K i k k i    /    Mamma till Albin - 090708

Alla inlägg den 29 augusti 2007

Av Kikki - 29 augusti 2007 17:05


Jag förstår inte hur man kan tycka om en person så mycket efter så kort tid? Det ända jag kan tänka på nu är att allt känns som en dröm, och jag trodde ABSOLUT ALDRIG jag skulle kunna börja gilla någon igen, för jag var så "rädd" för att börja tycka om någon eftersom det BARA varit skit med de killar jag haft.


Men så glad som jag har varit nu under en tid, så glad kan jag inte minnas när jag senast var. Om jag ens varit såhär glad någon gång? Det tvivlar jag på..Jag hoppas verkligen jag får fortsätta vara såhär glad och att det fortsätter som det gör, för jag TYCKER OM DIG HUR MKT SOM HELST!

Du har verkligen ALLT!








Av Kikki - 29 augusti 2007 16:33


Idag har det varit mycket på gång för mig. Fick sluta på skolan vid kvart över 2, så då skyndade jag mig hem och klippte gräset. Sen lagade jag mat, kyckling och pasta som jag nyss åt och om en stund ska jag iväg och träna med Sara :)


Imorse på multimedian så skulle vi såklart börja jobba på en gång, det blev jag lite sur över. Man måste ju ta det lugnt från början (a). Men vi skulle inte göra en så komplicerad uppgift men ändå, jobb som jobb ;p


Ikväll när jag kmr hem från träningen så ska jag iaf bara slappa och kolla på what about brian och äta popcorn. Som alla andra onsdagkvällar ;)

Av Kikki - 29 augusti 2007 06:33


..med skoooooola och pluggg så man säkert kommer avlida. Men det kanske värsta av allt att man måste upp så tidigt. Idag när jag skulle upp halv 6 så tänkte jag "vart tog sommarlovet vägen". Allt har gått så fort. Jag skulle såklart inte behöva gå upp sådär tidigt, men det har bara blivit till en vana. Fast jag tror jag ska börja gå upp 6 iaf eftersom jag redan är klar nu.


Men det är väll bara att tänka att det är sista året nu, det kommer nog bli roligt. Bara det inte är lika mycket prov och uppsatser som det var i tvåan. Det orkar jag VERKLIGEN INTE!


Idag ska jag, Ronja och Natalie ha multimedia första lektionen. Jag undrar vad vi kmr få göra ;p Men nu måste det letas pennooor!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards