K i k k i    /    Mamma till Albin - 090708

Alla inlägg den 22 augusti 2007

Av Kikki - 22 augusti 2007 15:01


Jag vet egentligen inte varför jag gjorde den här bloggen, men jag skyller på att jag har SÅÅ tråkigt! Sen så kan man ju få en "snyggare" blogg här, det är iaf lättare att fixa det som man vill ha det. Men min gamla blogg (kikkiiii.blogg.se )finns självklart också kvar, får se vart jag kommer skriva mest :)


Men nu ska jag ta och skriva lite om igårkväll eftersom jag inte hann eller orkade göra det inatt när jag kom hem.


Kvällen började med att Natalie kom och hämtade mig med hennes moppe också åkte vi hem till henne i Granloholm och var där en stund innan vi börja gå bort till Tommy och hans kompis Danne. När vi kom dit så kollade vi på en film som jag inte kommer ihåg namnet på men det var HUR BRA SOM HELST! Sen satt vi bara och kollade på tv och pratade. Det var en jättemysig kväll om jag får säga det själv (a). Tommy hade även en jättefin lägenhet! Han verkar ha bra smak när det gäller inredning och sånt ;p. Det gillar vi, haha.


Idag så har jag suttit på körskolan från 08.30 till 14.14, fast jag tog en timme rast och gick och åt lunch med syrran på stan. Men nu har jag ÄNTLIGEN klarat alla faser man ska ha klarat för att få göra teoriprovet. Så nu är det bara att vänta till imorrn, jag undrar hur det kmr gå. Men det är ju inte hela världen om man skulle misslyckas. Jag menar, det är ju inte så dyrt att göra om det. När jag satt och väntade på syrran på stan innan vi skulle äta lunch så ringde Tommy också =)


Nu sitter jag bara här och har allmänt tråkigt och lysssnar på värdelös musik. Ikväll ska jag och sara ut och gååååå! Sen senare ikväll är det mitt älsklingprogram, What about Brian. Så till det blir det väll popcorn som vanligt. Jag tror jag måste skaffa mig en popcorn maskin innan jag förstör alla kastruller vi har här hemma, eftersom jag är en riktig popcornälskare.


Det var nog allt jag hade att skriva för stunden. Jag måste bara säga att mitt liv känns som en dröm för tillfället! 


Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards