K i k k i    /    Mamma till Albin - 090708

Alla inlägg under mars 2008

Av Kikki - 3 mars 2008 07:44



Ja, men vad duktig jag är! Kunde jag inte ha väntat tills jag kommit hem åtminstone? Jag blir galen på det här, och det som förstör är att jag sover så dåligt jämt. Eller ja, jämt kanske är att överdriva. Men det har varit såhär i 5 nätter, dålig sömn och allt blir kaos.


Som imorse då älskling åkte till jobbet halv 7 så tyckte han jag skulle sova vidare. Men jag satte på tv:n och 20 min senare så var det hårdbrödsätning,och det var där allt gick fel.


Tänk om jag hade fått sovit till 10 varje dag så hade inte dagarna blivit så JÄVULSKT LÅNGA! =/

Det är sportlov och klockan är inte ens 8 och här sitter jag och har ätit för kung och fosterland! Normala ungdomar sover den här tiden..


Men nu ska jag berätta lite om lördagkvällen..


Åkte iväg på förfest på östermalm med älskling,danne och kricka! Hade väll rätt kul där iaf..


Sen vid 11-tiden började jag, älskling, danne, PJ och någon mer tjej gå ner mot stan. Eftersom jag var yngst av alla, och dom flesta ville in på aveny så skulle jag göra ett försök att komma in där.Jag försökte se lite äldre ut, även fast jag var väldigt full. Men jag kom inte in iaf, haha. Fick gå och hålla i älskling hela vägen ner mot BK för jag kunde inte gå så bra. Alkohol i kroppen och högklackat är inte så lyckat. Fast det funkar ju om man har någon som håller i en ;) 


Sen var Emilia med oss på BK! =) Älskling bjöd mig och Emilia på cider som bara den, snäll som han är :)


Men vid 1 tiden så tyckte jag och älskling att det blev så drygt så vi bestämde oss för att ta en taxi hem till honom. Bussen skulle ha gått om typ 5 minuter men vi var för otåliga att vänta och sen är ju taxi så mkt skönare. 


Sen gårdagen vill jag helst glömma. 

Sov jättedåligt och vaknade flera gånger under natten. Sen på morgonen mådde jag så illa, har aldrig varit med om v'ärre tror jag. Till slut tänkte jag att det kanske skulle bli bättre om jag åt något. Så jag gick upp och gjorde havregrynsgröt och sen gick jag och la mig igen. Men det blev inte ett dugg bättre =( 


Så jag låg i sängen nästan hela dagen och mådde åt helvete. Jag brukar ALDRIG bli bakis. Fast jag tror att jag drack för mkt kvällen innan så det var nog det som var orsaken (a)  


Älskling var så gullig och tog hand om mig hela dagen :) Sen vid 4 tiden bestämde jag mig iaf för att ta en dusch och efter den duschen började det kännas bättre. Jag var bara väldigt hungrig, så vi beställde hem mat. Jag kan lova att det satt fint med pizza då ;) Så underbart gott var det!

Sen så åkte vi ut och handlade mat och när vi kom hem var det bara mys framför tv:n :) 


Det var helgen det, och nu mår jag inte heller så värst bra. Jag känner mig jättestressad, trött och allmänt less på allt. Jag har hur mkt som helst i skolan som jag inte ens har börjat med. Men jag har så svårt att koncentrera mig, mina tankar är på helt andra saker än en massa skolplugg tyvärr =/


Lite av det jag har att göra är att läsa 2 böcker (som är typ skrivna på stenåldern känns det som) se 3 filmer, plugga in en massa ord och ett häfte på samhällen, plugga natur (har inte gjort ett skit natur på flera veckor), har ju missat ett naturprov också som jag måste göra. Sen är det en massa mer också. Men jag finner aldrig någon ro att sätta mig ner och göra något av detta. Speciellt när jag är trött hela tiden för jag sover så dåligt. Om någon bara kunde ta bort dom där jobbiga tankarna så skulle jag kunna sova så mkt bättre för det är tankarna som förstör ALLT


Nu blev det långt..


Mamma ska komma och hämta mig vid halv 10. Så jag tror jag ska ta och fixa till mig lite så slipper jag göra det när jag kommer hem.


Ikväll blir det förhoppningsvis träning, om jag fortfarande kan ha mina träningskläder efter den här morgonen. 



Av Kikki - 1 mars 2008 15:52



Nu lyssnar jag på musik och fixar till mig. Ska snart äta hoppas jag, kyckling och pasta och någon jättegod sås =)


Ikväll ska jag verkligen ha hur kul som hels. Jag känner mig så laddad, jag vill bara börja dricka NU! Men min dricka är hos tommy så (a).


Mamma ska skjutsa dit mig vid halv 6, också ska tommys mamma skjutsa oss till förfesten sen! :) Jag kmr även inte känna någon där förutom älskling och Danne. Men men, med lite alkohol i kroppen kan jag nog vara lite social. Jag är så ju blyg annars. Äh, men det blir nog bra det här ;) Ska bli kul att få träffa lite nytt folk också!


Efter krogen ikväll blir det sovning hos älskling ;)

Av Kikki - 1 mars 2008 12:01


Hade jättemysigt hos syrran igår. Fast jag hade så ont i magen efter all mat och godis och allt annat vi åt (a)


Vid 11 tiden kom iaf älskling, danne och johan och hämtade mig och skjutsade hem mig =)  Sen skulle dom ner på krogen en stund men älskling tog taxi hem till mig redan vid 1 tiden :)


Jag hade svårt att sova som vanligt, mådde så illa också =/  Men imorse när vi vaknade vid halv 10 så var det bättre. Vi fikade lite macka och kaffe och sen skjutsade jag hem älskling och tog mig en snabbis ner på stan och köpte en ny mascara.


Nu sitter jag hemma och är hungrig. Så man kanske ska äta något nu innan jag ska börja fixa i ordning mig inför kvällen ;) Det ska bli så kul ikväll, jag LÄNGTAR!

Ovido - Quiz & Flashcards