K i k k i    /    Mamma till Albin - 090708

Alla inlägg den 26 augusti 2007

Av Kikki - 26 augusti 2007 18:15


Idag har jag varit på stan med Vikky, och jag hittade faktiskt rätt mkt. Jag köpte ett par svarta shorts, som jag älskaaar! Sen så blev det ett linne på MQ, det var ett likadant som jag har gult men dom där linnena är så wonderbara så jag skulle kunna ha 10 st likadana.


Jag hittade också ett par dieseljeans på Carlings, som jag också blev helt kär i, men dum som jag var så köpte jag dom inte. Men jag ska på stan imorrn med Sara och köpa dom ;) Sen åkte vi ut till IKEA en snabbis för Vikky hittade ingenting på stan och hon ville så gärna köpa något, så vi ringde syrran så åkte hon med oss ut dit en stund. Jag köpte ett linne på Vero Moda där ute också, det var även ett linne som jag har velat haft hela sommaren men det har bara funnits för stora storlekar, men idag fanns det ÄNTLIGEN min storlek.


Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, mår fortfarnade så illa :( Blir så less på det här =/ 

:(

Av Kikki - 26 augusti 2007 09:25


Vad i helvete är det med min mage? Jag blir så less! Igår så kändes det rätt okej. Jag kunde äta lite iaf, men nu när jag skulle försöka äta lite fil och musli så smakade det verkligen inte bra. Min matlust verkar vara som bortblåst. Men jag är ändå hur hungrig som helst =/


Idag ska jag vara med Vikky, eftersom hon åker bort hela veckan =/ Jag har varit så upptagen så jag har inte haft tid att umgås med henne så mkt som jag vill. Men idag ska jag ta mig tid, jag kanske tar med henne en sväng på stan om jag kmr orka det. Jag känner mig inte så pigg, men jag MÅSTE ha kläder NU! Sen ikväll är det min och syrrans vanliga myskväll med Beck =)


Igår så var jag på Ikea en sväng med syrran, det var meningen att jag skulle kolla på kläder men jag var för trött för att kolla. Så det var syrran som köpte en massa kläder istället ;p. Sen åkte jag direkt till Tommy och var där hela kvällen:) Sötnos!


Men nu ska man väll ta och försöka fixa till sig lite, om jag orkar vill säga. Jag har noll energi! Varför finns det ingen medicin mot illamående? Jag hade betalat vad som helst för att få tag i den =/





Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards