Av Kikki - 16 september 2007 15:50


Det var den helgen..Varför går helgerna ALLTID så fort?


I fredags så var då några av tjejerna i klassen ute och åt på biteline. Det var så mysigt och trevligt :D Sen så kom Tommy och hämtade mig också åkte vi hem till honom där även Daniel var. När Daniel åkt hem så gick vi och la oss nästan på en gång.


Sen vid halv 10 på lördag så åkte jag iväg med mamma ut till Birsta och köpte jacka och skor :) Vi åt på IKEA restaurangen också och jag åt något väldigt gott. Jag kommer dock inte ihåg va det hette men det var iaf ris, lax och wokgrönsaker blandat. Jag måste dit och äta det snart igen!


När vi var klar ute i Birsta åkte jag till Tommy igen. Senare på eftermiddagen åkte vi ut till Birsta igen, men vi var inte där så länge. Sen på kvällen åkte vi ut till Indal till Tommys syrra och hennes kille. Det var verkligen jättetrevligt. Vi åkte hem vid 1-tiden och då var jag verkligen hur trött som helst. Så jag somnade nästan direkt när vi kom hem igen.


Idag kom mamma och hämtade mig hos tommy vid 2 tiden och nu så sitter jag och pluggar natur, DET ÄR SÅ ROLIGT! Ta mig härifrån!

Men jag måste verkligen sätta igång med pluggandet nu, jag har varit så lat dom här första veckorna i skolan. Men ska jag få vg och mvg i allt är det bara att plugga på.


Ikväll ska jag och syrran ta oss en promenad ner till stan och hyra film. Så sen blir det filmmys och popcorn, som vanligt på söndagarna :) Alltid lika trevligt =)


Nu ska jag gå och se om det blir någon mat här i huset.


Ovido - Quiz & Flashcards