K i k k i    /    Mamma till Albin - 090708

Alla inlägg under november 2007

Av Kikki - 17 november 2007 20:45



Jaha, som vanligt. Det är så jävla sjukt! Allt kändes bra för en timme sen, men nu kan jag inte precis säga att det känns bra, det är nog det sista det gör. ALLT bara för det där..

:(

Hm?

Av Kikki - 17 november 2007 19:33


Ja, nu vet jag inte hur jag ska göra? Ska jag eller ska jag inte? Jag vill verkligen.

Men gör jag det inte, kommer det kännas så bra, och gör jag det kommer det att kännas rätt dåligt. Men jag kommer nog göra det ändå, det får väll bli lite dåligare. Men det fixar jag till imorrn!

Av Kikki - 17 november 2007 17:46



Igårkväll så kom Tommy hem hit efter jag varit och tränat sen åkte vi till Indal till Robin och hans tjej :) Vi hade jättetrevligt :) Sjöng singstar och en massa annat. Var så himlans kul att sjunga :D Sen vid halv 1 åkte vi hem och Tommy skjutsade hem mig. Sen idag så kom han hit vid 12 tiden och då åt vi "frukost". Man måste oftast tvinga i den människan frukost, men jag tycker det går framåt när det gäller den saken iaf :) Det blev iaf gröt som vanligt ;p Sen så pluggade jag och Tommy fixade lite med min dator, sen låg vi bara och myste och kollade på tv fram till fyra tiden då han skulle hem eftersom det är 50 årsfest ikväll för hans pappa. Jag skulle ju ha följt med men det är ingen vidare dag idag tyvärr =/ Så när älskling åkt hem så tog jag och syrran oss en promenad i en timme ungefär och jag höll på att hungra ihjäl. Sen när vi var vid Mårtensro så luktade det mat och jag blev helt galen eftersom jag var så hungrig (a) Men som tur var så var maten klar när jag kom hem :) Så nu jag nyss ätit, och sitter nu och försöker fixa till en labbrapport. Kul på en lördagkväll... Men senare ikväll ska jag iaf bara kolla på film och äta popcorn :) Sen sent ikväll så blir jag förhoppningsvis hämtad av antagligen Robin och Tommy, så ska jag sova hos älskling :)


Jag har verkligen haft tur som fått världens underbaraste pojkvän. Det finns verkligen inte någon som dig. Det ska vara du och jag, så är det bara! :) Jag trodde ALDRIG jag skulle hitta min kärlek så här tidigt i livet, jag trodde inte jag skulle klara av det. Men med dig känns allt så underbart, eftersom du tar hand om mig på ett sätt som ingen kan :) Det bästa är att jag vet att du  känner precis likadant för mig :) Jag älskar dig Tommy!


Men nu måste jag fortsätta med min labbrapport om jag ska få en lugn kväll sedan :)



Av Kikki - 15 november 2007 22:56



Känns bättre idag med allt, så nu kanske den där IDIOTEN som kommenterade mitt förra inlägg blir lite gladare?


Idag var det först skola, sen var det dags för familjen att följa med och prata med Annika, det gick bättre än jag trodde :) Hoppas det blir förbättring hemma nu!

Sen åkte jag till stan och träffade Carro. Vi käkade på Subway och sen åkte vi ut till ikea :) Hade verkligen jättetrevligt, men det har man ju alltid med Carro =)


Sen kom Tommy och hämtade mig också åkte vi hem till mig. Jag pluggade lite också pratade vi en massa så nu känns allt bra! :)


Imorrn blir det skola, sen träning, och på kvällen ska jag och Tommy åka ut till Robin och hans tjej och umgås lite :)


Men nu är det sängdags.

Av Kikki - 14 november 2007 15:58



Vad ska jag göra? Jag vet ingenting. Jag hatar alla krav från allt och alla, och dom som säger åt mig vad jag ska göra. Det är som det är just nu, det blir bättre även fast ni inte tror det. Jag måste bara få hålla på som jag gör några veckor till. Jag måste väll få göra som jag själv vill? Jag vill inte göra något som jag inte känner för. Det kommer aldrig bli bättre annars, måste börja nu, inte imorrn, inte om en vecka men NU! Jag tänker börja göra som jag själv vill nu. Ingenting kommer bli bättre annars. Varför har det blivit såhär?


Jag sitter och oroar mig för ALLT! Hur ska det bli med webbdesignen? Tänk om jag inte får reducerat? Då vet jag seriöst inte vad jag ska göra, då saknas det poäng, och det känns så tungt att börja på webbdesignen för jag är redan efter. Men saknas det 100 poäng, ingen student.

Jag MÅSTE få reducerat! :( Jag har för fan bra skäl att få det!


Jag vill verkligen försöka lyckas med något, fick tillbaka prov idag som hae gått åt helvete. Men jag vet att jag kan bättre och jag ska minsann ha VG i samhälle. Uppsatsen jag ska börja på ska bli BÄST!


Usch, vilken deprimerande blogg det blev idag. Men orka va glad idag.


JAG ÄLSKAR DIG ÄVEN FAST JAG BETER MIG SOM JAG GÖR MEN DET ÄR INTE SÅ LÄTT! Du är allt för mig, men jag orkar inte hur länge som helst. Det är som det är NU! Inte föralltid, BARA NU! Allt behöver inte gå så fort! Det blir för mycket..


Nu krånglar min mage, tror den behöver mat. Var ju äckelmat på skolan.

Av Kikki - 13 november 2007 15:06



..att jag levde förr i tiden, helst på stenåldern innan världen hade blivit som den är idag. Då hade inte jag, och inte någon annan heller haft dom här jävla problemen! :(


I Need Tommy now, snart så <3

Av Kikki - 13 november 2007 13:12



För mer än ett halvår sen kunde jag inte alls se hur det egentligen var. Jag tyckte allt var fullt normalt. Men NU, när jag sitter och kollar på gamla kort ser jag verkligen. USCH, hur kunde allt gå så snett? =/


Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på världens bästa program som börjar snart, Nya tider (a) Jag tror bara det är jag som gillar det programmet.


Blev ingen skola idag heller. Gick och tränade efter min körlektion och sen har jag bara varit hemma. Men imorrn ska jag på skolan iaf, hur dåligt jag än mår, men jag tror det kommer kännas bättre imorgon.


Vid 4 tiden kommer iaf Tommy och hämtar mig och då ska vi åka och handla mat och sen hem till honom och laga något gott, det blir kyckling ;) Sen ska jag sova där också :)



Av Kikki - 13 november 2007 06:23



Mådde så jävla illa imorse när jag vaknade, KVART i 5! Så då åt jag frukost, med mådde nog mer illa efteråt på ett annat sätt :s Hur svårt kan det vara? Från och med imorgon ska jag börja äta normal frukost, för igår och idag har frukosten förstört hela dagen. Vet inte om jag kommer klara av skolan idag, orkar inte körlektion heller. Men den måste jag ju gå på iaf :( Borde iaf gå på religionsprovet, men så lär det inte helller bli om jag går hem.

Ovido - Quiz & Flashcards