K i k k i    /    Mamma till Albin - 090708

Alla inlägg under november 2007

Av Kikki - 9 november 2007 07:50


Jaa, men vad kul med regn!


Nu är det labb som står på schemat, USCHA! Finns inget värre, så himla tråkigt är vad det är! Resten av dagen känns också jobbig, men det är bara att härda det är ju faktiskt fredag idag :D Ska på sjukhuset efter skolan, sen blir det träning med Sara. Sen ska Tommy komma och hämta upp mig vid friskis så ska vi hem till han så jag kan duscha och fixa i ordning mig. När jag är klar med det, vilket lär ta ett tag eftersom jag är så seg, ska vi ut och äta :) Mys!

Sen blir det väll Idol och bara ta det lugnt.


På lördag blir det fest eftersom Anneli fyllt 18! :D


Men nu ska jag ut i regnet och bort till naturrum =/

Av Kikki - 8 november 2007 07:42



Igår efter skolan gick jag på stan med Annie, bergström kom också efter en stund och gick med oss :) Jag köpte min första julklapp till mamma och pappa. Sen vid 5 tiden träffade jag Vikky och då gick vi och åt min älsklingssallad på Coffée house och pratade :) Vi ska nog till Stockholm på jullovet några dagar :D Vi får ju bo hos hennes moster så vi har ju gratisboende så det är ju kanoners :D

Sen på kvällen kom Tommy, och jag satt och pluggade religion. Gjorde klart 10 frågor av instuderingsfrågorna, det tyckte jag var duktigt gjort av mig (a) Så ikväll ska jag göra klart resten.


Efter skolan blir det träning, och sen ska älskling komma på kvällen och sova hos mig :)


Nu ska jag snart ha samhälle, tråååkiigt. Eller ja, kanske inte snart, om 45 min ;p

Av Kikki - 7 november 2007 08:11



ÅH VAD LESS JAG BLIR! Jag ringde vägverket nyss och tänkte höra om man kunde få veta vem man ska köra upp med. Hon som svarade lät ju inte speciellt glad och man fick tydligen inte veta vem man ska köra upp med. Så jag med min otur får säkert köra upp med Jennie som förra gången, vilket betyder att hon kommer kugga mig igen. Jag borde åka till någon annan stad och köra upp. Alla på vägverket verkar hata mig.


Den här dagen känns jobbig.

Av Kikki - 7 november 2007 07:25



Igårkväll var jag hos Älskling. Han kom först hit och åt mat, sen åkte vi hem till honom. Allt kändes så himla bra igår, ALLT var perfekt! Du är så underbar som verkligen gör allt för att jag ska må bra!


Den här dagen började sämre, alltid jag. Men jag förstår ju varför det blir som det blir, när jag håller på som jag gör. Idag efter skolan ska jag iaf på stan med min älsklingskusin Annie! ÄNTLIGEN! Saknar verkligen henne.

Sen vid 5 tiden ska jag träffa Vikky också ska vi gå och äta någonstans, trevligt :)


Sen blir det hem och hårdplugga =/

Hoppas resten av dagen blir bättre...



Av Kikki - 5 november 2007 15:25



Nu är golvet färdigslipat och lackat, blev skitfint :) Tapetseringen är också klar, blev inte så grått som jag ville. Men bättre än förut och det är huvudsaken :)


Ska snart iväg och träna även fast jag känner mig helt slut i benen sen dansen på skolan. Men ska träna med Sara idag så det ska bli kul, var längesen jag träffade henne nu =/ Idag blir det hårdträning, sen ska jag hem och äta duscha och sen antagligen iväg till Tommy, om jag inte är helt slut.Vilket det känns som jag kmr vara, för jag är halvdöd redan nu. Men vi får se hur det blir. Jag blir galen, som jag sagt några gånger. Ibland vill jag, ibland vill jag bara skita i allt och göra precis som jag vill. Men det går inte, för då blir allt fel.


Festbild från i fredags, snodde från Christines blogg  ;)

Av Kikki - 5 november 2007 09:04



Jag vill inte ut i den här kylan, men jag måste ju till skolan så det är väll bara att härda ut.

Av Kikki - 4 november 2007 21:45


Imorse gick jag och tränade. Erica var också där, så vi gick på styrka/medel passs och sen på gym. Sen gick jag hem och åt och duschade, sen kom Tommy hit och vi pratade och kollade på film. Sen kom hans pappa och hämtade oss också åkte vi hem till honom och åt mat. Vid 6 tiden gick jag ner till västermalm och mötte syrran också gick vi och hyrde film som vi nyss kollat klart på.


Jag är så less på det här nu, allt bara krånglar till sig. ALLT på samma gång också, det känns ju hyffsat roligt! Jag känner mig helt slut och tom och vet ingenting. Egentligen vet jag, men hur gör man alla nöjd? Det går inte. Jag vill så mkt, men inget som jag vill kan jag fixa så det blir bra. Jag orkar inte tänka längre, det är för jobbigt. Det är så mkt annat som tar all energi från mig förtillfället. Det är krav från allt och alla! Det är det sista jag behöver, det kmr inte bli bättre precis..



Av Kikki - 3 november 2007 21:38



Ja, det var ju ingen nyhet. Varför blir det alltid fel? Jag vill göra alla nöjda, men som det känns nu måste jag välja? JAG KAN INTE VÄLJA!

Orkar inte skriva just nu, ska göra popcorn och lägga mig och kolla på tv, åkte hem från tommy nyss. Orkar inte med någonting nu, allt har bara varit skit sen igår. Förlåt Natalie, för allt! Ville verkligen inte att det skulle bli sånt där skit på din födelsedag. Lär ju skriva mer inatt, om jag känner mig själv rätt. Känner mig helt tom nu!

Ovido - Quiz & Flashcards