K i k k i    /    Mamma till Albin - 090708

Alla inlägg under november 2007

Av Kikki - 25 november 2007 16:57



Helgen har spenderats med älskling :) I fredags var vi ute och åt på BK, det var så himla gott! Sen var vi hemma och kollade lite på idol och myste :)


I lördags så åkte vi ut till Indal och hälsade på tommys syrra och hennes kille, mkt trevligt :) Deras barn var så söta! Jag vill också ha! =/


Sen blev det en sväng ut till Birsta, och när vi kom hem så lagade Tommy mat medan jag bara satt och kollade på. Det blev fläskfile och klyftpotatis ;) Det är bra med killar som kan laga mat måste jag säga ;) På kvällen sen så kollade vi på Supertöntarna, den filmen var så himla rolig! Vi sjöng lite singstar också ;p


Idag kom mamma och hämtade mig vid halv 12 tiden. Sen vid 1 kom Tommy hit och sen vid 2 kom söderköpingarna, mormor och Annie och hennes familj :)


Men nu ska jag gå och hjälpa mamma med maten så den blir klar någon gång så jag kan plugga sen. Ska ut och övningsköra sen ikväll också :) På torsdag gäller det!





Av Kikki - 22 november 2007 20:13



Var ute i birsta förut med tommy, var på nya elgiganten, mediamarket och allt nytt. Sen har jag pluggat lite, nu ska jag bara ta och läsa lite mer internationella relationer sen får det ta mig fan gå som det går imorrn. Jag orkar verkligen inte, får väll försöka nöja mig med G om jag ens får det. Jag får fixa upp betygen när allt känns bättre. Just nu vill jag bara slippa gymnasiet!


Imorrn ska jag till Annika, behöver det verkligen. Tommy ska följa med också, snacka om att jag har världens omtänksammaste pojkvän som verkligen gör allt för att jag ska må bra!



Av Kikki - 22 november 2007 12:18



Jaha, måste tydligen tillbaka till dietisten ändå. När jag pratade med henne i telefon lät det på henne som att det var sista gången nu, och att jag inte ens hade behövt kommit idag. Det kan ju dock bero på att jag sa att allt funkade hur bra som helst då. Vilken undebar tid det måste ha varit..Det 'är ju inte lika "underbart" längre. Så idag pratade vi ovanligt mycket och hon var så himla gullig, ska tillbaka dit innan jul igen :) Fick en massa saker som jag skulle försöka bättra på om det inte blev allt för jobbigt. Sen pratade vi också om varför det blivit "dåligt" igen när allt var så bra förut. Det som både jag, mamma och min dietist trodde var att det blivit så mycket nu på senaste tiden, jag hinner inte med mig alls =/ I somras var det rätt bra för då behövde jag inte tänka på någonting, då gjorde jag det jag vill och struntade i allt, vilket jag inte kan göra nu hur mycket jag än skulle vilja.


Efter dietisten och min och Annelis intervju med henne så gick jag på stan stund och köpte presenten till Annie.


Nu kom jag nyss hem så jag borde väll äta något nu, sen ska jag plugga...Hoppas jag gör det den här gången, jag säger så mycket hela tiden men gör det inte efteråt.


Var hos syon imorse också som jag skrev i förra inlägget, så nu är min reduceringsansökan klar. Nu är det bara att hoppas!

Av Kikki - 22 november 2007 06:54



Kul att gå upp 6 när jag hade kunnat sovit till halv 9. Men duktig som jag är så ska jag försöka få tag på syon nu på morgonen, vill verkligen få klart allt nu när jag fixat läkarintyg och allt :)


Idag är jag inte på lika dåligt humör som jag var igår, jag vet verkligen inte vad det var med mig igår. Tycker synd om älskling som fick stå ut med mig igår, jag var inte allt för trevlig kan jag lova.


Efter mötet hos dietisten idag ska jag nog gå på stan en sväng och fixa Annies present, eller så går jag hem och pluggar och går ner på stan senare idag. Får se hur det blir.


Men nu ska jag ta en snabbstädning här innan det är dags att åka till skolan.



Av Kikki - 21 november 2007 22:08


Jag orkar ingenting. Allt känns så jävla jobbigt, har verkligen ingen lust med någonting just nu. Är på så dåligt humör idag så jag vet inte vart jag ska ta vägen..

Av Kikki - 21 november 2007 10:11


Nu kan man snart ta och damma av brädan som står nere i källaren och har nog dammat igen under sommaren. Längtar tills man kan börja åka :) På bilden är det Sara, jag och Natalie ;p

Idag är man ledig, eller jag vet inte om man kan kalla det ledig eftersom jag hade tänkt plugga idag. Lär ju dock inte bli..

Men bara för att man är ledig idag så åkte jag med mamma till skolan halv 8, när jag hade kunnat sovit ut, vilket jag verkligen hade behövt. Men blev tvungen att hämta svenskaboken på skolan eftersom vi har prov på fredag. Det kommer gå sämst!


Sen när jag hämtat boken på skolan så var det lika bra att gå och träna när jag ändå var uppe. Har nyss kommit hem nu, och jag mår så himla illa nu :s Ska väll ta och äta något snart så kanske det blir bättre :)


Senare idag ska jag på stan med Annie, som fyller år idag :) Grattis gumman!

Jag hoppas jag hinner plugga lite svenska sen iaf, vill inte sitta så mkt ikväll eftersom jag ska vara med älskling då. Det är ju en lite speciell dag idag eftersom vi har 3 månader idag :) Känns dock som väldigt mkt längre tid som vi varit tillsammans! Älskar dig!


Imorrn ska jag till Dietisten för sista gången, hoppas jag. Man får ju inte ut något av det, hon säger bara saker jag redan vet. Sen så ska även jag och Anneli ha våran intervju med henne till vårt projektarbete :) Det är det ända jag ska göra imorgon, eller jag ska till syon på morgonen bara. Så jag är nästan ledig imorgon med :) SÅ imorrn MÅSTE jag plugga, känns inte som det kommer bli så mkt gjort idag, är så slut!







Av Kikki - 19 november 2007 21:29



Åh, vad jag är duktig..inte. Jag har kommit på några frågeställningar och skrivit inledning på min samhällsrapport. Jag hade tänkt plugga mkt mer ikväll, men jag har ju faktiskt gjort något iaf ;)


Idag efter skolan gick jag hem, och sen var det träning. Jag var så himla slut efteråt, usch.


Nu ligger älskling i min säng och kollar på pokerfejs, medan jag sitter här och hade tänkt plugga. Men jag tror inte det blir något av det så jag ska nog ta och göra älskling sällskap innan han ska hem =/ Han får ju inte sova här för mig för min säng är för liten så jag kan inte sova. Jag är så dum :(


Nu längar jag till lördagkväll, då ska jag och tommy vara barnvakt åt hans syrras 2 barn. Det ska bli så kul, finns det något underbarare än barn? Jag önskar jag var något år äldre så jag också kunde få några, det känns som man är lite för ung än (a)





Av Kikki - 18 november 2007 15:14



Kom nyss hem från Vikky nu, fick skjuts dit av älskling :) Nu ska jag bara ta det lugnt, hade tänkt att plugga men får se hur det blir med den saken. Sen ikväll ska jag övningsköra och sen blir det sovning hos Tommy.



Jag förväntar mig inte att någon ska förstå, för jag hade nog inte förstått själv om jag inte haft de här problemen. Jag kan verkligen må jättebra, och sen 5 minuter senare kan det vara total kaos. Det låter nog helt sjukt, men gör jag något fel, eller om jag får en kommentar eller hör en sak så rasar allt. Jag önskar verkligen inte att det var så, men jag kan tyvärr inte rå för det. Jag hoppas bara att jag kan komma tillbaka till det "goda" snart :)


Det där var bara en liten förklaring till Angelika som kommenterade mitt förra blogginlägg..



Ovido - Quiz & Flashcards